Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım maaşallah. Herşey böyle çok güzel gider, sonu da güzel olur inşallah. Çok sevindim. Bu arada ben döndüm artık. Çok yorgunum ama merak ettim bi bakıyım size dedim.yerimsenibenilk sayfaya gününe gün yazıyorum ama buraya da yazayımmmm
ssol overde 6 sağ overde 10 ve üzeri ama kesin 15 adet çıkarmış yumoşlar
gonal-f 225 ünite devam cetrotide iğneyede bu gün başlıyorum
pazartesi kontrolüm var
büyük ihtimal pazartesi çatlatma iğnemide olurmuşum
çarşamba yumoşlar toplanabilirmişşşşşş
cumarteside transfer heraldeeee
bakalım ne olacak
selaaaaaaaaaaaaaaaaam sera ben geldim nasılsınız kızlar
selam nasılsınız kızlar...........seracım nasıl gıdıyoo......gül@end ya adın uğraştırıyo arkadaşım ya...canım inş tutunur bebişlerın inş guzel haberler verırsın bıze sanıyorum senın test gunun benım transferuım olacak.....hayırlısı
canım maaşallah. Herşey böyle çok güzel gider, sonu da güzel olur inşallah. Çok sevindim. Bu arada ben döndüm artık. Çok yorgunum ama merak ettim bi bakıyım size dedim.yerimseniben
hoş geldinnnnnnnnnnnnna.s.
inşallah sonuda güzel biterrrr
hadi biraz dinlen kocişinle zaman geçir kaydirigubbakcemile
sonra gellllll
sera dün seni rüyamda gördüm..ama net hatırlamıyorum ne oluyordu.cışkulu sewnçli bi rüyaydı ama:)hayrolsun inşallah.
sera olsun canım şifa olsun inşallah sen benim dediğimdenmi aldın canm *
benimki demir ve civadan arındırılmış
ohhh binbir kere şifa olsun sanaa bende günde bi tane öpüyorum seni göbüşünü
hadi kızlar hayırlı haberlerle gelin bakalım dualarımız sizlerle
seracımyumoşların toplandımı
a.s. canım evet zor inş güzel sonucu alalım ismimizi daha güzel daha kolay yazıcam ya ben yalnızmı geçiriyorum bekleme günlerini neyse inş pozitif sonuç alırım sizlerede moral olur :Saruboceq:selam nasılsınız kızlar...........seracım nasıl gıdıyoo......gül@end ya adın uğraştırıyo arkadaşım ya...canım inş tutunur bebişlerın inş guzel haberler verırsın bıze sanıyorum senın test gunun benım transferuım olacak.....hayırlısı
hoş buldum canım ne güzel sende gelmişin sona bu iğnelerle kontrolle vakit geçiyorda şu beklemek varya en zoru CADIARZU sürekli düşün belirti ara ayyyyyyyyyyyy çıldırmazsam iyidir :bbo: ay canım ne güzel yazmışın gebelik takibimizde buluruz dimi birbirimizi inş :CüvCüv:ay canım yaaaaasositososito
hoş geldinnnnnnnna.s.
aman aman sıkı sıkı tutunun annem birbirinizeeeeeeeealkisalkisalkis
rabbim ayırmasın sizi 9 ay 10 gün:CüvCüv:
sonra ayrılın tabiki:ecrin_bebek::ecrin_bebek::CüvCüv:
benim büyük ihtimal 20 si toplanacak yumoşlar 23 ü transfer cumartesiye geliyor ozaman sen pazartesi gelecen merkeze test için değilmiii yerimseniben
bul anam bende seni bulacam
yada hamiş kalırsak kontrol günlerini beraber alırız kısss:CüvCüv:
ay ne güzel olurrrrrr
aşkım alışkındır iş yapmaya canım eskiden kalma tecrübe eli alışkındır yani :CüvCüv: evet eksikliğni görmeyelim canımbırak yapsın babanız işleri alkisalkisalkis
ne de olsa sonra hep sen yapacan:CüvCüv:
arada bir ev işide yapsınlar elleri alışır a.s
anlarlar nasıl olduğunu benneyaptımki
vallahi allah başımızdan eksik etmesin kocişlerimizikaydirigubbakcemile
değilmi
Seracım 1. denemen ne zamandı,ssonrasında ne kadar ara verdiniz?Bir de 1. denemede yeterli embriyon var mıydı?Dondurma yapmayı düşünmemişmiydiniz?