• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.ci tüp bebeğe başlıyorum

ablacım canım hayırlı olsun ben +2 dualarımızla arkandayız inşallah rabbim yüzünü bu kez güldürür seni çok seviyoruz ve bebişlerimle kocamaaaaaan öpüyoruz çok çok güzel haberlerini bekliyoruz allahım yardımcın olsun güzel ablam

allahım sen+2 yi korusun hep yanınızda yardımcınız olsun :nazar:
bende sizi çok seviyorummmmm :asigim:
inşallah ben+2 olunca sen den yardımlar alacağız :CüvCüv:
allah yardımcımız olsunnnn:Saruboceq:

tedavin hayırlı olsuuuuuunnnnn.sonucun pozif olsuuuunnn.iki kucağında birer bebekle dolsun inşalahhhhhhhh

teşekkür ederimmm inşallah dileğin gerçekleşir :Saruboceq:
hakkımızda hayırlısı olsun allah sağlıklı sıhhatli versin:CüvCüv:
ben birede razıyımmmmm:ecrin_bebek:

canım zaten seni burda görmeden çok sevmiştim. Görünce daha çok kanım ısındı. Ama bak üzüldüm şimdi uyutmadım seni spora da gidememişsin. Ama bacım ben ne biliyim senin uyku düzenini çenem biraz fazla düştü gerçi ama. Allah razı olsun kafamdaki pürüzler gitti. Bilgilerinle aydınlattın beni. :1hug:

sağ ol canım benim bende çok ama çok sevdimmm seni:asigim:
maşallah çok da güzelsinnn ve ne kadar masum ve mahsun gördüm seniii:teselli:
gurbetlik zor gözlerinden belli :çok üzgünüm:
inşallah alahım tez zamanda meleklerimizi versin bizlere:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

üzülme ben yazdım ya evde de yapabilirim nedirki spor dediğin şaka yaptığımı anladın değilmi olsun ben her zaman sana vakit ayırırım yeterki sen mutlu ol güzelimm benimmmm

ve istedigin zaman her konuda burdayımmm sakın unutma

eeee sen geldin sera nerde kaldı :))
çok merak ettimm ablamı çok
bu arada ne güzel aynı şehirdesiniz tanıştınız sizin adınıza çok mutlu oldum
her ikiniz içinde hayırlısı olsun dualarım sizlerle Rabbim bekleyen dileyen isteyen herkeze ana baba olmayı nasip etsinn

geldimm geldimmmhihoyyythihoyyyt
ilk sana haber verdimmmm:dance:
evet tanıştık elitu ileeeeeeeeea.s.
inşallah izmirede geirim seninlede tanışırızzzzkaydirigubbakcemile5
aminnnnnnnn duaların için:Saruboceq::Saruboceq:

hım anlaşıldı ....hafıye bulundu..............yakaladım ..........
canım guzel duaların için sağol....amın amın.......yurekten amın.....bebişin gelsın inş canım

ayy insan kendi kendini ele veririmi :1rolleyes:
neyse oldu bir keresengözlerimebaksanab
allah emeklerimizi boşa çıkarmasın el muallim canım :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

önce canım arkadaşlarımın mesajlarını okuyup cevaplarını yazmam gerekiyordu:kahve:
öncelik sizin tabiiki:asigim:

evet gelelim bana :1rolleyes:
bu gündoktorumla çoooook iyi geçti sırnaşık şey
muayenede canım elitu da vardı hiççç utanmadımmm kaydirigubbakcemile3
eee herkes gördü oda görsünnnnnnnnsengözlerimebaksanab
rahim çok temiz mişşşşş sorun yok:nazar:
benim pcolar yerli yerinde duruyorlar hiç terketmezler beni sağ olsunlarÇok üzgünüm çoook
sağ yumurtalıkta gelişmekte olan yumurtalar varmışşş acaba ilaç almasam mı hıııııııfisfisfis
hemde bu gün daha adetimin 2. günühihoyyyt
8 mayıs yani yarın gonal- f le başlıyorum 225 ünite:nazar:
öncekide öyle idi 15 yumurtam olmuştu doktorum iyi sonuç almışız aynı doz la devam dedi:nazar:
haftaya çarşambaya saat 3 e randevu aldımmm bakalım hayırlısı dua edin kızlaarrrr:Saruboceq:

