hoş buldum canım ne güzel sende gelmişin sona bu iğnelerle kontrolle vakit geçiyorda şu beklemek varya en zoru CADIARZU sürekli düşün belirti ara ayyyyyyyyyyyy çıldırmazsam iyidir :bbo: ay canım ne güzel yazmışın gebelik takibimizde buluruz dimi birbirimizi inş :CüvCüv:
tedavın nasıl gıdıyor arkadasım fazla yazısamıyoruz ama kalbım ve dua larım senınle
Dondurulmuşları tekrar bir tedavi sürecinden geçmediğimiz için mi saymıyorlar acaba?
Ben de 26 Kasım da ilk denememi yapmıştım.9 embriyodan 2 si verilmişti.Çok kaliteli embriyolar demişlerdi fakat tutmadı.Allahtan dondurmuştuk.Kalan 7 embriyodan 3 tanesi hiç beklemeden bir sonraki ay 3 adet transfer edildi.Hamdolsun 21 Ocaktaki transfer sonrası dondurulmuş embriyolarla şuan ikizlere hamileyim ben.Darısı arzu eden herkesin başına inşallah.
Ama embriyolar nasılsa çok kaliteli diye güvenip dondurmasaydım herşeye yeniden başlamak zor olurdu.Bu yüzden yine dondurmayı düşün derim.
Hakkında hayırlısı olsun canım.Burda gelişmeleri takipteyim..
Dondurulmuşları tekrar bir tedavi sürecinden geçmediğimiz için mi saymıyorlar acaba?
Ben de 26 Kasım da ilk denememi yapmıştım.9 embriyodan 2 si verilmişti.Çok kaliteli embriyolar demişlerdi fakat tutmadı.Allahtan dondurmuştuk.Kalan 7 embriyodan 3 tanesi hiç beklemeden bir sonraki ay 3 adet transfer edildi.Hamdolsun 21 Ocaktaki transfer sonrası dondurulmuş embriyolarla şuan ikizlere hamileyim ben.Darısı arzu eden herkesin başına inşallah.
Ama embriyolar nasılsa çok kaliteli diye güvenip dondurmasaydım herşeye yeniden başlamak zor olurdu.Bu yüzden yine dondurmayı düşün derim.
Hakkında hayırlısı olsun canım.Burda gelişmeleri takipteyim..
kizlar iyi pazarlar sizlere sorum var ilk tup bebek denemem 13 nisandi ve negatif simdi 7 tane dondurulmusum varacaba 2 ci nezaman transfer edilir gercegi dr bana haziran veya temmuz dedi acaba dr lagorussemmi yoksa cokmu acele ediyorum
Allah biliyor ne zamandır aklımdasın canımmmm
bu haberi duyduğuma çokkkkk sevindim , allah bu denemende beişlerinin seninle kalmasını yazsın alnına ve onlara ..
kalbim ve dualarım seninle canım
kizlar iyi pazarlar sizlere sorum var ilk tup bebek denemem 13 nisandi ve negatif simdi 7 tane dondurulmusum varacaba 2 ci nezaman transfer edilir gercegi dr bana haziran veya temmuz dedi acaba dr lagorussemmi yoksa cokmu acele ediyorum
evet hayatım
yumurta geliştirici ve opu işlemleri olmadığı için tüp bebek ten saymıyorlar
allahım sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
inşallah banada rabbim nasip edera.s.
Canım hepimiz çok içten, tüm isteyenler için dua ediyoruz. Rabbim hepimizin muradını tez zamanda verir inşallah. Allah kimseyi evlat hasreti ve evlatlarıyla imtihan etmesin.:Saruboceq:Canım herkes için duacıyım.
Allahım her arzu edenin kucağını kudretiyle lutfuyla doldursun inşallah..
iyi gidiyor hayatım sona yaklaştım inşallah hayırlı sonuçlar alırım
allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın
şu anda tedavide olan bekleyen tüm arkadaşlarımızın rabbim yardımcısı olsun
teşekkür ederim canım benimmmmmmm
inşallah canım bu sefer başarabilirimmmmm
biliyorum sağol kalpten dua ettiğine inanıyorumm
ARAS ımı öpüyorummmmmmm
maşalah 29 haftalık olmuşşşş
günler su gibi akıp geçiyor değilmiiiii
ikinizde allaha emanet olun canım
Canım herkes için duacıyım.
Allahım her arzu edenin kucağını kudretiyle lutfuyla doldursun inşallah..
Canım hepimiz çok içten, tüm isteyenler için dua ediyoruz. Rabbim hepimizin muradını tez zamanda verir inşallah. Allah kimseyi evlat hasreti ve evlatlarıyla imtihan etmesin.:Saruboceq:
evet isteklerimiz aynı dileklerimiz aynı
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınnn
Çok az kalmış seracım. Allahım sonunu da hayırlı eder inşallah. Tez zamanda burda hepimiz için ayrı ayrı seviniriz inşallah. Hamilelik deneyimlerimizi paylaşmamızı da nasip etsin Allahımm
Cok kritik gunler yasadik Arasimla ve halen de oyle galiba.. Tam onun varligini minik minik hissettigim haftalarda ( 17. hafta .)yuz yuze geldik erken dogum riskiyle.. Simdiyse 10 gundur wc haric kalkmiyorum yerimden,cunku su kesesinde catlak ve rahimde kasilma varmisinsallah yarinki kontrolde durumun iyiye gittigini ogreniriz canim.. Her duamda isminle aklimdaydin,simdi daha cok dua edicem,insallah bu hayirlisiyla O'nun uygun gordugu sayida bebisini kucakladigin son denemen olsun diye ..
doktordannnn geldimmm son kontrollll
rahim çok güzelmişşş 10.2 mm
yumurtalışlar fulll ee nede olsa pcos var ki başta korkutmuştu biraz
doktorum artık ... hanım hamile kal dediii ay çok hoşuma gitti
dedim ben bir hamile kalayım kk yı yıkacağımmmmm
çarşamba saat 8 de klinikte olacağım opu işlemim var
cumarteside transfer olur heralde
allahım hayırlar versin inşallah
bu sefer olacak sanki içim çok rahat çok mutlu hissediyorum kendimi
kızlar dualarınızı esirgemeyinnn ne olurrrr
haydi bakalım sona, sonuca, yavru yada yavrulara ulaşmaya az kaldı :)))
Allah ın izni ile birlikte yıkalım k.k yı sen hele bi al sonucunu her topiğe ayrı ayrı yazalım :))
seni mutlu görmek beni de mutlu ediyor Allah ım yüzünü her daim güldürsün inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?