Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlaaaaaaaaaar az önce hast aradılar 6 yumuş almışlar hihoyyyt 3 olgunmuş diğer 3 ü büyüyememişti Çok üzgünüm çoook olsun 2 tanesi çok iyiymiş ve döllenmiş delikafadulden yarın sabah 08:30 da transfere gidiyorum bebişlerimi alıcam sımsıkı tutunucaz birbirimize ve hayata :CüvCüv: çok heycanlıyım şimdiden dualarınızı bekliyorum :Saruboceq:
seracım çok saol tatlım inan beni çok mutlu ettin rabbim bu yardımlarını görsün ve hayra yorsun kucağını bollll bol doldursun.inş tanışmakta nasp olur inan çok merak ediyorum sizleri......
seracım sağol canım benim dr kötü olurmu hiç çok kibar ilgili ve çok iyi bir dr dur o ben onu bulana kadar kaç dr gezdim ama olmadı benden kaynaklı sebeplerle işte nasip bakalım ALLAHIM sonumuzu hayır eylesin inş
canım çok sevindim. Hayırlısıyla inşallah bebişlerin sımsıkı tutunurlar sana. Kendine çok dikkat et. Sakın yorma.
seracım alemsin valla hiç birşey kaçmıyor senden ;-) sorun bende tabikide..eşim bomba gibiymiş süha öyle dedi..ben 4 yıl önce dış gebelik düşük yaşadım, ikinciside adet düzensizliğim var..7 gündür hap kullanıyorum 3 gün sonra bırakıcam ve adet görücem(görmem lazım) tüm tetkiklerimi yaptırmıştım tek rahim filmi kaldı onuda haftaya çektirince kafadaki soru işaretleri silinecek..ama ben bu adetimde başlamak istiyordum aslında geçen muayenede rahimde yumurtalarda gördü anladığım kadarıyla tüplerden biri açıkki yumurtalar oradaydı..rahim filmi yerine histeroskopi olup bu adetimdede zaman kaybetmemek için başlamak istiyordum ama süha bey film istedi (( bende bu saatlerde müsait oluyorum ve ne bilgi yakalarsam kar dır diyerek sürekli okuyorum... doktorla çok vakit olmuyor o an gelmiyor insanın aklına...
evet sen en kıdemlimizsin..ancak sen hiç merak etme seninkiler tutacak ki biz yenilere moral olsun..senin histeroskopiye gerek kalmıyacak veee bir daha ki ay açacağın başka bir topik olacak ve bende oraya geleceğim ve orada devam edeceğiz:))))))) inşallah...
sera canım sen ilkini denediğin yerdemi deniyorsun gene ,protokolunu değiştirdilerm
buldun annecinin kucağını kaydirigubbakcemile2
hiç sesin çıkmıyor bakayımmmmmyerimseniben
nasılsın canım benimmmma.s.
ne zaman dönüyorsun yuvana
canım bende ilkini yaptırdım yerdeyim ilkide uzunda buda uzun sadece eskisinden farklı olarak artık bütün kontroller mustafa bahceci yapıyor ve bir hap verdi birde nöralteapi ve akupunktur alıyorum...
neden tutmadı için bi acıklama yaptılarmı peki canım sana
Ben sormuştum neden diye neden dedim %80 gebelik şansı verilmişti oysa herşey güzeldi senağlamaaslında hiç sormadım neden diye
çünkü olmayacağından o kadar emindimki transferde masaya çıkarken
olmayacak biliyorum dedim doktorum sen şimdiden kaybettin dedi
doktoruma çok güveniyorum
ama 2.ci olmazsa sanıyorum gerekli tüm soruları cevapları ile kendisi açıklayacaktır
istediğim histereskopi ve kromozom analizi için de şu an için gerekmiyor dedi
3.cüye başlarken ( inşallah gerek kalmaz) isteyeceğini söyledi
kullandığın hap ne ile ilgili
muallimle de görüşüyorum akapunktur işini ama doktoruma sormadım
nöralterapi nedir ki ne işe yarar onu da hiç duymadım
onuda açıklarsan sevinirimmm