hap rahim kuvvetlensin diye verdi tutunmaya yarıyan bi tek oymuş öyle dedi doktorum
canım ilacın adını özleden sana yazdım Şifa olsun doktoruna sorarsın canım.. Bende daha sakinim ama iyice zaman daralınca bakalım napıcam ilk tedavimin üzerinden 1 sene gecti öyle zaman kaybettimki anlatamam bende 3 senelik evliyim 22 yaşındayım
daha lucrine ben başlamadım canım haftaya cuma lucrine başlıcam canım adetim gecmezse aşa yukarı 10 haziranda opu olur canım ? senin tedavi sürecin ilk sayfadamı sen başladınmı iğnelere
burada yaklaşık 4 aydır bu hapı kullanıyorum ben canım keşke daha önceden bu bilgiyi verseydim sana bakalım doktorun ne diyecek sana
Hatayı sayılara takılmakla yapıyoruz galiba. Gerçekten de ihtiyacımız arzumuz birinin azimle yoluna devam etmesi değil mi? Olumlu düşünelim yahu, nasıl olsa, nasıl üzüleceğimizi biliyoruz. Nasıl sevineceğimizi, umut edeceğimizi de öğrensek ne olur. YArın ben anne aday adayı olarak kendime ilk defa anneler günü hediyesi edinmeye karar verdim. İNşallah seneye de bizim günümüz olacak. Bizim bebişler azimle uğraşan anneler görmek istiyorlar belki de di mi ama?
selam canım. Ben yarın hayırlısıyla dönüyorum artık evime. Ara ara girip gelişmeleri takip etmeye çalışıyorum ama karşılaşamıyoruz maalesef. İyiyim çok şükür. 1 hafta nedir ki geldi geçti işte(
canım yürğinin güzelliğinden diyelim biz yerimseniben evet canım keşke karşılaşabilsek dün saat 2 yi bulmuştu ne bilim kısmette varsa karşılaşırız bir gün Şeniz amin canım inş:Saruboceq: evet bu saatten sonra bizi ikiz paklar ancak kaydirigubbakcemile5 ben yarından itibaren giremem heralde bir kaç gün dualarım sizlerle sizde bizi unutmayın :CüvCüv:
selam canım nasılsın iyi gidiyor gördüğüm kadarıyla maşallah tatlım
geldiiiiiiiiik canım burdayız ilk 3 gün yat dediler bende hiç kalkmadım kaydirigubbakcemile3 ay beklemek en zoru 25 mayıs test günü erken gelim dedim yok çıkmayabilir yanıltıcı oluyor dedi hemşiregülennnnnnn:sm_cool:
kendinden bir haber ver canım yaaaaaaakaydirigubbakcemile2
bak merak ediyorum seniiiiiiiiiişutarafagitti
ne yaptın ne ettin nasılsınnnnCADIARZU
bebişler iyimi :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
hadi bak bende yaklaştımmm
kıs senin test tarihin benim transfer tarihim mi yoksaaaaakaydirigubbakcemile5
allahım güzel haberler al inşallah o morallede ben gireyim transfere:CüvCüv:alkisalkisalkis
sağol canım duaların için dualarınızı hissettim çok iyi geçti transferim :1hug: inş hayırlı haber verebilirimcanım şansın yanında olsun inşallah bende dua edicem yarın senin için ... meleklerine kavuşuyorsun ne güzel nihayet.. hayırlı haberlerini takipteyim....
bebişler tutunsun ben yorarmıyım kendimi hiç :CüvCüv: babamız yapıyor her şeyi bize çok iyi bakıyor sağolsun inş sende kısa zamanda başlıcan canımcanım çok sevindim. Hayırlısıyla inşallah bebişlerin sımsıkı tutunurlar sana. Kendine çok dikkat et. Sakın yorma.
geldiiiiiiiiik canım burdayız ilk 3 gün yat dediler bende hiç kalkmadım kaydirigubbakcemile3 ay beklemek en zoru 25 mayıs test günü erken gelim dedim yok çıkmayabilir yanıltıcı oluyor dedi hemşireaynı güne denk gelirsek bu kez kesinlikle seni bulucam kaydirigubbakcemile hadi canım şimdi sıra sende inş daha güzel günlere:1hug:
bebişler tutunsun ben yorarmıyım kendimi hiç :CüvCüv: babamız yapıyor her şeyi bize çok iyi bakıyor sağolsun inş sende kısa zamanda başlıcan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?