ben geldimmmmm
herkese hayırlı cumalar
allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah
geçmişi okuyamadımm bakacağımmm
kızlar ohss olmuşum erken dönem dedi doktorum
yani transferin 4 cü günü olunca böyle deniyormuş
potasyum seviyem %43 çıktı %45 çıksaydı hastaneye yatacaktım az daha neyse iğnelere başladım çarşamba günü yarın yine test yaptıracağımmm ama iğneler devammm
güzelce şiştimm 62 kiloya çıktım koca bir karnım vardı ayy dedim hamiş olunca böyle olacağım yani o halimi erkenden gördüm ama acı vericiydi tabiii
inşallah bebişlerime bir şey olmadı
doktorum ve hemşire hanım tarnsfer sonrası beni konuşmuşlar kesin hamile bu sefer demişler
ama doktorun dediği gibi sakınan göze çöp batarmışşş
çok özendik ya dedi ondan oldu neyse inşallah erkenden olduğu için tedbiride alındı
şimdi perşembeyi bekleyeceğiz inşallah bebişler inatçıdırlar ve tutunmayı başarmışlardır
rabbim hayırlı yazılar yazsın inşallah
herkese hayırlı cumalar
allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah
geçmişi okuyamadımm bakacağımmm
kızlar ohss olmuşum erken dönem dedi doktorum
yani transferin 4 cü günü olunca böyle deniyormuş
potasyum seviyem %43 çıktı %45 çıksaydı hastaneye yatacaktım az daha neyse iğnelere başladım çarşamba günü yarın yine test yaptıracağımmm ama iğneler devammm
güzelce şiştimm 62 kiloya çıktım koca bir karnım vardı ayy dedim hamiş olunca böyle olacağım yani o halimi erkenden gördüm ama acı vericiydi tabiii
inşallah bebişlerime bir şey olmadı
doktorum ve hemşire hanım tarnsfer sonrası beni konuşmuşlar kesin hamile bu sefer demişler
ama doktorun dediği gibi sakınan göze çöp batarmışşş
çok özendik ya dedi ondan oldu neyse inşallah erkenden olduğu için tedbiride alındı
şimdi perşembeyi bekleyeceğiz inşallah bebişler inatçıdırlar ve tutunmayı başarmışlardır
rabbim hayırlı yazılar yazsın inşallah