• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.ci tüp bebeğe başlıyorum

gülennnn şu aralar aşağıa sındır her halde meleklerini almak için bekliyorsundur
inşalah sıkı sıkı tutunacaklar
bu sefer olacak arkadaşımmm
ayaklarını sıcak tut olurmuuuuuuu

neyse kızlar ben çıkıyorum
malummm şimdi satt 10 - 11 arası koşudayımmm malum kilolar
duş tu kalvaltıydı namaz dı derken doktor sattim gelir ara bulursam
burdayımmmm bakarım cevaplaraaaaaaaa

bu arada angel ve tonya buldum sizi baktım hangi konuları okuyorsunuz

tonya boş ver annem ilaçsız tüp bebeği onlar kobay arıyorlar
ancel kadın faktörüne bakıyordun sormadım bacımmmm
senin sorun ne ki
ana daha birbirimizi tanıyamadık beeee yawffff

kızlaaaaaaaaaar az önce hast aradılar 6 yumuş almışlar hihoyyyt 3 olgunmuş diğer 3 ü büyüyememişti Çok üzgünüm çoook olsun 2 tanesi çok iyiymiş ve döllenmiş delikafadulden yarın sabah 08:30 da transfere gidiyorum bebişlerimi alıcam sımsıkı tutunucaz birbirimize ve hayata :CüvCüv: :emir_bebek::emir_bebek: çok heycanlıyım şimdiden dualarınızı bekliyorum :Saruboceq:

canım çok sevindim. Hayırlısıyla inşallah bebişlerin sımsıkı tutunurlar sana. Kendine çok dikkat et. Sakın yorma.

ben geldimmmmmmmmkaydirigubbakcemile4
benim yumoşlar önce biraz korkuttular ama sonrası güzel oldu :kızgın:
sağ overi bulamadı doktorum sonra karından bastırınca ortaya çıktı:1shok:
neyseki ikiside güzelll sanırım:nazar:
ilacın dozunu yükseltmek istemedi doktorum:sm_confused:
geçen sefer daha çok etki etmişti galibaaayerimseniben
neyse cuma günü birdaha gideceğim inşallah
ama doktorum orda olmayacakşutarafagitti
başka biri bakacak sengözlerimebaksanab
neyseki transfer ve opu da burda olacak doktorum:Saruboceq:

bu arada tonyaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dondurulmuş taransfer ücreti 1.000 tl canım
bu arada adetin 2-3 günü kesin gitmen lazımmm 2.ci gün olursa daha iyiiiiiiiiiiii

pinkrose canım selamını söyledim hemen hatırladı doktor bey
dedi doktoru kötü o ne yapsınnnnn
bu arada sana bol şans diledi canımcım
allah yardımcın olsunnnnnnn dediii

kızlar başka varmıydııııııı
he he bu arada gönüllü halkla ilişkiler elemanı oldummm haaaaaaaasırnaşık şey

seracım sağol canım benim dr kötü olurmu hiç çok kibar ilgili ve çok iyi bir dr dur o ben onu bulana kadar kaç dr gezdim ama olmadı benden kaynaklı sebeplerle işte nasip bakalım ALLAHIM sonumuzu hayır eylesin inş

seracım çok saol tatlım inan beni çok mutlu ettin rabbim bu yardımlarını görsün ve hayra yorsun kucağını bollll bol doldursun.inş tanışmakta nasp olur inan çok merak ediyorum sizleri......

seracım çok saol tatlım inan beni çok mutlu ettin rabbim bu yardımlarını görsün ve hayra yorsun kucağını bollll bol doldursun.inş tanışmakta nasp olur inan çok merak ediyorum sizleri......

ne demek canımcım yaaaa.s.
ben sadece isimlerinizi bilmeyince zorlanıyorum:çok üzgünüm:
çünkü doktor bey kim diye soruyor sadece rumuz söyleyebiliyorummm:kahve:
hepsi oooyerimseniben
dileklerimiz hepimize canımmm:Saruboceq:
inşallah allahım hepimizin emeklerini boş çıkarmazzz:CüvCüv:
dolu dolu verir bebeklerimiziiiiiiiii:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
inşallah hayatım zamanı gelince tanışırız neden olmasınkaydirigubbakcemile5
sonuçta hepimiz istanbuldayızzkaydirigubbakcemile2

seracım sağol canım benim dr kötü olurmu hiç çok kibar ilgili ve çok iyi bir dr dur o ben onu bulana kadar kaç dr gezdim ama olmadı benden kaynaklı sebeplerle işte nasip bakalım ALLAHIM sonumuzu hayır eylesin inş

bilmezmiyim canım pinkrose um benimmmmm
kendiside zaten yardımcı olamadığı için öyle dediii
evet dediğin gib aynen doktor beyyy
inşallah hayatım nasipte ne varsa o canım
amiiiiin allah hepimize hayırlı kapılar açsın canımmm

canım çok sevindim. Hayırlısıyla inşallah bebişlerin sımsıkı tutunurlar sana. Kendine çok dikkat et. Sakın yorma.

