- 15 Şubat 2013
- 24.294
- 90.934
-
- Konu Sahibi hmhilal0658
Helal kiz, azicik da onlar egilip bükülsün, kucaginda bebeginle attigi tükürüğü, tokadi ben burdan hazmedemedim, bogazimda kaldi. Süründür elinden geldigince.Dönmedim tabi ki, protokolde anlasmaya varamiyoruz, 2 gün once mesaj atmis pazar günü gelip kizlari gormek istiyorum hemde şartlari yüzyüze konusalim yazmis. Cevap vermedim. Hicbisekilde iletisime gecmiyorum, babasindan ya da herhangi birinden de ses seda yok artik, kararli duruşum gozlerini korkuttu muhtemelen. Bakalim gelirse ne yapacagim, ne olacak bilmiyorum
Bence size hiç ulaşamamaliydi, o zaman gerçek sessizlik olurdu.Simdi biraz böyle düşüneyim e bakalim gibi oluyor biraz.Mesela utanmadan nasil gelecek sizin eve ,en son sizi bir paçavra gibi kovmuştuya.Kizlari mi varmış, bir kiz babasi ,bir baba nasil çocuklarını sokağa attı, onlara nasil kıydı mesela?Ah ah ,o adam benim elime düşecekti ki bulurdu belasınıDönmedim tabi ki, protokolde anlasmaya varamiyoruz, 2 gün once mesaj atmis pazar günü gelip kizlari gormek istiyorum hemde şartlari yüzyüze konusalim yazmis. Cevap vermedim. Hicbisekilde iletisime gecmiyorum, babasindan ya da herhangi birinden de ses seda yok artik, kararli duruşum gozlerini korkuttu muhtemelen. Bakalim gelirse ne yapacagim, ne olacak bilmiyorum
Babanıza söyleyin, o görüştürsün kızları ile.Dönmedim tabi ki, protokolde anlasmaya varamiyoruz, 2 gün once mesaj atmis pazar günü gelip kizlari gormek istiyorum hemde şartlari yüzyüze konusalim yazmis. Cevap vermedim. Hicbisekilde iletisime gecmiyorum, babasindan ya da herhangi birinden de ses seda yok artik, kararli duruşum gozlerini korkuttu muhtemelen. Bakalim gelirse ne yapacagim, ne olacak bilmiyorum
Bence size hiç ulaşamamaliydi, o zaman gerçek sessizlik olurdu.Simdi biraz böyle düşüneyim e bakalim gibi oluyor biraz.Mesela utanmadan nasil gelecek sizin eve ,en son sizi bir paçavra gibi kovmuştuya.Kizlari mi varmış, bir kiz babasi ,bir baba nasil çocuklarını sokağa attı, onlara nasil kıydı mesela?Ah ah ,o adam benim elime düşecekti ki bulurdu belasını
Dönmedim tabi ki, protokolde anlasmaya varamiyoruz, 2 gün once mesaj atmis pazar günü gelip kizlari gormek istiyorum hemde şartlari yüzyüze konusalim yazmis. Cevap vermedim. Hicbisekilde iletisime gecmiyorum, babasindan ya da herhangi birinden de ses seda yok artik, kararli duruşum gozlerini korkuttu muhtemelen. Bakalim gelirse ne yapacagim, ne olacak bilmiyorum
Kendo evinizde siz yasasaniz olmaz mı. Esinize uzaklastirma karari aldirin o gitsin evden siz de çocuklarla oraya gecin30 yaşında önlisans mezunuyum, taşı sıksam suyunu cikaririm ama baba evine sigamiyorum. Bebek cok kucuk surekli beslemem gerekiyo, en azindan 4 aylik olmasini istiyorum ama zaman nasil gececek, ne yapacagim, tek basina ev tutup yasamaya calismak neredeyse imkansiz hale geldizaten barisma adımı karsi tarafinda yok benimde ama nasil gececek bu, ölüm gibi bisey ama hayattasin cok tuhaf, cocuklar yatagini ariyor, kiyafetler valizlerde ben perisanim..
