• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.ci tüp bebeğe başlıyorum

seracim canim bende seni merak etmistim ama duydumki hamileymisin cok ama cok sevindim canim benim
ins sagsalim bebislerinle donersin eve allahin izni ile
ins suyun da hemen gider canim dualarimdasin

sera hamileymişsin canım benim dualarım seninle tatlım hayırlısıyla şişlikler gidicek ve evine dönüceksin inşş

sera hamileliğin hayırlı olsun canım inş sağlığınada en kısa zamanda kavuşur bebeğinle rahat bir 9 ay geçirirsin senin adına çok sevindim canım benim muallim seninde güzel haberlerini almak dileğiyle kaç günün kaldı heyecan başlamıştır şimdiden elitu canım seninde az kaldı canım inş sende bebeğine kavuşacaksın rabbim tez zamanda isteyenlere evladını gönderir inş amin

gülencim inşallah canım. Yarın kontrole gitcem bakalım hayırlısı. Allah yardımcımız olsun inşallah. muallime cim inşallah senden de hayırlı haberler bekliyoruz..

gülencim inşallah canım. Yarın kontrole gitcem bakalım hayırlısı. Allah yardımcımız olsun inşallah. muallime cim inşallah senden de hayırlı haberler bekliyoruz..
canım yarın sera yla görüşürsen onu tebrik ettiğimi dualarımın onunla olduğunu söylermisin inş seninde kontrolün iyi geçer canım

Canım ben bugün hepinizin onu çok merak edip, sorduğunuzu söylemiştim zaten. Onun da aklı burda zaten. Bugün konuşmakta biraz zorlandığını hissettim. Yarın görüşür müyüm bilmiyorum. Çünkü kıyamadım. Biraz dinlensin. Ama aradığımda hepinizin selamını, tebriklerini iletirim merak etmeyin.

bendende selam söyle :) omega 3'üm onu öpüyor öyle deseydin

Kızlarr bugün kimse uğramamış burayaa. Benim kontrolüm vardı bugün. Yarın ve cmts. de var. Dr. pazartesi hayırlısıyla yumurtalarımın toplanacağını söyledi. Dua edin bana canlarım. Çok heyecanlıyım.

canım ya............senındemı............çok var bu ay tedavı olan ya.........inş kolay gecer ..inş herşey yolunda gıder.........kaç tane goruluyoo yumoşlar.........akupuntur sayfasınsa konuşuyolar bı bak....çok kışı var senıle canım ..inşşşş bebişine yakınsuınnnnnnn

13-14 civarı dedi dr. Küçükler de varmış ama saymadı onları. İşleme alınmayacak onlar galiba o zaman.

ols canım gaye ıyı ..önemlı olan ıyı dollenmelerı kalıtelı olmalatrı................inş guzel gecer tuoplama işlemın......

serayla msn den görüşmüştüm ohss den 19 litre su toplamış vücudu ama geçmiş artık iyiyim yazmıştı bu günlerde kaç bebek olduğu belli olucak hayırlısıyla seracım gönlüne göre olsun inşş..

pınkım sağol canım yaaaaaaaaa....bende merak ıcındeydım çok sevındım.........çok selam söle canım ozledık gelsın artık

19 litremiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sokkk olsum yazik ya
allaha sukur duzelmis evet gelse ya artik

Back