- 29 Mayıs 2021
- 13.078
- 84.657
- 36
-
- Konu Sahibi hmhilal0658
Eşiniz gerçekten pişman falan değil, yine sizi sucluyor farkında mısınız? Sizde susmak yerine bir iki laf etseydiniz. Eşinizin gelişi kurulu düzeninin devamı istemesinden. Malların bölünmesin, eve gelince işleri görülmüş, yemek hazır olsun. Öbür türlü babanızın evinde bile sizi suclamazdi.Kızlar cuma günü çıkıp geldi cocuklari görecegim hemde biyerde oturalim konusalim dedi, babam ne konusulacaksa benim evimde benim yanimda konusulacak dedi. Gecti iceri oturduk, o benim ilk sinirle iceri girdigim anda bana, sesini yukseltme sus disari cik diye 2 3 kez uyarmis beni ama gözüm dönmüştü hatirlamiyorum bile. Sus dedim susmadi, orda evime misafir olarak hatta bize yardima gelmis olan anneme laf söyletemezdim, susturdugumu zannedip büyük kızı odaya götürdüm ama arkamdan birbirlerine daha fazla laf saydirdilar, benimde gözüm döndü yapmamam gereken seyleri bende yaptim ama bende cok tahrik edildim heleki anneme karşı susamazdim dedi. Ben inanilmaz sogukkanli sekilde dinledim konuşmadim bile, içimden oan cevap vermek geçmedi yani.
Babamda kizimin bi namussuzlugu hirsizligi arsizligi oldumu diye sordu, hayir tabiki dedi. O zaman hem kardesine mesajla alin ablanizi yazmak, hem bizi arayip alin gidin kizinizi demek ne demek, diye sordu, özür diledi cok sinirlenmis annesini evden kovmaktan beter etmişim ben, sabaha kadar annesiyle ikisi uyumamis ben yatakta rahat rahat uyumuşum.
Neyse konusuldu boşanma işi şuan için ertelendi ama eve bi süre daha dönmeyecegimi soyledim. Annesine giderken hadi gidelim dedi gitmedim. Pazar günü kendi evimize donecegim alayim sizi dedi, sen git ben bi süre daha kalacagim burda dedim. Gece yine mesaj atmis sabah yola cikacagim alayim sizide gidelim evimizde halledelim araya mesafe sogukluk sokmayalim dedi, simdi gelirsem daha fazla soguyacagim senden bana müsade et iyice toparlayayim kafami dedim. O gitti ben kaldim. Icimde bi rahatlama var ama inanilmazda hissizim. Bana batan baba evim 2 gündür saray geliyo gözüme, cok karmakarisik kafam..
Adami niye o kadar alttan aldinizkiKızlar cuma günü çıkıp geldi cocuklari görecegim hemde biyerde oturalim konusalim dedi, babam ne konusulacaksa benim evimde benim yanimda konusulacak dedi. Gecti iceri oturduk, o benim ilk sinirle iceri girdigim anda bana, sesini yukseltme sus disari cik diye 2 3 kez uyarmis beni ama gözüm dönmüştü hatirlamiyorum bile. Sus dedim susmadi, orda evime misafir olarak hatta bize yardima gelmis olan anneme laf söyletemezdim, susturdugumu zannedip büyük kızı odaya götürdüm ama arkamdan birbirlerine daha fazla laf saydirdilar, benimde gözüm döndü yapmamam gereken seyleri bende yaptim ama bende cok tahrik edildim heleki anneme karşı susamazdim dedi. Ben inanilmaz sogukkanli sekilde dinledim konuşmadim bile, içimden oan cevap vermek geçmedi yani.
Babamda kizimin bi namussuzlugu hirsizligi arsizligi oldumu diye sordu, hayir tabiki dedi. O zaman hem kardesine mesajla alin ablanizi yazmak, hem bizi arayip alin gidin kizinizi demek ne demek, diye sordu, özür diledi cok sinirlenmis annesini evden kovmaktan beter etmişim ben, sabaha kadar annesiyle ikisi uyumamis ben yatakta rahat rahat uyumuşum.
Neyse konusuldu boşanma işi şuan için ertelendi ama eve bi süre daha dönmeyecegimi soyledim. Annesine giderken hadi gidelim dedi gitmedim. Pazar günü kendi evimize donecegim alayim sizi dedi, sen git ben bi süre daha kalacagim burda dedim. Gece yine mesaj atmis sabah yola cikacagim alayim sizide gidelim evimizde halledelim araya mesafe sogukluk sokmayalim dedi, simdi gelirsem daha fazla soguyacagim senden bana müsade et iyice toparlayayim kafami dedim. O gitti ben kaldim. Icimde bi rahatlama var ama inanilmazda hissizim. Bana batan baba evim 2 gündür saray geliyo gözüme, cok karmakarisik kafam..
