- 15 Ağustos 2021
- 4.645
- 6.840
- 38
-
- Konu Sahibi hmhilal0658
Bence de adam sizinle kavga etmemiş, sizi iki bebekle sokağa atmış ama cani isteyince sizi bulabiliyor, cani isteyince çocuklarını görüyor.Beni sokağa atan adam ne benim ne çocuklarin yüzünü göremez, inim inim inlesin şer...iz.Siz evinize dönecek gibi duruyorsunuz.
Bu konuda eleştirmiyorum da.
Hemen su koyuvermeyin. Eşiniz gelsin bi zahmet, sizden ailenizin
yanında özür dilesin. Babasını da o gönderiyor ama kendi burnundan kıl aldırmıyor. Aradığında hemen açmayın mesela. Kayinvalidenizi arayarak hata yaptınız bundan sonrası için daha kararlı durun en azından.
Bu kayınbabanın neresi iyi ben anlayamadım kız, sen anladın mı? Vaktinde anasını kovan karısının karşısına çıkamamış, iyi değil bu pasif. Kumandası var bi tane, basıyosun geliyo gidiyo. Konu sahibi o iyi adamı dinleseydi pıtı pıtı dönecekti evine, sığıntı pozisyonunda, haklarını da bırakıp. Nerenin iyisi bu böyle?Siz evinize dönecek gibi duruyorsunuz.
Bu konuda eleştirmiyorum da.
Hemen su koyuvermeyin. Eşiniz gelsin bi zahmet, sizden ailenizin
yanında özür dilesin. Babasını da o gönderiyor ama kendi burnundan kıl aldırmıyor. Aradığında hemen açmayın mesela. Kayinvalidenizi arayarak hata yaptınız bundan sonrası için daha kararlı durun en azından.
İlk geldiğinde de kayınvalidenin elini öp demiş üstüne. Karısından öyle talimat almış.Bu kayınbabanın neresi iyi ben anlayamadım kız, sen anladın mı? Vaktinde anasını kovan karısının karşısına çıkamamış, iyi değil bu pasif. Kumandası var bi tane, basıyosun geliyo gidiyo. Konu sahibi o iyi adamı dinleseydi pıtı pıtı dönecekti evine, sığıntı pozisyonunda, haklarını da bırakıp. Nerenin iyisi bu böyle?
Böyle insanlar iyi değiller, sadece kötülük yapacak güçleri yok. Kötülüğü dokunmayınca iyi sanıyorsun.İlk geldiğinde de kayınvalidenin elini öp demiş üstüne. Karısından öyle talimat almış.
Pasif insanları iyi göremiyorum ben dediğin gibi. Anasına sahip çıkamamış adam kime ne yapabilir? Onin iyiliğinden ne olur?
Konu sahibi esi ve kayınvalidesine bakarak pasif keyinpederi evliya gibi görüyor sadece.
Merhaba arkadaslar, inanin o kadar kafam dolu ki buraya bakmayi bile unutuyorum. Bebek hic durmadan agliyo buyuk kizim huyu suyu o kadar degistiki bebekten daha bebek oldu başımı kaşımaya firsatim olmuyo resmen.. gelismeler şöyle;
Protokol ellerine ulasinca kendisi hicbisey yapmadi ama aksamina babasi geldi, klasik yuva yıkmayın konusmasi yapti, evin hepsini arabanin hepsini verelim sana mesele o degil, bu iki kucuk yavru, hadi aliyim seni bize gidelim annenin elini öp, eşinde gelsin evinize gidin dedi, kendi kirginliklarimi anlattim, ozür dilemek icin adim attigimi kabul edilmedigini bu saatten sonra kılımı kıpırdatmayacagimi yani gitmeyecegimi söyledim gitmedim.
Dün kendisi aradi, protokolu karsilamasinin zor oldugunu kendi sartlarini soyledi. Ben ise girene kadar kirama destek olabilecegini ve cocuklarin tüm masraflarini karsilamayi teklif etti. Avukatla haber gönderirim diyip kapattim aksama tekrar babasi geldi,
Yine biton konusma, hadi gel gidelim bize gelme ben seni direkt evine gotureyim dedi bukez, kovuldugum eve kendi ayaklarimla gitmeyecegimi, bitirmekte kararli oldugumu soyledim, aslinda suan o kadar guçsüzümkikarsilarinda ne kadar daha boyle dik durabilirim bilmiyorum..
