- 13 Ocak 2020
- 44.909
- 170.277
- 33
Isırıyom mu ben napıyomsa milletiAynen. Başkası olsaydı yerden yere vurmuşlardı.
Amh düşük diye sanırım yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Isırıyom mu ben napıyomsa milletiAynen. Başkası olsaydı yerden yere vurmuşlardı.
Yok burada kıdemli üyesin ondandır. Amh falan dinlemezlerdi yoksa, birinciyi yaptığın için oturur ağlardınIsırıyom mu ben napıyomsa milleti
Amh düşük diye sanırım yaa
Ay zur kuşum heyecanlandım biraz düşünmem lazım aksksjsHayatımı anlatan kelimeyi buldun resmen hemen kısa öz bir cümlede kullan profilimdekini değiştircem mesela
Bu kepaze hayatı ben seçtim gibi
Zaman seni de değiştirmiş filmcim, bir zamanlar bana 2.çocuk için nasıl tavsiyede bulunduğunu hatırladım da birdenBen yorum yapmayayım
Bu karar verilirken (ki veren varmış hayret, ben yaşamadığım için) en önemli mesele annenin psikolojik ve ailenin ekonomik durumu.
İkisinden biri olumsuzsa rafa kalkmalı.
Aralarında 4 yaş olması iyi deniyor. Bence de öyle. Hem biraz dinlenmiş olursunuz ilki biraz büyümüş olur vsMerhaba bdv ahalisi,
2. Çocuk istiyorum. Kızım kasım sonu 2 yaş olacak. Çoğunuz biliyorsunuz ki tedaviler esnasında sürpriz geldi. Bende amh düşük. Muayene olduğum doktorlardan biri(prof.) Menapoz yaşım için 40ı bulmayabilir bile demişti. Belki de tekrar çocuğum olamayacak. Elhamdülillah bir tane var. Allah onun bahtını güzel eylesin. Şimdiye kadar çok zorlandığım anlar oldu tabi ki. Hala zorlanıyorum. Belki bir hafta önce aman ne ikincisi yapamam bakamam demiş bile olabilirim ama kardeş çok güzel bir şey. Bencillik ediyor olmak da istemiyorum. Hala çok emiyor. Geç çıktı dişleri. Bir tane bu ara zorlayan var sabaha kadar mememde yaşıyo. Hala kesintisiz gece uykum yok. Daha sonra tempom rahatlarsa başa sarmak da zor gelebilir. Zaman zaten aleyhime. Ama bakıyorum hala çoook ilgiye ihtiyacı var koşup oynayıp kudurup duruyoruz.
Ve önümde ciddi bir göç var. 1600 km öteye taşınacağım yaz, en geç güz gibi. Ailelerden daha da uzaklaşacağım yani. Bir faydaları oldu mu yoo ama şimdi gebe olsam bir rahatsızlık olsa bulantı vs. kolayca anneme de kv de gider minderiri sererim. Ama gebe iken taşınmak o yolculuk zorlar mı?
Annem babama bakıyor. Babam engelli. Ve çarşamba günü kolonoskopisi var annemin. Bu benim için sarsıcı oldu. Abartma diyenler olacaktır. Bir teyzemi kolon kanserinden kaybettim bir dayımı da lösemiden. Annem 60 yaşında değil henüz. Dayım ve teyzemin yaşı vardı. Genel cerraha git demiş anneme aile hekimi o öneriden sonra ara ara oturup ağlıyorum. Kafamdan geçmeyen senaryo kalmadı. Yani planlar önemli elbette bodoslanmamalı kararlar alınırken ama bir o kadar da önemsiz aslında...
Birilerinin bir şeyler demesine ihtiyacım var.
Tam dinlenmişken başa sarmak travma yaratır peşpeşe olunca ikinci bebede sinirleriniz artık tükenmekten çalışmıyorAralarında 4 yaş olması iyi deniyor. Bence de öyle. Hem biraz dinlenmiş olursunuz ilki biraz büyümüş olur vs
BekliyorummAy zur kuşum heyecanlandım biraz düşünmem lazım aksksjs
Dogru dun duvarlarimdan salcali yemek suyu akarken mal gibi baktim, sonra usulca duvarlari sildim ve hayatima devam ettim.Tam dinlenmişken başa sarmak travma yaratır peşpeşe olunca ikinci bebede sinirleriniz artık tükenmekten çalışmıyor
Yaşıyoruz bu hayatı neyse merve kötü bişey dedim sanmasın bu güzel bişey
Ya belki pat diye hamile kalır yine gelir burda dövünürüm o kısım karanlıkZaman seni de değiştirmiş filmcim, bir zamanlar bana 2.çocuk için nasıl tavsiyede bulunduğunu hatırladım da birden
merve kendine güvenine hayran kaldım, ben cesaret edemezdim bu kadar kısa sürede ki hala edemiyorum 5 sene oldu kardeş güzel şey umarım dilediğin gibi olur.
