Konuştuk istemiyoruz dedik ama herşey köprüyü geçene kadar tabi sonra istemeye başladıBunu evlenmeden neden konuşmadınız anlamadım? Bu çok ciddi bir şey. Adam çocuğu olsun ister yani haklı. E siz de haklısınız. Neden bunu konuşmadınız?
Siz hiç mi istemiyorsunuz yoksa bir kaç yıl mı istemiyorsunuz?
6 ay evet bende haklı olduğunu biliyorum ama istemiyorum hazır değilim onun istediği için çocuk yapmakta istemiyorum sonuçta bakicak olan benim ve ilk çocuğumu dogumundan bu yana ben büyüttüm bununda korkusu varAdam haklı. Sizde kendinizce haklısınız. Ne kadarlık evlisiniz
O zaman çocuklu adamla evlenseydin. Ya da kocan çocuksuz bir kadınla. Hiç konuşulmadı mi bu konu ? Ayrıca adam haklı.Merhaba benim ikinci evliliğim ve ilk evliliğimden 3 yasinda bir kızım var 1 sene önce tekrardan evlendim eşim suan çocuk istiyor kaynanamlar çok baskı uyguluyor eşimle karsilikli oturduk konuştuk ama o istediğini söylüyor ve ben istemiyorum dediğimde benim çocuğum olmasinmi diye yanıt veriyor kızım babasinda kaliyor bazen eşimde gidiyor babasına bizim çocuğumuz olsaydı gitmez kız büyüyünce babası temelli ister bak bizimde çocuğumuz olsun gibi söylemlerde bulunuyor hazır olmasamda iki ay boyunca denedik ve tutmadı bende ona istemedigimi hazır olmadığımi söyledim tabi sert bir tepki aldım onun ilk evliliği ve bir çocuğu olsun istiyor ama onun ilk benim ikinci cocugum olucak ve ben iki çocuğa yetebilecegimi düşünmüyorum maddi manevi hazır hissetmiyorum ama eşimle de bu konu için kötü olmak istemiyorum ne yapicam hiç bilmiyorum
O zaman size baskı yapması doğru değil. Üstelik daha 6 aylık evliymişsiniz neden bu kadar acele ediyorlar?Konuştuk istemiyoruz dedik ama herşey köprüyü geçene kadar tabi sonra istemeye başladı
O zaman size baskı yapması doğru değil. Üstelik daha 6 aylık evliymişsiniz neden bu kadar acele ediyorlar?
Erkeklerin çocuk istemesiyle kadının 9 ay karnında taşıması bulantısı bazen yatağa bağlı kalmasi doğurması vücudunun değişmesi ruh halinin hormonları ile değişmesi aynı şeyler değil. Ki adam evlenmeden önce kadının çocuk istememe kararını kabul ederek evlenmiş. Ortada empati yapılacak bir durum yok.Empati kurmayı dene,
Eşinin bir çocugu olsa
Aynı şekilde siz çocuk sahibi olmak isteseniz,
Eşiniz hazır olmadıgını söyleseydi ne hissederdin ?