bu arada kızlar doktorum çöre otunu balla alınCADIARZU
özellikle üzüm çekirdeği ve keten tohumunu alın dedi günde 1 çay kaşığıCADIARZU
vücutttaki serbest radikalleri baglayıp atıyormuş helede keten tohumu yerimseniben
değilmi elituuu eksiğim varsa tamamla lütfennnnkaydirigubbakcemile5

canım çok guzel.............yumurtacıkların çok guzel...........inş tetlı bebişin gelıyo....

hayırlı olsun sera96 inşallah herşey gönlünden geçtiği gibi olur.

inşallah şerife canım inşallah:Saruboceq:
takdiri ilahinin önüne geçemeyiz değilmi:teselli:
rabbim ne derse o olur arkadaşım :çok üzgünüm:
hakkımızda hayırlısı :CüvCüv:

Merhaba sera96 a.s.

Tedavin hayırlı uğurlu olsun bir çırpıda sonuçlansın bekleme sürecinin ardından güzel haberi alıp 9 ayın sonunda meleklerini sağlıklı bir şekilde kucağııza alıp kocamaann bir aile olursunuz işallah...

Ben her ne kadar nadir yazsamda bütün arkadaşları takip ediyorum,müjdelerinizle mutlu olup üzücü haberlerle gözyaşlarıma engel olamıyorum.Hiçbirinizi tanımasamda hepinizi çok seviyorum kader arkadaşlarım benim...:enbuyukkk:

Seninde sonuna kadar takipçinim tabii sakıncası yoksa sengözlerimebaksanab

Dualarım bütün tedaviye başlayan arkadaşlarla ve tabii seninlee :Saruboceq:

önce canım arkadaşlarımın mesajlarını okuyup cevaplarını yazmam gerekiyordu:kahve:

benim pcolar yerli yerinde duruyorlar hiç terketmezler beni sağ olsunlarÇok üzgünüm çoook
sağ yumurtalıkta gelişmekte olan yumurtalar varmışşş acaba ilaç almasam mı hıııııııfisfisfis
öncekide öyle idi 15 yumurtam olmuştu doktorum iyi sonuç almışız aynı doz la devam dedi:nazar:
haftaya çarşambaya saat 3 e randevu aldımmm bakalım hayırlısı dua edin kızlaarrrr:Saruboceq:

vücutttaki serbest radikalleri baglayıp atıyormuş helede keten tohumu yerimseniben
CANIM ÇOK SEVİNDİM HADİ HAYIRLISI kaydirigubbakcemile5 demek elituyla tanıştınız çok güzel ya:1hug: inş bizde tanışırız yarında benim randevum var bakalım nolcak CADIARZU

Allah a şükür şimdiden gelişmeler çok güzel ablası.:)))
dr.un alternatif olarak bişeyler önermeside ayrıca hoş bir durum
ya Allah Bismillah hadi inşallahh hayırlı haberler gelsin bundan sonra her daim
ondan sonra iki minik melek yola çıksın 9 ay sonra Annelerin en güzelinin kucağına gelsin
kızımla dua ederek bekliyoruz onları :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Merhaba sera96 a.s.

Tedavin hayırlı uğurlu olsun bir çırpıda sonuçlansın bekleme sürecinin ardından güzel haberi alıp 9 ayın sonunda meleklerini sağlıklı bir şekilde kucağııza alıp kocamaann bir aile olursunuz işallah...

