2 bebekle baba evi

Konu sahibi neden hiç gelişmelerden bahsetmiyorsunuz?

Benimde 2 aylık bI bebeğim var cok üzüldüm halinize
kocaniza afedersiniz öküz dicem pislik adam en cok destek olması gereken yerde neler yapmış.biraz zaman geçsin mevlam yardım eder ama lütfen o adama donmeyin.

Merhaba arkadaslar, inanin o kadar kafam dolu ki buraya bakmayi bile unutuyorum. Bebek hic durmadan agliyo buyuk kizim huyu suyu o kadar degistiki bebekten daha bebek oldu başımı kaşımaya firsatim olmuyo resmen.. gelismeler şöyle;
Protokol ellerine ulasinca kendisi hicbisey yapmadi ama aksamina babasi geldi, klasik yuva yıkmayın konusmasi yapti, evin hepsini arabanin hepsini verelim sana mesele o degil, bu iki kucuk yavru, hadi aliyim seni bize gidelim annenin elini öp, eşinde gelsin evinize gidin dedi, kendi kirginliklarimi anlattim, ozür dilemek icin adim attigimi kabul edilmedigini bu saatten sonra kılımı kıpırdatmayacagimi yani gitmeyecegimi söyledim gitmedim.
Dün kendisi aradi, protokolu karsilamasinin zor oldugunu kendi sartlarini soyledi. Ben ise girene kadar kirama destek olabilecegini ve cocuklarin tüm masraflarini karsilamayi teklif etti. Avukatla haber gönderirim diyip kapattim aksama tekrar babasi geldi,
Yine biton konusma, hadi gel gidelim bize gelme ben seni direkt evine gotureyim dedi bukez, kovuldugum eve kendi ayaklarimla gitmeyecegimi, bitirmekte kararli oldugumu soyledim, aslinda suan o kadar guçsüzümki 😔 karsilarinda ne kadar daha boyle dik durabilirim bilmiyorum..

Merhaba arkadaslar, inanin o kadar kafam dolu ki buraya bakmayi bile unutuyorum. Bebek hic durmadan agliyo buyuk kizim huyu suyu o kadar degistiki bebekten daha bebek oldu başımı kaşımaya firsatim olmuyo resmen.. gelismeler şöyle;
Protokol ellerine ulasinca kendisi hicbisey yapmadi ama aksamina babasi geldi, klasik yuva yıkmayın konusmasi yapti, evin hepsini arabanin hepsini verelim sana mesele o degil, bu iki kucuk yavru, hadi aliyim seni bize gidelim annenin elini öp, eşinde gelsin evinize gidin dedi, kendi kirginliklarimi anlattim, ozür dilemek icin adim attigimi kabul edilmedigini bu saatten sonra kılımı kıpırdatmayacagimi yani gitmeyecegimi söyledim gitmedim.
Dün kendisi aradi, protokolu karsilamasinin zor oldugunu kendi sartlarini soyledi. Ben ise girene kadar kirama destek olabilecegini ve cocuklarin tüm masraflarini karsilamayi teklif etti. Avukatla haber gönderirim diyip kapattim aksama tekrar babasi geldi,
Yine biton konusma, hadi gel gidelim bize gelme ben seni direkt evine gotureyim dedi bukez, kovuldugum eve kendi ayaklarimla gitmeyecegimi, bitirmekte kararli oldugumu soyledim, aslinda suan o kadar guçsüzümki 😔 karsilarinda ne kadar daha boyle dik durabilirim bilmiyorum..
Protokolün şartları ağır geldi heralde bu zamana kadar kıllarını kıpırdatmıyorlardi.donmek yada dönmemek senin kararin ama dönersen k.v den özür dileme. özür dilenmesi gereken kişi sensin elini opecekmissin bı de lafa bak

O babasına bi desenize "Ben senle mi boşanıyorum da kapıma sen gelip duruyorsun? " diye. Kim kovduysa kapınıza o gelmeli, o sizi kovduğu evi size vererek. Babasının ağzına bakıp elsiz ayaksız gitmemişsiniz iyi ki. İsteklerinizden milim caymayın, beyefendi kendince madem kıymet bilmedi kendi uğraşsın dursun ben de hayatıma bakayım mis gibi diyor da , arkada 2 çocuk varken kusura bakmasın olmaz o iş.

O babasına bi desenize "Ben senle mi boşanıyorum da kapıma sen gelip duruyorsun? " diye. Kim kovduysa kapınıza o gelmeli, o sizi kovduğu evi size vererek. Babasının ağzına bakıp elsiz ayaksız gitmemişsiniz iyi ki. İsteklerinizden milim caymayın, beyefendi kendince madem kıymet bilmedi kendi uğraşsın dursun ben de hayatıma bakayım mis gibi diyor da , arkada 2 çocuk varken kusura bakmasın olmaz o iş.
Babam söyledi, evden kovan adam kılını kıpırdatmıyo, 60 yaşında adamı göndermeyede utanmiyo dedi. Ben ömrüm yettigince 3ününde arkasindayim köksüz sahipsiz sanmasın ilette ona dedi. Hatali olabilir o başlatmiş olabilir ama ahlaksizlik yapmis gibi gelin kizinizi alin diye arayamaz beni o adam varsa bi ayıbı zaten gerekeni ben yaparim dedi. Babasida yazık başını eğdide gitti, onada uzuluyorum 2 çirkefin arasinda, gücümü yetiremiyorum diye aglayacakti nerdeyse adam

