2.ci tüp bebeğe başlıyorum

ya aslında telefon adres olmalı ya...........insan burda tanıyo sevıyo ama bı gırmesek bışey olsa kımse kımseye haber veremez ne kotu ya...................

ask olsun kızlar ya beni burda hic seven yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kuscem ama kimse beni soylemiyo az kaldı simdi aglıyıcam yaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......senağlamasenağlamasenağlama

nursevgı canım tek kaldın galıba ...............sen beklıyomusun............ya serayı merak edıyoozz ya ....sen arada kaynadın canım....burda kalma gez ya gorelım senıııı

sevgi sen 3. denemeyimi başladın

evet tek kaldım geziyomda gormuyonuz neyse sismanlayımda belki farkedilirim:sm_cool: gulencim daha baslamadım eylulde falan dusunuyorum cunku cok yoruldum zaten evet gidecegim merkez bu diyebilecegim bi merkezde bulamadım henuz acıkcası ucuncuyu denemeye korkuyorum yine yumurtalar bozuk cıkıcak diye:a015: bu arada serayı bende merak ediyorum cunku kac zmandır gelmesini bekliyorum insallah hersey yolundadır bence hersey yolunda ve insallah hamile bu yuzden pc basına gelmeye korkuyordur eger kotu bisi olsaydı hemen buraya girer paylasırdı demekki iyi seyler var insallah hep beraber amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn:Saruboceq:

canım okudum gecen gün uzmana sorduğun soruyu sen hangi merkezde yaptırmıştın canım memorial veya bahceciye git canım

canım okudum gecen gün uzmana sorduğun soruyu sen hangi merkezde yaptırmıştın canım memorial veya bahceciye git canım

ben ankara anatoliada yapmıstım ikisinide nisanda yapmıstım olmadıya doktorum guya beni arayıp bilgi verecekti hala arıyo su an bana en dogru gelen bahceci ve akapunkturda beni cok sardı ama ondanda korkuyorum

aaa korkma ya bende yaptırıyorum insan alışıyor benim akupunkturun ilk meyvesinide yedim ayrıca
ben gecen sene lucrin vurulurken adeti ilacla zor olmuştum 15-16 gn lucrin vuruldumki 7 gün adet olmam gerekiyordu .. bu sefer akupunkturla yaptık günümde adet oldum hatta ben tatildeydim havuzda adet görmüşüm güneşlenirken bacaklarımdan süzülmüş kanlar sonra fark ettik..

ıııyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy gulenn.............ya ...................pıs kızzzzhihoyyyt

cok acık anlattın ama tesekkurler ben igneden korktugum icin akapunkturdan korkuyorum normal igne vurulurken bile rengim kacıyor elimde olmadan yapma diye bagırıyorum

:) kıs ne tiksindiniz napım fark etmedim :)

iğneler incecik canım

gulum senin agrındamı olmadıkı farketmedin bu arada hic acıtmıyomu igneler yani lukrin vuruyozya onun kadar incemi

canim nerlerdesin 4 gundur girmemisin ins hastaligin ilerlememistir
ayrica ohss olunca bebekler daha iyi tutunurmus canim ins bebislerinle donceksin aramiza
yarin guzel haberler bekliyoruz senden

Kızlarrr, ben az önce Sera ile konuştum. OHSS devam ediyormuş. Şu an hastanede yatıyormuş. 10 kg sanırım su toplamış karnı. Ama güzel haber gebelik de devam ediyormuş. 10 gün falan hastanede yatması gerekiyormuş. Allah yardımcısı olsun inşallah. Allahım bebeğini de onu da korusun. Acil şifalar versin. Dualarınızı esirgemeyin kızlar.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

seraaaaaaaaaaaaaa hamilemiiiiiiiiiiiiii
benim haberim yoktuuuuuuuuuuuuuuuu
nezaman test yaptıııı
hihoyyyt

oleyyy yaşasınnnn
seranın numarası varmı görüşmek isterim ama beni hatırlarmıki acaba çok sevdim ben onuu
gecmiş olsunnn ne diyimmm

buarada

akupuntkurun iğneleri lucrinden daha ince o kadar acısa ben yaptıramazdım benimda canım çok az

çokk sevındım............sera hamıle...........inş ohs sıkıntısıda geçer ya...........ne çok ohs olan var bu kez...........allah yardımcıları olsç..................elıtu canım çok sağol haber verdınn için............kendıne ıyı bak...............

Seracım canım Allah yardımcın olsun
bebişlerin hala seninleymiş çok mutlu oldumhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
inşallah tez zamanda iyileşip aramıza dönersin
halayını çekmek için dönmeni bekliycem canım:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…