Ben her ne kadar nadir yazsamda bütün arkadaşları takip ediyorum,müjdelerinizle mutlu olup üzücü haberlerle gözyaşlarıma engel olamıyorum.Hiçbirinizi tanımasamda hepinizi çok seviyorum kader arkadaşlarım benim...:enbuyukkk:

Seninde sonuna kadar takipçinim tabii sakıncası yoksa sengözlerimebaksanab

Dualarım bütün tedaviye başlayan arkadaşlarla ve tabii seninlee :Saruboceq:

merhaba çimegi güzel dileklerin için teşekkürlera.s.
inşallah canım hep beraber alırız bebişlerimizi kucaklarımıza:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

olsun canım bizde bazen atlıyoruz ama hep takipteyiz birbirimizikaydirigubbakcemile4

ne demek sonuna kadar canım dilediğin zaman istediğin an gellllll takipten korkmayız bizsengözlerimebaksanab

CANIM ÇOK SEVİNDİM HADİ HAYIRLISI kaydirigubbakcemile5 demek elituyla tanıştınız çok güzel ya:1hug: inş bizde tanışırız yarında benim randevum var bakalım nolcak CADIARZU

gülen canım inşallah yarın güzel haberlerle gel ve bizlerede umut ol canım olurmuhihoyyyt
evet tanıştık sonunda elitu ile a.s.
sıra sende inşallah haftaya karşılaşırız ben çarşamba yine hastahanedeyim saat 3 de ayarlayabilirsen sende randevunu o güne al ne olurrrrrrrkaydirigubbakcemile5

Allah a şükür şimdiden gelişmeler çok güzel ablası.:)))
dr.un alternatif olarak bişeyler önermeside ayrıca hoş bir durum
ya Allah Bismillah hadi inşallahh hayırlı haberler gelsin bundan sonra her daim
ondan sonra iki minik melek yola çıksın 9 ay sonra Annelerin en güzelinin kucağına gelsin
kızımla dua ederek bekliyoruz onları :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım benimmmm
güzelimmm allahım kulunun kalbinin güzelliğini bu kadarmı kulunun yüzüne verir allahım o güzel yüzünü soldurmasın eşinle bebeğinle sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür versin sana
samimiyetine o kadar inanıyorumki allahım yetim ve öksüzlerin duasını kabul edermiş inşallah seninde dualarını kabul eder ve dediğin olur bir tanem allahım meleklerimi banada verir bak bu saatte ağlattın beni ahh emsalll ablasının ilk göz ağrısı ne kadar uzak olsakta
kalbimde olduğunu bil

ben umudumu hiç yitirmedimmm

arada bunaldım

isyan dilimin ucuna geldi yuttum

bazende bağıra bağıra isyan ettim arkasından rabbimden af diledim

gün gelecek rabbim benim içinde künfeyekün (OL) diyecek ,

kulumun dileği hayırlı evlat ol diyecek

benim ve eşimden olan o zerreler bir araya gelecek

40 gün boyunca çoğalacak

rabbim kırkıncı gün ona ruhunu üfleyecek ve kalbi pıt pıt atmaya başlayacak

ki o ruh adem as yeryüzüne indirilip çamurdan yoğrulup ona ruhu üflendiği zaman

rabbim adem as dan başlayan ve kıyamete kadar devam edecek ruhları o zaman yaratmıştır

o sordu rabbine nedir bu belimden akan zerreler neden sağım nurlu solum karanlık(cevabını tam yazmayacağım belki yanlış anlaşılır)

rabbi dedi ki senin soyundan gelen evlatların onlar kıyamet gününe kadar ki doğacak evlatların

benim meleğiminde ruhu o zamandan beri rabbine verdiği sözle vücudunu bekliyor ki

zamanı gelince ruh ve beden buluşacak künfeyekün emri yerine gelecek

ve inşallah o beklemenin sabrını meleğimde bende alacağız

allahım inşallah önce ona layık kul olarak yetiştirebilecek

sonra habibine ümmet olarak yaşatabilecek

vatanına milletine bayrağına bağlı

arkasındanda onu bunca sene bekleyen anne ve babasına hayırlı bir evlat olsun

gece geç saat kızlar hep emsall in yüzünden oldu
bak neler yazdırdın bana silecektim istedim sizlerde okuyun

Back