Aynen öyle konu sahibi zaten baştan beri beni yanıltmadı, geri dönecek, adamda asla düzelmeyecek. Önümüzdeki hafta gider kvsinin elini öper, özür dilerBak işte gördün mü yaptıklarını nasıl da normalleştirerek anlatıyorlar. Maalesef bu adamin değişmeyeceğini göreceksin. Bari çocuklar biraz büyüyüp kreş yaşına gelene kadar paranı biriktir işe başla sonra ayirirsin yolunu gerekirse. İnşallah düzelir diyeyim ama değişmiyor malesef
Kızlar cuma günü çıkıp geldi cocuklari görecegim hemde biyerde oturalim konusalim dedi, babam ne konusulacaksa benim evimde benim yanimda konusulacak dedi. Gecti iceri oturduk, o benim ilk sinirle iceri girdigim anda bana, sesini yukseltme sus disari cik diye 2 3 kez uyarmis beni ama gözüm dönmüştü hatirlamiyorum bile. Sus dedim susmadi, orda evime misafir olarak hatta bize yardima gelmis olan anneme laf söyletemezdim, susturdugumu zannedip büyük kızı odaya götürdüm ama arkamdan birbirlerine daha fazla laf saydirdilar, benimde gözüm döndü yapmamam gereken seyleri bende yaptim ama bende cok tahrik edildim heleki anneme karşı susamazdim dedi. Ben inanilmaz sogukkanli sekilde dinledim konuşmadim bile, içimden oan cevap vermek geçmedi yani.
Eşi gelince birden baba evinde rahat etmesinin nedeni, kovularak çıktığı kapının ona tekrar açılmış olmasından zaten. Önceden kalıcı idi baba evinde, şimdi misafir.Eşiniz gerçekten pişman falan değil, yine sizi sucluyor farkında mısınız? Sizde susmak yerine bir iki laf etseydiniz. Eşinizin gelişi kurulu düzeninin devamı istemesinden. Malların bölünmesin, eve gelince işleri görülmüş, yemek hazır olsun. Öbür türlü babanızın evinde bile sizi suclamazdi.
Kızlar cuma günü çıkıp geldi cocuklari görecegim hemde biyerde oturalim konusalim dedi, babam ne konusulacaksa benim evimde benim yanimda konusulacak dedi. Gecti iceri oturduk, o benim ilk sinirle iceri girdigim anda bana, sesini yukseltme sus disari cik diye 2 3 kez uyarmis beni ama gözüm dönmüştü hatirlamiyorum bile. Sus dedim susmadi, orda evime misafir olarak hatta bize yardima gelmis olan anneme laf söyletemezdim, susturdugumu zannedip büyük kızı odaya götürdüm ama arkamdan birbirlerine daha fazla laf saydirdilar, benimde gözüm döndü yapmamam gereken seyleri bende yaptim ama bende cok tahrik edildim heleki anneme karşı susamazdim dedi. Ben inanilmaz sogukkanli sekilde dinledim konuşmadim bile, içimden oan cevap vermek geçmedi yani.
Aynen onun rahatlığı.Eşi gelince birden baba evinde rahat etmesinin nedeni, kovularak çıktığı kapının ona tekrar açılmış olmasından zaten. Önceden kalıcı idi baba evinde, şimdi misafir.
Babana helal olsun, senin arkanda durmuş, seni ezdirmemiş. Dağ gibi baban var arkanda ben onu gördüm. Ailen, olur karı koca arasında böyle şeyler hadi evine git diyebilirdi. Çoğu zaman öyle oluyor. Ama senin ailen kendi düzenleri de bozulduğu halde sana kucak açmış. Keşke herkesin arkasında böyle bir ailesi olsaKızlar cuma günü çıkıp geldi cocuklari görecegim hemde biyerde oturalim konusalim dedi, babam ne konusulacaksa benim evimde benim yanimda konusulacak dedi. Gecti iceri oturduk, o benim ilk sinirle iceri girdigim anda bana, sesini yukseltme sus disari cik diye 2 3 kez uyarmis beni ama gözüm dönmüştü hatirlamiyorum bile. Sus dedim susmadi, orda evime misafir olarak hatta bize yardima gelmis olan anneme laf söyletemezdim, susturdugumu zannedip büyük kızı odaya götürdüm ama arkamdan birbirlerine daha fazla laf saydirdilar, benimde gözüm döndü yapmamam gereken seyleri bende yaptim ama bende cok tahrik edildim heleki anneme karşı susamazdim dedi. Ben inanilmaz sogukkanli sekilde dinledim konuşmadim bile, içimden oan cevap vermek geçmedi yani.