• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.ci tüp bebeğe başlıyorum

kızlaaaaaaaaaar az önce hast aradılar 6 yumuş almışlar hihoyyyt 3 olgunmuş diğer 3 ü büyüyememişti Çok üzgünüm çoook olsun 2 tanesi çok iyiymiş ve döllenmiş delikafadulden yarın sabah 08:30 da transfere gidiyorum bebişlerimi alıcam sımsıkı tutunucaz birbirimize ve hayata :CüvCüv: :emir_bebek::emir_bebek: çok heycanlıyım şimdiden dualarınızı bekliyorum :Saruboceq:

kızlaaaaaaaaaar az önce hast aradılar 6 yumuş almışlar hihoyyyt 3 olgunmuş diğer 3 ü büyüyememişti Çok üzgünüm çoook olsun 2 tanesi çok iyiymiş ve döllenmiş delikafadulden yarın sabah 08:30 da transfere gidiyorum bebişlerimi alıcam sımsıkı tutunucaz birbirimize ve hayata :CüvCüv: :emir_bebek::emir_bebek: çok heycanlıyım şimdiden dualarınızı bekliyorum :Saruboceq:

ben demedimmi sanaaaaaaaaaaaaaa:sm_cool:
allahım inşallah sıkı sıkı tutunacaklarrrrr:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
hadi gülen ilk ikiz senden arkadaşımmmmmm:emir_bebek::emir_bebek:
rabbim yanında olsun inşallah:Saruboceq:
allahım çok sevindimmm:dance::dance:
inşallah tamamına erdirsinnnnn:CüvCüv:
kucağına versin melekleriniiii ikiz ikizkaydirigubbakcemile5

ben demedimmi sanaaaaaaaaaaaaaa:sm_cool:
allahım inşallah sıkı sıkı tutunacaklarrrrr:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
hadi gülen ilk ikiz senden arkadaşımmmmmm:emir_bebek::emir_bebek:
rabbim yanında olsun inşallah:Saruboceq:
allahım çok sevindimmm:dance::dance:
inşallah tamamına erdirsinnnnn:CüvCüv:
kucağına versin melekleriniiii ikiz ikizkaydirigubbakcemile5
evet canım demiştin bende seni dinledim ve bekledim üzmedim kendimi Şeniz canım benim yarın sabh ta dualarını bekliyorum :Saruboceq: kızzz ne diyosun ikiz ha bir kız bir erkek ne güzel olur aslında dimi kaydirigubbakcemile3

canım ne guzel..............inş herşey yureğıne gore olur...........

hadi hayırlısıyla inşallah bebiş gelsin hayırlısıyla sen hamile olduğunu ilan et ben de evde gerçekten halay çekicem Allah yardımcın olsun iii haberlerle inşallah

hayırlısıyla bebişlerin sana tutunsunlar inşş tatlım dualarımız seninle:Saruboceq::Saruboceq:

evet canım demiştin bende seni dinledim ve bekledim üzmedim kendimi Şeniz canım benim yarın sabh ta dualarını bekliyorum :Saruboceq: kızzz ne diyosun ikiz ha bir kız bir erkek ne güzel olur aslında dimi kaydirigubbakcemile3

abdala malum olurmuş gülenlaelaelaelaelae
heralde bana da malum olduuuuuuuuu-tatlicadiarzu-
inşallah hayatım yarın saat 3 de de benim kontrolum var ama sen hast. çıkmış olursun büyük ihtimalkaydirigubbakcemile4
allahım hepimizin gönlüne göre versinnn canımmmmm:CüvCüv:
inşallah bu satten sonra ikiz olurrrrrrrrr:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

hadi hayırlısıyla inşallah bebiş gelsin hayırlısıyla sen hamile olduğunu ilan et ben de evde gerçekten halay çekicem Allah yardımcın olsun iii haberlerle inşallah

halay tek çekilirmi kısss hep beraber inşallah burdanda halay başı benimmm:teytey:

Canım İstanbuldayım ama Şubatta ohss oldum Şİmdİ daha baŞlamadım nasİpse hazİran gİbİ baŞlıyacaĞım
İŞ yoĞunluĞundan soramamıŞtım genel olarak sorarsan sadece transfer parası dİye ne kadar olduĞunu telefonda bİlgİ pek vermİyorlar yÜzeysel konuŞuyorlar benİm raporum vardı 1.000 ytl verdİm dondurulmuŞlara.
İlaÇları kendİm karŞıladım

tonya canım yarın sadece dondurulmuş transfer ücretini soruyorum
güzelimmm haklısın tlf. pek bilgi vermiyorlar ama öğrendiğimi burdan yarın yazarımm