Babam söyledi, evden kovan adam kılını kıpırdatmıyo, 60 yaşında adamı göndermeyede utanmiyo dedi. Ben ömrüm yettigince 3ününde arkasindayim köksüz sahipsiz sanmasın ilette ona dedi. Hatali olabilir o başlatmiş olabilir ama ahlaksizlik yapmis gibi gelin kizinizi alin diye arayamaz beni o adam varsa bi ayıbı zaten gerekeni ben yaparim dedi. Babasida yazık başını eğdide gitti, onada uzuluyorum 2 çirkefin arasinda, gücümü yetiremiyorum diye aglayacakti nerdeyse adam
Babana helal olsun diyorum arkanda olduğunu anlamaları yeter onlara.

Bir gün nasılsa geri döneceğinizi hepimiz biliyoruz şurda, hiç olmazsa şartlarınız olsun, ne olursa olsun kovulduğunuz yere arkanıza baka baka gitmeyin. Kendi yuvanızda sığıntı olmaktan daha kötü olamaz şu anki şartlarınız. Kayınbaba iyi niyetli olabilir ama yapmaya çalıştığı şey sizi ayaklarınız ile geri döndürmek. Önce o karısına oğluna ayarı versin. Ağır saçmalamış, insan utanır oraya tek gelmeye, iyi sen ne alaka diyen olmamış.

Kayınpederiniz iyi biriyse Allah onu iyilikle mükafatlandırsın ama özellikle kayınpederinizi gönderiyorlar, ona karşı yüzünüz yumuşak olur kıramazsınız eve dönersiniz diye, şu an etekleri tutuştu çünkü, ev, araba, nafaka taleplerini görünce canı çekilmiştir, evi arabayı kurtarmak için kandırıp eve döndürmenin yollarını arıyor.

Gücüm yok diyorsunuz haklısınız yaşadıklarınız kolay değil ama kendinizi de bir kenara bırakın evlatlarınız için dik durmak zorundasınız, bugün size eziyet eden yarın çocuklarına eziyet eder, çocuklarınızla sizi kovan ve evden gittiğinizden beri bir kere bile çocuklarını görmeyen adamdan onlara hayırlı bir baba olmaz.

Kayinpederim gercekten cok iyi bi insandir. 2 yasindayken babasiz kalmis annesi bi basina hic evlenmeden büyutmüş, büyüyüp evlenmiş ama karisi o kadinida evinden kovmuş bakmamış.. yani biliyo karisininda melek olmadigini. Hadi kaynanasiyla anlasamamis, geliniyle anlasamamis, kari komsusuyla küsler, üst komsusuyla kavgali yani bi insan döner bakar kendine

Lohusa lohusa kavgayı siz de başlatmış olabilirsiniz. Stres üstüne lohusalık, psikoloji mi kalır.
Hastanede kalmışsınız falan.. şahsen bana bu şartlardaki bir kadın bağırsa çağırsa sövse bile alttan alırım, çünkü en hassas ve zor dönemindedir. Buradaki boşan stüdyo daire tut kalıplarına katılmıyorum genellikle ama sizin bence boşanmanız şart. Hem üstünüze bu kadar gelinmesi ve evden kovulmanız, üstüne bir pişmanlık adımı görmemeniz... Fakattt ennnn önemlisi minik 2 yavrusunu da evden kovmuş bu koca olacak kişi. Size olan merhametsizliği bir kenara, çocuklarına olan merhametsizliği asla ama asla kabul edilemez. Yapılacak en akıllıca şey kendisini evden çıkartıp çocuklarınızla kendi evinize geçmeniz olur. Şahsen ben barışmayı düşünmezdim. Çocuklarım için barışmazdım. Kaynana olacak kişi inşallah her iki dünyada da çeker hem sizin ahınızı hem o bebeklerin ahını. Allah yardımcınız olsun.

Kayınvalideyi arayarak zaten geri döneceğim sinyalini vermişsiniz. O kadar yapılanlardan sonra artık dik durmanız lazım. Eşiniz mahkemeye kadar ciddi olduğunuzu düşünmeyecek ve gelmeyecek. Niye aradığında cevap veriyorsunuz ? Arayarak sizi tartıyor. Bir süre engelleseniz tutuşmaya başlar. Biliyorum geri döneceksiniz ama en azından düzgün şartlar oluşuna kadar lütfen biraz gururlu davranın.

Siz evinize dönecek gibi duruyorsunuz.
Bu konuda eleştirmiyorum da.
Hemen su koyuvermeyin. Eşiniz gelsin bi zahmet, sizden ailenizin
yanında özür dilesin. Babasını da o gönderiyor ama kendi burnundan kıl aldırmıyor. Aradığında hemen açmayın mesela. Kayinvalidenizi arayarak hata yaptınız bundan sonrası için daha kararlı durun en azından.

X