Kv kina yaksin gerçekten. PisliklerDönmedim tabi ki, protokolde anlasmaya varamiyoruz, 2 gün once mesaj atmis pazar günü gelip kizlari gormek istiyorum hemde şartlari yüzyüze konusalim yazmis. Cevap vermedim. Hicbisekilde iletisime gecmiyorum, babasindan ya da herhangi birinden de ses seda yok artik, kararli duruşum gozlerini korkuttu muhtemelen. Bakalim gelirse ne yapacagim, ne olacak bilmiyorum
Benden önce yapmışsınız. O adam alır gider çocukları konu sahibini surundurmek icinSakin cocuklari verme, alip giderse zor olur Geri alman. Burda bir üyenin basina gelmisti
Asla cocuklarla evden çıkmasına izin vermeyin. Gezmeye gideceğim bjraz falan derse asla izin vermeyin. Alır gider bu defa Allah korusun gerçekten aklınızı kaçırırsınız. Konu kk değil Esra Erolluk olur. Hatta evde zorluk çıkarması durumunda fiziksel olarak güçlü birileri olsun. Babanız rahatsız yaşlı babaannr var. Zorla alıp gitmeye kalksa annenizle karşı koyamayabilirsiniz, abiniz falan olsun mutlaka. Bilmiyorum cok mu srnaryo oldu ama ben bu adamdan her şeyi beklerim lohusa halinizle size ve o yavrulara yaşattıklarından sonra..Babamin gosterme imkani yok evden cikamiyor.
Ki zaten babam ben disari onunla göndermem seni ne diyecek ne konusacaksa benim yanimda konuşacak dedi. Dedigim gibi olumlu olumsuz hicbi iletisime girmedim, pazar günü gelecekmi görcez
Aslimda cocukları gormeye de hakkı yok kovarken iyiydi. Cocuklarıni da kovmus gerizekaliBabamin gosterme imkani yok evden cikamiyor.
Ki zaten babam ben disari onunla göndermem seni ne diyecek ne konusacaksa benim yanimda konuşacak dedi. Dedigim gibi olumlu olumsuz hicbi iletisime girmedim, pazar günü gelecekmi görcez
Allah o kaynananın belasını versin o kocan olacak adamda nasıl bir insanmış o halde sana tokat atıp boşanalım diye evden kovmuş ,Merhabalar oncelikle.. 4 yaşında ve henüz 50 günlük 2 bebeğim var. Dogumumdan sonra baska sehirde yasadigimiz icin yanima annem geldi 20 gun o kaldi, sonra kayinvalide geldi. İlk kizimdada boyle oldugu icin ikincide de bu sekilde karar aldik hersey iyi guzeldi, bebegim 30 günlükken ablasindan hastalik bulasti bronsit oldu ve bi hafta hastanede yattik. O surecte strrsten yorgunluktan sezaryen dikislerim agridi kendimi cok zorladim cok sıktım, hastaneden ciktik evdeki kizim cok ilgi bekledi, bebek zaten hic uyumuyo durmuyo..
Asla dinlenemedim 10 günde 10 gun uyku uyumadim, eşim ve annesiydi sanki lohusa olan onlar yatti ben ev isi cocuklar diye harab oldum. Pazartesi günü yine yorgunlugun ve uykusuzlugun dibine vurdugum sinirlerimin yiprandigi bi an, annesinin üşüyo bu cocuk laflariyla eşime sert cikistim, esimde bir aylik cocugu bronsit ettin sen annem hakli diyerek benim uzerime geldi. O arada annesi oglunu aldi yanina bana yuklendi bagirdi cagirdi, nisanliyken olan kavgalari evliligin ilk yillarinda yasananlari herseyi ogluna bagira bagira anlatti. Kucagimda emzirdigim cocuga bakmadan esim olacak adam gelip yuzume tukurdu ve tokat atti annesi agzini dahi acmadi. Tabi bende konustum ama tek agir lafimin annesine kinani gonderirim evine umarim mutlusundur dedigimi saniyorum cunku gözüm dönmüştü. Esim yeniden geldi yanima bukez bogazimi sıktı. Sonra kizlarimi alip odama gectim sabah annesi gitmek istemis 7de onu bindirdi otobuse geldi, yüzüme geceliklerini atarak uyandirdi beni, annemi kovdugun bu evden sende s...r olup gideceksin diye. Büyük kizim aglamaya basladi, ben onu sakinlestirirken annemi aramis gelin kizinizi alin mahkemede gorusuruz bundan sonra diye. Neyse annemler geldi beni aldi ama cocuklarini gormeye bile gelmedi, ve ben baba evimdeyim.. yüküm cok agir, bi yanda 4 yasinda evini oyuncaklarini babasini ozleyen bi cocuk, bi yanda 50 günlük bebek, annemin evinde kalacak yer bile yok salonda ayni odada bebek uyandikca ablasi agliyor.. karsi tarafla asla iletisimde degilim ama icim aciyo, hem cocuklarima, hem bu eve sigamiyorum.. geçecek mi ? Ne yapacagim kafayi yemek uzereyim
