Öncelikle allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Benim de bir buçuk yasında kızım var banada hep diyorlar ikinciyi yap aralarında fazla yaş farkı olmaz ikiz gibi büyüyüp giderler biraz zorlanırsın diyorlar . o yüzden biraz gözüm korkuyor ama bir yandan da istiyorum.İsteme nedenim haşimato hastalığım var ilaçta kullanıyorum ileriki zamanlarda çok skntı çekmemek için ve tayinciyim annemler yanımda uzağa gitmeden bir tane daha olsa en azından bana yardim edecek birileri olacak diye düşünüyorum. Bu ay denedim olmadıPlansız ikinci kez anne oluyorum. Bebeklerimin aralarında 2 yaş var. Herkes 1-2 yıl sıkıntı çekersin. Sonra birlikte büyürler diyo. Nasıl bir hazırlık yapacaksın ki
Hayırlısı olsun ,Rabbim tez zamanda saglıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.güzel haberlerini alırız umarım.Yillardir istiyorum ama 2. Bir turlu olmadi nasip.bakalim haala bekliyorum yeni tedaviye basladik asilamadir carttir curttur hayat ne getirecek bilmiyorumherseyin iyisini diliyorum
Yaninda ailenden biri varsa hic bekleme derim. Ben yanlizim. O yuzden hamileligimin ilk 3 ayi cok zorlandim. Uyumak isteyen halsiz bitkin mide bulantısı eksik olmayan ben diger yanda oyun oynamak isteyen herseyi merak edip ogrenmek isteyen 19 aylik kizim. Sukurler olsun o donemi atlattim. Simdi rahatim. Dogumdan sonra duzene sokarim diye dusunuyorum. En guzel yanı kıskançlık bilmeden kardesi olacak. Allah gönlüne göre versinÖncelikle allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Benim de bir buçuk yasında kızım var banada hep diyorlar ikinciyi yap aralarında fazla yaş farkı olmaz ikiz gibi büyüyüp giderler biraz zorlanırsın diyorlar . o yüzden biraz gözüm korkuyor ama bir yandan da istiyorum.İsteme nedenim haşimato hastalığım var ilaçta kullanıyorum ileriki zamanlarda çok skntı çekmemek için ve tayinciyim annemler yanımda uzağa gitmeden bir tane daha olsa en azından bana yardim edecek birileri olacak diye düşünüyorum. Bu ay denedim olmadıdiğer aya daha planlı başlıcam inş bakalım hayırlısı olsun.
Amin sağol cnm.Sana da allah kolaylık versin hayırlı evlat olsunlar inşYaninda ailenden biri varsa hic bekleme derim. Ben yanlizim. O yuzden hamileligimin ilk 3 ayi cok zorlandim. Uyumak isteyen halsiz bitkin mide bulantısı eksik olmayan ben diger yanda oyun oynamak isteyen herseyi merak edip ogrenmek isteyen 19 aylik kizim. Sukurler olsun o donemi atlattim. Simdi rahatim. Dogumdan sonra duzene sokarim diye dusunuyorum. En guzel yanı kıskançlık bilmeden kardesi olacak. Allah gönlüne göre versin
4 yasında kızım var 1.5 yıldır istiyoruz 2. Olmuyor Rabbım bize de nasip eder insallah
Rabbim size de tez zaman da hayırlısıyla ve sağlıcakla nasip etsin inşallah
Benim de bi oğlum var ben de ikisini birden büyüteyim diye ikinciyi istiyorum. Haziran ayındaki adet dönemimle birlikte başlıycam. Rabbım gönlümüze göre versin inşallah