- 11 Eylül 2020
- 2.203
- 560
- 73
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Evet çok şükür 1 tane çocuğum var,Allah ona sağlık versin inşallaho kadar dert etmeyin kendinize sirf buyuzden bile olmuyor olabilir yasiniz gayet genc. Zaten erken yasta anne olmussunuz. Ama tabiki keske cocugunuz biraz daha kucukken disinseydiniz en azindan yas farki az olurmus ama yine de olsun Allah ona uzun saglikli omur versin.
Konudan bagimsiz cok sinirlendim ve uzuldum. 40 yas gec bi yas degil bence. Demekki sizler anne babaniz 60 ina gelince huzur evine falan yatiracaksiniz bi ayagi cukurda bunlarin diye.
Insan herzaman ruh esini 20 li 30 lu yaslarda bulamiyor, bagzi saglik sorunlari olabiliyor ve gec anne olabiliyor. Ben 40 yasindayim ama disardan 28 desem kimse yok artik demez. Herkes ister 30-35 yasinda anne olmak ama siz bu sekilde insanlari yargilayamazsiniz hakkiniz yok. 25 yasindaki bi kadindan cok daha enerjik bile olabilir.
Cok hadsiz yorumlar gercekten. Cok kirici. Yazmayacaktim ama duramadim.
Ben olacağını düşünmüyorum çünkü yumurtalarım çok az ama yinede her ay regl olduğumda içim garip oluyor ve zamanında düşünmediğim için pişmanlık yaşıyorum