50 günlük bebekle sokağa attı bu kadını siz neden bahsediyorsunuz?? Ben ortada baba goremiyorum vicdansız merhametsiz biri var baba falan olamaz !!Bence tekrar gelir ısrar ederlerse barışın. Eğer eşiniz normalde bu şekilde biri değilse. Herkes hata yapar. Sen burdakilere bakma eşim el kaldırdı desen hemen boşan tezahuratlari yapıyorlar... Lütfen iyi düşün bu insanlar sanıyor ki iş bul çalış çocuğunu yedir giydir herşey tamam. Hayır öyle değil o çocukların babaya ihtiyacı var..eğer eşin normalde kötü biri değilse o gün öyle bir hata ettiyse affet bence. Annesine çok üzülmüştür. Bilememistir ne yaptığını. Eğer bunların aklına uysak kkda tek bir kadın evli kalamaz
Gene burayı beğenmeyen ama burda gezen biri.Tabi canim sizin mantıkta yorulmaktan işe girip çalışmaktansa arada bir dayak yemek ,aşağılanmak ,iki çocukla evden atılmak daha iyidir ,vizyon meselesi gerçektenBence tekrar gelir ısrar ederlerse barışın. Eğer eşiniz normalde bu şekilde biri değilse. Herkes hata yapar. Sen burdakilere bakma eşim el kaldırdı desen hemen boşan tezahuratlari yapıyorlar... Lütfen iyi düşün bu insanlar sanıyor ki iş bul çalış çocuğunu yedir giydir herşey tamam. Hayır öyle değil o çocukların babaya ihtiyacı var..eğer eşin normalde kötü biri değilse o gün öyle bir hata ettiyse affet bence. Annesine çok üzülmüştür. Bilememistir ne yaptığını. Eğer bunların aklına uysak kkda tek bir kadın evli kalamaz
Bak işte gördün mü yaptıklarını nasıl da normalleştirerek anlatıyorlar. Maalesef bu adamin değişmeyeceğini göreceksin. Bari çocuklar biraz büyüyüp kreş yaşına gelene kadar paranı biriktir işe başla sonra ayirirsin yolunu gerekirse. İnşallah düzelir diyeyim ama değişmiyor malesefKızlar cuma günü çıkıp geldi cocuklari görecegim hemde biyerde oturalim konusalim dedi, babam ne konusulacaksa benim evimde benim yanimda konusulacak dedi. Gecti iceri oturduk, o benim ilk sinirle iceri girdigim anda bana, sesini yukseltme sus disari cik diye 2 3 kez uyarmis beni ama gözüm dönmüştü hatirlamiyorum bile. Sus dedim susmadi, orda evime misafir olarak hatta bize yardima gelmis olan anneme laf söyletemezdim, susturdugumu zannedip büyük kızı odaya götürdüm ama arkamdan birbirlerine daha fazla laf saydirdilar, benimde gözüm döndü yapmamam gereken seyleri bende yaptim ama bende cok tahrik edildim heleki anneme karşı susamazdim dedi. Ben inanilmaz sogukkanli sekilde dinledim konuşmadim bile, içimden oan cevap vermek geçmedi yani.
Babamda kizimin bi namussuzlugu hirsizligi arsizligi oldumu diye sordu, hayir tabiki dedi. O zaman hem kardesine mesajla alin ablanizi yazmak, hem bizi arayip alin gidin kizinizi demek ne demek, diye sordu, özür diledi cok sinirlenmis annesini evden kovmaktan beter etmişim ben, sabaha kadar annesiyle ikisi uyumamis ben yatakta rahat rahat uyumuşum.
Neyse konusuldu boşanma işi şuan için ertelendi ama eve bi süre daha dönmeyecegimi soyledim. Annesine giderken hadi gidelim dedi gitmedim. Pazar günü kendi evimize donecegim alayim sizi dedi, sen git ben bi süre daha kalacagim burda dedim. Gece yine mesaj atmis sabah yola cikacagim alayim sizide gidelim evimizde halledelim araya mesafe sogukluk sokmayalim dedi, simdi gelirsem daha fazla soguyacagim senden bana müsade et iyice toparlayayim kafami dedim. O gitti ben kaldim. Icimde bi rahatlama var ama inanilmazda hissizim. Bana batan baba evim 2 gündür saray geliyo gözüme, cok karmakarisik kafam..