buldun annecinin kucağını kaydirigubbakcemile2
hiç sesin çıkmıyor bakayımmmmmyerimseniben
nasılsın canım benimmmma.s.
ne zaman dönüyorsun yuvanakaydirigubbakcemile4

seracım alemsin valla hiç birşey kaçmıyor senden ;-) sorun bende tabikide..eşim bomba gibiymiş süha öyle dedi..ben 4 yıl önce dış gebelik düşük yaşadım, ikinciside adet düzensizliğim var..7 gündür hap kullanıyorum 3 gün sonra bırakıcam ve adet görücem(görmem lazım) tüm tetkiklerimi yaptırmıştım tek rahim filmi kaldı onuda haftaya çektirince kafadaki soru işaretleri silinecek..ama ben bu adetimde başlamak istiyordum aslında geçen muayenede rahimde yumurtalarda gördü anladığım kadarıyla tüplerden biri açıkki yumurtalar oradaydı..rahim filmi yerine histeroskopi olup bu adetimdede zaman kaybetmemek için başlamak istiyordum ama süha bey film istedi :((( bende bu saatlerde müsait oluyorum ve ne bilgi yakalarsam kar dır diyerek sürekli okuyorum... doktorla çok vakit olmuyor o an gelmiyor insanın aklına...

seracım alemsin valla hiç birşey kaçmıyor senden ;-) sorun bende tabikide..eşim bomba gibiymiş süha öyle dedi..ben 4 yıl önce dış gebelik düşük yaşadım, ikinciside adet düzensizliğim var..7 gündür hap kullanıyorum 3 gün sonra bırakıcam ve adet görücem(görmem lazım) tüm tetkiklerimi yaptırmıştım tek rahim filmi kaldı onuda haftaya çektirince kafadaki soru işaretleri silinecek..ama ben bu adetimde başlamak istiyordum aslında geçen muayenede rahimde yumurtalarda gördü anladığım kadarıyla tüplerden biri açıkki yumurtalar oradaydı..rahim filmi yerine histeroskopi olup bu adetimdede zaman kaybetmemek için başlamak istiyordum ama süha bey film istedi :((( bende bu saatlerde müsait oluyorum ve ne bilgi yakalarsam kar dır diyerek sürekli okuyorum... doktorla çok vakit olmuyor o an gelmiyor insanın aklına...

ayy arkadaşım demekki hamile kalabiliyorsun ne mutlu sana
ilaç almışsın adet görmemen mümkünmü canım yaa
helede süha beyin verdiği ilaçlarla
malesef rahim filmi olmadan başlamıyorlar tedaviye
iyi ediyorsun tabiki ne zaman müsaitsen o zaman gir kulübe
bende öyle yapıyorum çünkü
birde gerçekten insan süper bilgiler elde ediyor
ben burdan aldığım bilgilerle yarı yarıya jinekolog oldum resmennn
ee 13 yılın verdiği tecrübe ve tedavilerde eklenince istanbulda görmeyen doktor kalmadı kısss
yakında kendi kendimi tedavi edeceğimmmmm:roflol:
bende istedim histereskopiyi ama şimdilik gerek yok dedi
heralde 2.ci tüp de olmazsa isteyecek
allahım inşallah bu sefer olur

evet sen en kıdemlimizsin..ancak sen hiç merak etme seninkiler tutacak ki biz yenilere moral olsun..senin histeroskopiye gerek kalmıyacak veee bir daha ki ay açacağın başka bir topik olacak ve bende oraya geleceğim ve orada devam edeceğiz:))))))) inşallah...

evet sen en kıdemlimizsin..ancak sen hiç merak etme seninkiler tutacak ki biz yenilere moral olsun..senin histeroskopiye gerek kalmıyacak veee bir daha ki ay açacağın başka bir topik olacak ve bende oraya geleceğim ve orada devam edeceğiz:))))))) inşallah...

