Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebişler nasıl bilmiyorum da ben tansiyonla uğraşıyorum tansiyonum 4 e düşüyor halsizim inş iyiye işarettir ilk hamileliğimde hissettiklerimi hissetmiyorum tansiyon dışında umarım :CüvCüv: inş sende hamiş olcan tam 8 de ilaç saatim uyanınca ilk sana duamı edicem :Saruboceq: evet pozitif sonucu alınca dahada alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis süha beyeay canım sen nasılsın bebişler nasılkaydirigubbakcemile2:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
seninde test günün yaklaştı :lepi:
allahım inşallah emeklerimizi boş çıkarmayacak
sağ ol gülen canım yaaa inan duaya ihtiyacaım var gerçektena.s.:Saruboceq:
evet haberi var dr beyin çok da şaşırıyor anlattıklarıma :1shok:
bilmem ne kadar iyi göreceğizzzzzÇok üzgünüm çoook
bu da olmasın şutarafagitti
doktorum 15in üzerinde dedii
ama toplamada daha çok çıkıyor biliyorsunnn
geçen tüp bebekte bu kadar şişmemiştim yaaa
pazar günü 57 kilodaydım pazar dan pazara tartılıyordum
bu gün dedim yarın soracaklar narkoz öncesi bir tartılayımmm
anaaaa tartı 59 dedi eşimede söyledimm inşallah ters giden bir şey olmaz diyeee
biliyorum transferin erteleneceğini o yüzden de korkuyorum ya
sağol gülencimmm inşallah sorunsuz atlatırım şu günleriiiii
biv hayırlı olsun tedavin canım. Kısmet bak bu topikte de karşılaştık seninle.a.s.kızlar selam benimde ikinci denemem olacak
yarın lucirine başlıyorum
canım moralini yüksek tut. İnşallah şişlik falan bir sorun oluşturmaz. Herşey yolunda gidecek Allahın izniyle. Kalbimiz dualarımız hepimiz için. Hayırlı haberlerini bekliyorum. Çok öpüyorum seni.Şeniz:1hug:
biv hayırlı olsun tedavin canım. Kısmet bak bu topikte de karşılaştık seninle.a.s.
evet iyikide karşılaştık arkadaşım.sen nasılsın bu aralar ben işlerin yoğunluğu dolayısıyla biraz uzak kaldım buralardan
:CüvCüv:
sagolcanim dr konusacagim ins busefer hayirlisi olur ve burda hamileyim diye haykiririm ve olmayanlara bol bol dua ederim darisi hepimizin basina:CüvCüv::CüvCüv:
teşekkür ederim allah razı olsun hepinizdenseracım korkma dua bol bol her nmazda ediyorum rabbim herkesin kucağını doldursun inanın boş dönmeyeceksiniz.güzel haberlerinizi bekliyorum ..............
bebişler nasıl bilmiyorum da ben tansiyonla uğraşıyorum tansiyonum 4 e düşüyor halsizim inş iyiye işarettir ilk hamileliğimde hissettiklerimi hissetmiyorum tansiyon dışında umarım :CüvCüv: inş sende hamiş olcan tam 8 de ilaç saatim uyanınca ilk sana duamı edicem :Saruboceq: evet pozitif sonucu alınca dahada alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis süha beye
hoş geldin hayatımkızlar selam benimde ikinci denemem olacak
yarın lucirine başlıyorum
canım moralini yüksek tut. İnşallah şişlik falan bir sorun oluşturmaz. Herşey yolunda gidecek Allahın izniyle. Kalbimiz dualarımız hepimiz için. Hayırlı haberlerini bekliyorum. Çok öpüyorum seni.Şeniz:1hug:
bakalım transfere kadar kilo kontrolü devam
ama doktorum inşallah olmayacak bir şey dediii
bende sizleri çok seviyorum ve öpüyorummm
kızlarrrr gelelim bana
bu gün opu işleminde tektim klinikte
birde transfer vardıı okadar
bu yumoşlar azmış bu ayyyyyy
ve 35 adet yumoş aldım dedi doktorum
maşallah ne yaptın dediiii
ay bayılıyorum ben doktoruma çok şekerdi opu sonrası
ama ben iyi değilim çok sancım varrrr
inşallah bu günler de geçecek ve yarın güzel haberler alırımmm
güzel güzel döllenirler
artanını deep freze atarız değilmiii
sonraya da lazım olur kullanırız
hepinizi çokk öpüyorummmmmm
yarın görüşürüz
kız ne dıyon seracım ............35 mı.............maşallah............benım de cuma gunu inş ama benden sekız ancak çıkar............hadı hayırlısı dıyelım.............yum buterse sana geırım sen verırsın bana...............
oooooooooh canım 35 ha çok güzel alkisalkisalkis yarında güzel haberlerini bekliyorum bu gün yat dinlen :1hug:kızlarrrr gelelim bana
güzel güzel döllenirler
hepinizi çokk öpüyorummmmmm
yarın görüşürüz
sera maşallah senin varya bence ortalama 25 adet dondurulmuşun olur :) ohh maşallahhh ilk tedavide kaç tane çıkmıştı merak ettim ?
eltu senin kanrında bebiş yokmu kıs kimin kalbi atıyor
aaa öylemii hadi hayırlısı olsun inşallah ilk ve son olur canım sebeb neydi sizde
kızlarrrr gelelim bana
güzel güzel döllenirler