• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.ci tüp bebeğe başlıyorum

ben geldimmmmm
herkese hayırlı cumalar
allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah

geçmişi okuyamadımm bakacağımmm

kızlar ohss olmuşum erken dönem dedi doktorum
yani transferin 4 cü günü olunca böyle deniyormuş
potasyum seviyem %43 çıktı %45 çıksaydı hastaneye yatacaktım az daha neyse iğnelere başladım çarşamba günü yarın yine test yaptıracağımmm ama iğneler devammm

güzelce şiştimm 62 kiloya çıktım koca bir karnım vardı ayy dedim hamiş olunca böyle olacağım yani o halimi erkenden gördüm ama acı vericiydi tabiii
inşallah bebişlerime bir şey olmadı

doktorum ve hemşire hanım tarnsfer sonrası beni konuşmuşlar kesin hamile bu sefer demişler
ama doktorun dediği gibi sakınan göze çöp batarmışşş
çok özendik ya dedi ondan oldu neyse inşallah erkenden olduğu için tedbiride alındı

şimdi perşembeyi bekleyeceğiz inşallah bebişler inatçıdırlar ve tutunmayı başarmışlardır
rabbim hayırlı yazılar yazsın inşallah

seracım transferin hayırlı uğurlu olsun insallah bebişlerin sana sımsıkı tutunur.seni bırakmaz.protein önemli hergün 100 gr protein ye mutlaka.sakın stres yapmakaydirigubbakcemile5
allah razı olsun canımm
evet hergn yemeye çalışıyorum
bu sefer çok sakinim allahım sonuna kadarda böyle gider inşallah
sağol canım umarım sende olmazsın şu ohss denen gıcık şeyden:)
allahın izniyle bebişlerinde sağlıkla kucağına gelir
doktor bana bir iki gün içinde şikayetin olursa bizi ara dedi
dün hiç bi şikayetim yoktu çok rahattım bugünde öyle inşallah ikimizde olmayız tatlım yaaaaaaaaa
kıyısından döndüm inşallah iğnelerede başladım bir sorun çıkmaz inşallah
bebişlerde benimledir allahın izniyle
klinikten aradılar 20 tane işlem görmüş yumurtalarımın 11 i istenilen düzeydeymiş:)
maşallah allahım bağışlasın sana bebiş olarak o yumoşlarııııı
elitu canım iyi dileğin için sağol fakat sanmıyorum bebişlerim tutunamadı neyse canım inş siz başarırsınız sera ve el muallim sizin içinde geçerli bekleyen isteyen herkes inş emeklerinin karşılığını alır ben alamadım yolun sonuna geldim tekrar ne zaman deneyebilirim hiç bir fikrim yok mucize gerekli artık benim için

böyle yazmışsınya çok kızdım sana ne demek son ümüdimdi felan
allahtan ümit kesilmez rabbimin verdiği zaman daha dolmadı
hem daha 32 yaşındaymışsın ben 36 yı bitirdim ablacımmm dur bakalım
evet rezervler az olabilir ama hiç yok değil 1 tanede olsa yetecek yumoş
moral bozmak yok şimdi üzgünsün yıprandın ondan kaynaklanıyor bu düşünceler
ama kendine zaman tanı tamam
Canım senı çok merak edıyorummmm aklım hep sende nasılsınnn??????

şimdi msn den görüştük ama iyiyim çok sağol
allah razı olsun

sera nerelerde..................sedacım sen nasılsın....herkese rabbım kolaylık versın.........
bu gün geldimmm ama hemen çıkıyorummm
biraz bakındım neler var neler yok
ben yokken neler oldu
allahım nedir bu biz kadınlardaki merak değilmi
iyiyim senin konuyada yazdım ucuz atlattım inşallah
biraz daha iyi olayım hep burda olacağımm

