- 14 Temmuz 2011
- 2.893
- 9.976
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de kardeşimle 10 yaş var ve erkek. Küçük annesi gibi bir şey oluyorsun. Şımarık mı sizinki de.Ya benim kardeşimle 10 yas var süper baktım da valla. Şimdi çok kankayız da erkek üstelik.
icraat mi yok netice mi?Ben olsam yapardım, araları yakın olsun diye düşünerek ikinciye hamile kalmıştım bende ama düşük oldu daha sonra cesaret edemedim. Şimdi kızım 3 yaşında oldu hala niyetim var ama icraat yok
Yo şımarık olan benim o olgunBenim de kardeşimle 10 yaş var ve erkek. Küçük annesi gibi bir şey oluyorsun. Şımarık mı sizinki de.
Ne zaman olup olmayacağını bilmiyorsun bile. Eylül bile sürpriz olmuştu. 2. Düşünüyorsan yapacaksın her türlü o yüzden denemelere başla.Merhaba bdv ahalisi,
2. Çocuk istiyorum. Kızım kasım sonu 2 yaş olacak. Çoğunuz biliyorsunuz ki tedaviler esnasında sürpriz geldi. Bende amh düşük. Muayene olduğum doktorlardan biri(prof.) Menapoz yaşım için 40ı bulmayabilir bile demişti. Belki de tekrar çocuğum olamayacak. Elhamdülillah bir tane var. Allah onun bahtını güzel eylesin. Şimdiye kadar çok zorlandığım anlar oldu tabi ki. Hala zorlanıyorum. Belki bir hafta önce aman ne ikincisi yapamam bakamam demiş bile olabilirim ama kardeş çok güzel bir şey. Bencillik ediyor olmak da istemiyorum. Hala çok emiyor. Geç çıktı dişleri. Bir tane bu ara zorlayan var sabaha kadar mememde yaşıyo. Hala kesintisiz gece uykum yok. Daha sonra tempom rahatlarsa başa sarmak da zor gelebilir. Zaman zaten aleyhime. Ama bakıyorum hala çoook ilgiye ihtiyacı var koşup oynayıp kudurup duruyoruz.
Ve önümde ciddi bir göç var. 1600 km öteye taşınacağım yaz, en geç güz gibi. Ailelerden daha da uzaklaşacağım yani. Bir faydaları oldu mu yoo ama şimdi gebe olsam bir rahatsızlık olsa bulantı vs. kolayca anneme de kv de gider minderiri sererim. Ama gebe iken taşınmak o yolculuk zorlar mı?
Annem babama bakıyor. Babam engelli. Ve çarşamba günü kolonoskopisi var annemin. Bu benim için sarsıcı oldu. Abartma diyenler olacaktır. Bir teyzemi kolon kanserinden kaybettim bir dayımı da lösemiden. Annem 60 yaşında değil henüz. Dayım ve teyzemin yaşı vardı. Genel cerraha git demiş anneme aile hekimi o öneriden sonra ara ara oturup ağlıyorum. Kafamdan geçmeyen senaryo kalmadı. Yani planlar önemli elbette bodoslanmamalı kararlar alınırken ama bir o kadar da önemsiz aslında...
Birilerinin bir şeyler demesine ihtiyacım var.
Bu ne saçma bir soru? Çocuk için icraat yok evet netice olması için çocuk yapmaya çalışıyor olmak gerek.icraat mi yok netice mi?
Lütfen uyma canım.Bu ne saçma bir soru? Çocuk için icraat yok evet netice olması için çocuk yapmaya çalışıyor olmak gerek.
10 aylıkken taşındım ben deBebem 9 aylıkken taşındım oluyor bir şekilde Allah sağlık versin
Püü paragrafın akışını bozan cümle oldun resmenGaza gelme Merve. 2 yaş terrible two insanın ağzına biiiiiiiiiiip. Gittiğin yerde düzenin oturunca düşünmen senin için çok daha kolay olur. Ya olmazsa kısmı çok karışık değil, olmaz evladına sarılır oturursun. Ya olur da yetemezsen, gittiğin yere alışamazsan ya da lohusa depresyonuna girersen iki küçük çocukla ne yaparsın düşüncesi bence asıl ürkünç.
gidip görmeden ikinci bir maceraya girmezdim sanırım.
baktım gidişat kötüPüü paragrafın akışını bozan cümle oldun resmen
E bırak o zaman, olacaksa olur olmazsa da olmaz :) kısmet hem iğrenç plastikten haptan da kurtulmuş olursunKorunuyoruz ben de tam bunu düşünüyorum tedavi isine tekrar giremem bugün ortalama yüz bin deniyo. Yani nasipse isterim bir evlat daha.