2 çocukla boşanma

Gerçekten son damla oldu bardağı taşıran. Ağzım açık kaldı. Zaten yarın sabah bende psikologdan randevu aldım. Tek başıma zor kaldırıyorum bu durumları
Eskiden de böylemiydi yoksa pandemi sonrası mı böyle oldu bu pandemi herkesi etkiledi biraz psikolojikmen çift terapisi aldınız mı birlikte

İnşallah baba görüşmeye gider cocugunuz yası henüz cok kucuk böyle seylerı dusunmesı için. Eşiniz gercekten degişik insan kendi çocugunu dusunur sırf o etkilenmesin yaralanmasın diye gerektigi zaman en iyi şekilde etkileşime girmeli sizle bilemedim valla Allah yardımcınız olsun

Teşekkür ederim

Eskiden de böylemiydi yoksa pandemi sonrası mı böyle oldu bu pandemi herkesi etkiledi biraz psikolojikmen çift terapisi aldınız mı birlikte
Eskiden de böyleydi. Hakaret ettiği, beğenmediği şeyler çok olurdu ama bu şekilde hiç hakaret etmemişti. Aile terapisinden randevu almıştım ama gelmekte istememişti geçmiş zaman. Zaten boşanmayı istiyordu. “Çocuklar olmazsa bir gün Bile senle durmam diyordu”

Allah karşınıza iyi insanlar çıkarsın,iş ğüç sahibi biri olarak lütfen dik durun kendinizi ezdirmeyin.

psk fatih reşit civelekoglu instada mutlaka takip edin.

adam ergen, siz ebeveyn modunda oldugunuz bu evlilik cok yıpratmış.

Allah yardımcınız olsun. Bundan sonraki hayatınız inşallah size bütün yaşadıklarınızı unutturur. Malesef ki bi eş seçimi bazen insanın hayatını çok zorlaştırıyor sizinle öyle olmuş. Yaşamadan denemeden anlayamıyoruz o insan iyi mi kötü mü. En doğru zamanda doğru kararı vermişsiniz. Bir kadının ekonomik özgürlüğünün olmasının önemini de tekrar anladım. Evlatlarınız sağlıklı huzur bir ömrünüz olsun

Uzun yazdım demişsiniz ama belli ki çok daha fazlası yaşanmış. Sizin adınıza sevindim şiddete meyilli onunla yalnız kalmak çok tehlikeli olurdu. Resmen cinayet süsü planı yapmış çocuklara da zarar verebilir ne güzel kendi maaşınız varsa kimseye de muhtaç değilsiniz Maaşı her ay hesabına yatırmak iyi olmamış. Erkekler bir fırsat geçti mi hemen kendi ailesine kullanmak istiyor nankör ve benciller. İnşallah bundan sonra huzur bulursunuz yaşınız genç...

Yarısına kadar okudum . Çok sinir oldum.
Burada hep şöyle yazarım. Herkes kendi paradan ailesine verebilir. Çok arkadaşta beğenmedim yapar.
Altını çizerek söylüyorum. Kendi kazandigindan. Ben bu kadar kazanmak için ugrasitigim para ile başkasına benden habersiz birşey alındığında asla hayır dua etmem. Edemem.
Sonunda galiba ayrıldım yazmışsınız. Ayrılın. Cidden çekilecek dert değil.

Neler yaşamışsın öyle içim parçalandı.
Neyse ki bosaniyorsun Rabbim daha güzel kapilar açsın insallah

Okurken içim daraldı neden ikinci çocuk felan demiycem işiniz gücünüz yerinde bebişlere gayet güzel bakabilirsin annende yanında inşallah kurtulursun

Canım, benim keşke sarılabilsem şuan sana. İlk eşim de bana aynı videolu tuzaklar kurmaya çalıştı bilirim. Hepsi geçecek zor gelir ve evet zoe olur ama geçecek allahtan bir işin var. Narsist bir psikopattan kurtulacaksın inşaallah. Allahım seni feraha çıkarsın, yolunu açık etsin, herşeyi unutturacak mutluluklar yaşatsın inşaallah. Lütfen güçlü ol. Bu sürece sabret geçecek. Çok daha iyi olacak. Rabbim süreci sana kolaylaştırsın. Yüreğini ferahlatsın inşaallah

Rabbim hiç bir kötülüğü kimsenin ynına bırakmıyor emin olun.. Size değil çocuğuna zarar veriyor embesil. Ama allah hepsini sorar hiç merak etmeyin

Kusura bakmayın da bu kadarı fazla saflık derecesi. Her ay maaşı gönder abisine araba alsın. Birde üstüne seni dövsün. Kaynana karışsın vs vs… Böyle bir adama evlat bilemiyorum. Kendi ayağına sıkmak denir buna. Üstelik avukat bilmiyor mu hatalarını?

Allah yardımcın olsun. sana olacakları söyleyeyim çekişmeli olunca uzadıkça uzayacak ikinizde yıpranacaksınız sonunda boşanma oldu diyelim, kocan pişman olup eşşek gibi gel barışalım hata ettim beni affet falan diyecek. Ekonomik maaşından dolayı çocuklarına bakabilirsin ama psikolojik olarak iyi olabilmen için ondan ayrı biraz zaman lazım olacak sana. Benden tavsiye çekişmeli bile açarsa açsın pek muhattap olma sessiz kal kabuğuna çekil olayları atlatmaya bak, yoksa sıkıntı çektiğin gibi çocuklarına yansıyacak ve çocuklarında mutsuz olacak. İnsan herşeyi atlatırda yapılanları unutamaz. Sabırlı ol, sessiz kal.

çok yıpratıcı. Yıkıcı şeyler yaşamışsınız.
Bundan sonraki hayatınız çocuklarınızla beraber ailenizle sevdiklerinizle beraber mutlu geçer umarım.
Sakın hayattan ve mücadeleden vazgeçmeyin.
Kendinizi yalnız hissetmeyin. O kadar çok kadın yaşıyor ki böyle kötü şeyleri.

Ona çocuk verdim demişsiniz talep etmemiş ki siz kafanıza göre yapıp durmuşsunuz gibi görünüyor buradan bu adamdan ne koca olur ne baba zaten çocukları da istememiş..
Olan çocuklara oluyor bahtları güzel olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…