2. Çocuk ?

Benim küçügümle bir büyüğümle iki yaş var bence kardeş çok güzel bişey sonradan pişman olmamak için bence korunmayı bırak

Ne zaman olup olmayacağını bilmiyorsun bile. Eylül bile sürpriz olmuştu. 2. Düşünüyorsan yapacaksın her türlü o yüzden denemelere başla.
Kaldı ki Eylül zor bir çocuk değil kuzuma iftira atma

Gaza gelme Merve. 2 yaş terrible two insanın ağzına biiiiiiiiiiip. Gittiğin yerde düzenin oturunca düşünmen senin için çok daha kolay olur. Ya olmazsa kısmı çok karışık değil, olmaz evladına sarılır oturursun. Ya olur da yetemezsen, gittiğin yere alışamazsan ya da lohusa depresyonuna girersen iki küçük çocukla ne yaparsın düşüncesi bence asıl ürkünç.
gidip görmeden ikinci bir maceraya girmezdim sanırım.

Bence de yap gitsin. Normalde bir yıl daha bekle derdim ama yumurta durumu nedeniyle zaman kaybetme diyorum.

Püü paragrafın akışını bozan cümle oldun resmen

Korunuyoruz ben de tam bunu düşünüyorum tedavi isine tekrar giremem bugün ortalama yüz bin deniyo. Yani nasipse isterim bir evlat daha.
E bırak o zaman, olacaksa olur olmazsa da olmaz :) kısmet hem iğrenç plastikten haptan da kurtulmuş olursun

Yapın gitsin hele aynı cinsiyet öyle güzel arkadaş yoldaş oluyor ki. Ama genelde karakter tam zıt geliyor sürpriz sürprizi
Anneye geçmiş olsun iyi düşünelim iyi olsun

Ben zaten senin ikinciye de doğal yoldan gebe kalacağını düşünüyorum hep. Hiç tekrar bir tedavi sürecine girebileceğin ihtimali aklımın ucundan dahi geçmiyor. Her şey gönlünüzce ve en hayırlı zamanda olur insallah.
Anne de geçmiş olsun.sonuçlar tertemiz gelecek Allah'ın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…