inşallah canım ben çok bekledim artık olsun istiyorum bebişimmmmm
histereskopiden korkmuyorum gerekirse onuda olurum eğer bebişime götürecekse beni
ayyy hamile kalayımda ne topikler açarımmm beennnnn
siz yeterki gelinnnnnn
şimdi 7.ci iğneyide oldum göbişten
iğne bu sefer biraz zor girdi ama ne yapalım herzaman bir olmuyor
yarın bakalım benim yumoşlar ne yapmışşşş

sera canım sen ilkini denediğin yerdemi deniyorsun gene ,protokolunu değiştirdilerm

sera canım sen ilkini denediğin yerdemi deniyorsun gene ,protokolunu değiştirdilerm

evet canım ilk tüp bebeği yaptırdığım klınikdeyim
doktorumdan çok memnunum
hayır protokolü ben kısa istedim belkide değiştirirdi doktorum ama
lucrinle başlanan uzun protokol bende yan etkiler yaptı
bu yüzden de istemedimmm
birde pcos var ağır ama emin gidiyoruz bakalım
allah hayırlısını versinnnnn

buldun annecinin kucağını kaydirigubbakcemile2
hiç sesin çıkmıyor bakayımmmmmyerimseniben
nasılsın canım benimmmma.s.
ne zaman dönüyorsun yuvanakaydirigubbakcemile4

selam canım. Ben yarın hayırlısıyla dönüyorum artık evime. Ara ara girip gelişmeleri takip etmeye çalışıyorum ama karşılaşamıyoruz maalesef. İyiyim çok şükür. 1 hafta nedir ki geldi geçti işte :((

canım bende ilkini yaptırdım yerdeyim ilkide uzunda buda uzun sadece eskisinden farklı olarak artık bütün kontroller mustafa bahceci yapıyor ve bir hap verdi birde nöralteapi ve akupunktur alıyorum...
neden tutmadı için bi acıklama yaptılarmı peki canım sana

canım bende ilkini yaptırdım yerdeyim ilkide uzunda buda uzun sadece eskisinden farklı olarak artık bütün kontroller mustafa bahceci yapıyor ve bir hap verdi birde nöralteapi ve akupunktur alıyorum...
neden tutmadı için bi acıklama yaptılarmı peki canım sana

aslında hiç sormadım neden diye
çünkü olmayacağından o kadar emindimki transferde masaya çıkarken
olmayacak biliyorum dedim doktorum sen şimdiden kaybettin dedi
doktoruma çok güveniyorum
ama 2.ci olmazsa sanıyorum gerekli tüm soruları cevapları ile kendisi açıklayacaktır
istediğim histereskopi ve kromozom analizi için de şu an için gerekmiyor dedi
3.cüye başlarken ( inşallah gerek kalmaz) isteyeceğini söyledi
kullandığın hap ne ile ilgili
muallimle de görüşüyorum akapunktur işini ama doktoruma sormadım
nöralterapi nedir ki ne işe yarar onu da hiç duymadım
onuda açıklarsan sevinirimmm

aslında hiç sormadım neden diye
çünkü olmayacağından o kadar emindimki transferde masaya çıkarken
olmayacak biliyorum dedim doktorum sen şimdiden kaybettin dedi
doktoruma çok güveniyorum
ama 2.ci olmazsa sanıyorum gerekli tüm soruları cevapları ile kendisi açıklayacaktır
istediğim histereskopi ve kromozom analizi için de şu an için gerekmiyor dedi
3.cüye başlarken ( inşallah gerek kalmaz) isteyeceğini söyledi
kullandığın hap ne ile ilgili
muallimle de görüşüyorum akapunktur işini ama doktoruma sormadım
nöralterapi nedir ki ne işe yarar onu da hiç duymadım
onuda açıklarsan sevinirimmm
Ben sormuştum neden diye neden dedim %80 gebelik şansı verilmişti oysa herşey güzeldi senağlama
bende masyaa çıkarken Allahım sen yardım et demiştim doktorumda bende bi ayetel kürsi okuyorum o zaman demişti bende onun duasını duya duya uykuya dalmıştım
bende dotkoruma çok güveniyorum
benim genetikler kromozon analizi folik asit b12 bunlar bakıldı hepsi normal çıktı bi sebeb bulunamadı yani
hap rahim kuvvetlensin diye verdi tutunmaya yarıyan bi tek oymuş öyle dedi doktorum
ben hem nöralterapi hemde akupunktur yaptırıyorum tam olarak neye yaradını falan filan yarın sorucam 2. seans olucak doktorum önerdi bana..
ilk tedavide 3.gün kondu belkide diyorum 5. güne gitmiyor bile embriyolaurm 5.gün transferi istiyorum ondan dolayı bana bunları yaptırmamı önerdi stresli bi insanım birde ben genelde iyiyim bakalım ilk seans iyi hissettimi hissediyorum şuan sadece bakalım neler olacak

Back