nasılsınız kızlar muallimem nasılsın nasıl gidiyor

Şeniz hayırlısıyla hamiş olucaksın arkandanda bizler gelicez inşş
inşallah pinkcimmm dediğin gibi olur hepimiz hamiş oluruz ve senide bekliyoruz
allaha şükürler olsun iyiyiz sanıyorum
değilmi kızlarrrrrr
Selam kızlar. Ben az önce ilk iğnemi vurdum. gonal-f. Fakat o kadar zorlandım ki anlatamam. Aşılamada iğnelerimi çok rahat vuruyordum. Ama o zaman büyük iğneyle ilacı çekiyordum. Sonra ince iğnenin ucuyla değiştirip çok kolay oluyordu. Şimdi içindeki iğnenin ucu sabit ya, ilacı çektim. 3 ayrı yere batırdım ama iğne bir türlü deriye girmedi. Daha sonra şişeye geri boşaltıp, eşim başka iğneyle tekrar çekti vurdum. Çıkarırken de çok zor çıktı iğne. Hatta ilaçtan da 1 damla geri çıktı. Napcam ben böyle. canım da çok acıyo. Sizde bu tip bişey oldu mu? ya da siz nasıl oluyorsunuz. Panik oldum ben iyice.:uhm:

maşallah hadi hayırlısı inşallah sonuçta çok güzel olacak
iğnede problem yaşamışsın başta ama sonradan düzelmiş
inşallah bundan sonra kolay yaparsın iğneleri

kızlar hepiniz allaha emanet olun ben çıkıyorum
ara ara girer yazarımm bakalrım neler var neler yok
şu sıkıntıyı bir atlatayım bir düzene girsin her şey
yarın test sonucu normal çıkınca moralim dahada düzelir
inşallah
görüşmek üzereeeeeee
hepinizi öpüyorummmmmm

Çok geçmiş olsun Sera.

İnşallah iyi haberlerini de alacağız yakında. Kendine ve bebişlerine iyi bak

çok gecmiş olsun seracımmm
tatildeyimm dedim bu sonucu almıştır ben gelene kadar..
hayırlı haberini bekliyoruzz

seracım
burada senin hayırlı haberlerini bekliyorum....
dua ediyorum........
bana da moral olacaksın.........
(buarada bende rahim filmi çektirdim sol tüp yok, sağda film sırasında açılmış ama yapışık gibi.. 10 gün sonra adetim başlıyor ve tüpe başlıyorum)Süha doktor öyle istedi...
inşallah sen mutlu haberini aldığında bana da o heyacan gelecek :))

seracım
burada senin hayırlı haberlerini bekliyorum....
dua ediyorum........
bana da moral olacaksın.........
(buarada bende rahim filmi çektirdim sol tüp yok, sağda film sırasında açılmış ama yapışık gibi.. 10 gün sonra adetim başlıyor ve tüpe başlıyorum)Süha doktor öyle istedi...
inşallah sen mutlu haberini aldığında bana da o heyacan gelecek :))

angelofsky tedavin hayırlı olur inşallah. En son tedavide olan bendim. Hadi bakalım sen de benden sonrasın. Herşey yolunda gider inşallah. Allahım hepimize tez zamanda bebeklerimizi kollarımıza almamızı nasip etsin inşallah.

Kızlar ben bugün 4. iğnemi yaptım. Ama hala çok zor yapıyorum. Bir de bişey sormak istiyorum. Üzerimde acayip bi ağırlık var. Hiç halim yok. Belim ağrıyor, halsizlik var. Gonal-f kullanan arkadaşlar acaba bu durum iğnelerden dolayı olabilir mi? Siz böyle şeyler yaşadınız mı??

pıkcım sera yokk yaaaaaaaaaa bende merak edıyorum........ohs olmuştu ama ıyıydı inş bı şeyı yokturrrr..

ELıTU
arkadaşım teşekkür ederim duan için.inşallah burada sırayla hepimizin olumlu sonuçları çıkar..buarada ben çok şanslı hissediyorum kendimi çünkü sizin arkanızdan geliyorum.. doktoruma çok fazla bir yük bırakmıyorum:)))) 9 gün kaldı ilk tedavim olacak benim için ama inan ki en az 2 kere yaptırmış kadar neler geleceğini biliyorum sanki başıma....burada olmaktan çok mutluyum..hiç tanımadığımız insanlardan dua alıyoruz...inşallah hepimizin yüzü gülecek ve bebeklerimize kavuşacağız...................................................................................................................

evet canım merak edıyorum ama ses yok sanırım dınlenıyo ,iiiiinşşş ıyıdırrrrrr....

ay kimsede cebi mebi yokmu öldümü kaldımı töveb tövbe çok sevdim ben onu

kıa ağzını hayr aç ne olmesı ...............inş ıyıdır .....belkı gıremıyoooo................inş gırsede guzel haber verse bıze sonucu alması lazım..................

Back