Evden kovduğu çocuğuna istediği zaman ulaşmış, görüşmüş. Sen ne hakla arıyorsun şam babasi diyen olmamış. Konu sahibine hiç çaban yok gibi bir masaj atmıştı. Kendini o kadar hakli görüyor ki, evden 2 çocukla kovduğu karısı geri dönmek için çabalasin istiyor. Kayinvadeliyi arayarak kendi suçlu durumuna sokan da konu sahibi. Bundan sonrası için yapmasa bari bu tarz şeyler.Bence de adam sizinle kavga etmemiş, sizi iki bebekle sokağa atmış ama cani isteyince sizi bulabiliyor, cani isteyince çocuklarını görüyor.Beni sokağa atan adam ne benim ne çocuklarin yüzünü göremez, inim inim inlesin şer...iz.
Babam söyledi, evden kovan adam kılını kıpırdatmıyo, 60 yaşında adamı göndermeyede utanmiyo dedi. Ben ömrüm yettigince 3ününde arkasindayim köksüz sahipsiz sanmasın ilette ona dedi. Hatali olabilir o başlatmiş olabilir ama ahlaksizlik yapmis gibi gelin kizinizi alin diye arayamaz beni o adam varsa bi ayıbı zaten gerekeni ben yaparim dedi. Babasida yazık başını eğdide gitti, onada uzuluyorum 2 çirkefin arasinda, gücümü yetiremiyorum diye aglayacakti nerdeyse adam
Ssnki bisey demeseniz daha hayirliValla ne desem bilemedim tabi siddeti kiniyorum.logusayken bu babalarda logusa oluyor birde bu surecde kayinvalide faktiru ortaligi nahf etmis herkes gergin.bence siz sakjn olun esinize mesaj atin barismak icin birseyler soyleyin.iki cocugunuz var sonucda .herzamn boyle kotu bir adam degilse annesi varken boyle olduysaniz duzelir
Ya hayır söyle ya da sus di mi?Ssnki bisey demeseniz daha hayirli
Lafa da ne desem bilemedim diye baslamis, bilemediysen deme gari, mecbur musunYa hayır söyle ya da sus di mi?Ayaklarına da kapan diyecek utanmasa...
Dimi tam at sümüğü adam hatta atla başlayan başka bişy daha vardı da neyseKonu sahibi nasilsin, özür diledi mi kocan olucak at sümügü ? Döndün mü evine?
Ne saçma bir yorum.Kadın 50 günlük bebeğiyle evden kovulmuş ayaklar altına alınmış siz mesaj atın barışın diyorsunuz.Daha nelerValla ne desem bilemedim tabi siddeti kiniyorum.logusayken bu babalarda logusa oluyor birde bu surecde kayinvalide faktiru ortaligi nahf etmis herkes gergin.bence siz sakjn olun esinize mesaj atin barismak icin birseyler soyleyin.iki cocugunuz var sonucda .herzamn boyle kotu bir adam degilse annesi varken boyle olduysaniz duzelir
Dönmedim tabi ki, protokolde anlasmaya varamiyoruz, 2 gün once mesaj atmis pazar günü gelip kizlari gormek istiyorum hemde şartlari yüzyüze konusalim yazmis. Cevap vermedim. Hicbisekilde iletisime gecmiyorum, babasindan ya da herhangi birinden de ses seda yok artik, kararli duruşum gozlerini korkuttu muhtemelen. Bakalim gelirse ne yapacagim, ne olacak bilmiyorumKonu sahibi nasilsin, özür diledi mi kocan olucak at sümügü ? Döndün mü evine?
Valla ne desem bilemedim tabi siddeti kiniyorum.logusayken bu babalarda logusa oluyor birde bu surecde kayinvalide faktiru ortaligi nahf etmis herkes gergin.bence siz sakjn olun esinize mesaj atin barismak icin birseyler soyleyin.iki cocugunuz var sonucda .herzamn boyle kotu bir adam degilse annesi varken boyle olduysaniz duzelir