Seninki daha büyük senin için gecerli diilYa hu 2. Çocuk iyi bir fikir mi değil mi? Şuraya iliştim bekliyorum. İyice kafamı karıştırdınız
Olsun olmuşa çare yok der katlanırsın en azından Yakın arkadaşım bir çift de senin gibi yaptı, biri 3 yaş biri 6 aylık bebekleri var. Bir süre ağladılar ama şu an gayet iyi gidiyor görünüyorYa belki pat diye hamile kalır yine gelir burda dövünürüm o kısım karanlık
Diğer türlü ilkine haksızlık. Peşpeşe doğum yapan ne kadar arkadasım varsa hepsi binpisman. Hayattan bezmiş haldeler. Biraz ara verip doğuranlar rahat gayet. İlk çocuk 4 olsa kreşe başlasa hatta..ilkine de rahat bakılır. Ama iki tane benzer yaş çok zorTam dinlenmişken başa sarmak travma yaratır peşpeşe olunca ikinci bebede sinirleriniz artık tükenmekten çalışmıyor
Tedavi ıle dusunmuyorsan, bence denemelere basla, Rabbim uygun zamanda nasip ederMerhaba bdv ahalisi,
2. Çocuk istiyorum. Kızım kasım sonu 2 yaş olacak. Çoğunuz biliyorsunuz ki tedaviler esnasında sürpriz geldi. Bende amh düşük. Muayene olduğum doktorlardan biri(prof.) Menapoz yaşım için 40ı bulmayabilir bile demişti. Belki de tekrar çocuğum olamayacak. Elhamdülillah bir tane var. Allah onun bahtını güzel eylesin. Şimdiye kadar çok zorlandığım anlar oldu tabi ki. Hala zorlanıyorum. Belki bir hafta önce aman ne ikincisi yapamam bakamam demiş bile olabilirim ama kardeş çok güzel bir şey. Bencillik ediyor olmak da istemiyorum. Hala çok emiyor. Geç çıktı dişleri. Bir tane bu ara zorlayan var sabaha kadar mememde yaşıyo. Hala kesintisiz gece uykum yok. Daha sonra tempom rahatlarsa başa sarmak da zor gelebilir. Zaman zaten aleyhime. Ama bakıyorum hala çoook ilgiye ihtiyacı var koşup oynayıp kudurup duruyoruz.
Ve önümde ciddi bir göç var. 1600 km öteye taşınacağım yaz, en geç güz gibi. Ailelerden daha da uzaklaşacağım yani. Bir faydaları oldu mu yoo ama şimdi gebe olsam bir rahatsızlık olsa bulantı vs. kolayca anneme de kv de gider minderiri sererim. Ama gebe iken taşınmak o yolculuk zorlar mı?
Annem babama bakıyor. Babam engelli. Ve çarşamba günü kolonoskopisi var annemin. Bu benim için sarsıcı oldu. Abartma diyenler olacaktır. Bir teyzemi kolon kanserinden kaybettim bir dayımı da lösemiden. Annem 60 yaşında değil henüz. Dayım ve teyzemin yaşı vardı. Genel cerraha git demiş anneme aile hekimi o öneriden sonra ara ara oturup ağlıyorum. Kafamdan geçmeyen senaryo kalmadı. Yani planlar önemli elbette bodoslanmamalı kararlar alınırken ama bir o kadar da önemsiz aslında...
Birilerinin bir şeyler demesine ihtiyacım var.
Aynısını düşünerekten yorumları okuyordum ki siz yazmıssınizİkinci çocuk konusunda böyle olumlu yorumları ilk defa görüyorum Merve, bu yüzden bile yapmalısın.
Fff napiyim herkeş beni seviyosa bu benim suçum diilAynısını düşünerekten yorumları okuyordum ki siz yazmıssıniz