çok haklısın..:)))) ancak benim işim nedeniyle şehir dışındaydım şimdi geçmiş yazıları okumaya başladım geri kalmayayım diye..(malum ben hostesim).... ara ara böyle durumlar olabiliyor işte.:)) ama çok özledim burayı insanda alışkanlık yapıyor, herkesi merak ettim şimdi okumaya başlıyorum... görüşürüz...........

bak gene yok ortalıkta :sm_confused:
hani konu okuyordun da dönüyordunn:kahve:
genemi uçuşa geçtinnnnnnnnkaydirigubbakcemile4
ağaç oldum kızım burdaaaaaaaaa.s.

abdala malum olurmuş gülenlaelaelaelaelae
heralde bana da malum olduuuuuuuuu-tatlicadiarzu-
inşallah hayatım yarın saat 3 de de benim kontrolum var ama sen hast. çıkmış olursun büyük ihtimalkaydirigubbakcemile4
allahım hepimizin gönlüne göre versinnn canımmmmm:CüvCüv:
inşallah bu satten sonra ikiz olurrrrrrrrr:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canım yürğinin güzelliğinden diyelim biz yerimseniben evet canım keşke karşılaşabilsek dün saat 2 yi bulmuştu ne bilim kısmette varsa karşılaşırız bir gün Şeniz amin canım inş:Saruboceq: evet bu saatten sonra bizi ikiz paklar ancak kaydirigubbakcemile5 ben yarından itibaren giremem heralde bir kaç gün dualarım sizlerle sizde bizi unutmayın :CüvCüv:

canım yürğinin güzelliğinden diyelim biz yerimseniben evet canım keşke karşılaşabilsek dün saat 2 yi bulmuştu ne bilim kısmette varsa karşılaşırız bir gün Şeniz amin canım inş:Saruboceq: evet bu saatten sonra bizi ikiz paklar ancak kaydirigubbakcemile5 ben yarından itibaren giremem heralde bir kaç gün dualarım sizlerle sizde bizi unutmayın :CüvCüv:

sağ ol güzelim a.s.
bilmem bir sorarım bir bakarım asıl adını yaz özelden gitmemişsen uğrarımmmmkaydirigubbakcemile2
girme de transferden sonra 3-5 gün :kahve:
yat dinlen yumoşlar tutunsun sıkı sıkı sana sende onlara:ecrin_bebek:
ama arada haber ver iyiiym felan diyeea.s
meraktan çatlarız ayyyyy:sm_confused:
dualarımız sana gülen canımmm:Saruboceq:
inşallah bu sefer rabbim yardımcın olsunnn:nazar::nazar:

ay var ya sera96 gülmekten öldürüyorsun beni :)))) geldim geldim buradayım....bugünlerde süha doktora gidecek var mı ben iki gün boşum da soracaklarım var biraz doktara,gitmeyi düşünüyorum...belki karşılaşırmıyım birileriyle....

canım şansın yanında olsun inşallah bende dua edicem yarın senin için ... meleklerine kavuşuyorsun ne güzel nihayet.. hayırlı haberlerini takipteyim....

seracım yarın senden haber bekliyorum ne olur beni habersiz bırakma şimdiden yardımların için saolasın ben adetimin 3 günü falan gelebiliyorum bide onu sarabilirsen çok sevinirm

ay var ya sera96 gülmekten öldürüyorsun beni :)))) geldim geldim buradayım....bugünlerde süha doktora gidecek var mı ben iki gün boşum da soracaklarım var biraz doktara,gitmeyi düşünüyorum...belki karşılaşırmıyım birileriyle....

bu gün saat üçte ordayımmmm:lepi:
randevum var bir beyleeeeeeee:mymeka:
hem zeki hem de özellla.s
ne istediğini bilennnnnCADIARZU
sende gellllllllkaydirigubbakcemile5

arkadaşlar yanlış anlaşılmasınnnnnnnnnn
şarkı sözüdür biraz değiştirdmmmmmm

seracım yarın senden haber bekliyorum ne olur beni habersiz bırakma şimdiden yardımların için saolasın ben adetimin 3 günü falan gelebiliyorum bide onu sarabilirsen çok sevinirm

kısss senin yerinede muayene olayım mııı:roflol:

tamam canım yaaaaaalkisalkisalkis
soracağımmm:uhm:
birde 3.cü günü gelebilirmişsin onu saracağım olurmu diyeyerimseniben
anlamışmıyımmmmmmCADIARZU

Back