- 21 Temmuz 2018
- 984
- 799
-
- Konu Sahibi hmhilal0658
Evine dönmüştür belkiKonu sahibi neden hiç gelişmelerden bahsetmiyorsunuz?
Nedense bende sizin gibi düşündüm.burdaki olumsuz eleştirilerden korktuğu için yazmıyor olabilir.konu sahibi bizi gelişmelerden haberdar et dönmüş olabilirsin çocukların için bambaşka bir yol çizmiş olabilirsin senin hayatın buEvine dönmüştür belki
Protokolün şartları ağır geldi heralde bu zamana kadar kıllarını kıpırdatmıyorlardi.donmek yada dönmemek senin kararin ama dönersen k.v den özür dileme. özür dilenmesi gereken kişi sensin elini opecekmissin bı de lafa bakMerhaba arkadaslar, inanin o kadar kafam dolu ki buraya bakmayi bile unutuyorum. Bebek hic durmadan agliyo buyuk kizim huyu suyu o kadar degistiki bebekten daha bebek oldu başımı kaşımaya firsatim olmuyo resmen.. gelismeler şöyle;
Protokol ellerine ulasinca kendisi hicbisey yapmadi ama aksamina babasi geldi, klasik yuva yıkmayın konusmasi yapti, evin hepsini arabanin hepsini verelim sana mesele o degil, bu iki kucuk yavru, hadi aliyim seni bize gidelim annenin elini öp, eşinde gelsin evinize gidin dedi, kendi kirginliklarimi anlattim, ozür dilemek icin adim attigimi kabul edilmedigini bu saatten sonra kılımı kıpırdatmayacagimi yani gitmeyecegimi söyledim gitmedim.
Dün kendisi aradi, protokolu karsilamasinin zor oldugunu kendi sartlarini soyledi. Ben ise girene kadar kirama destek olabilecegini ve cocuklarin tüm masraflarini karsilamayi teklif etti. Avukatla haber gönderirim diyip kapattim aksama tekrar babasi geldi,
Yine biton konusma, hadi gel gidelim bize gelme ben seni direkt evine gotureyim dedi bukez, kovuldugum eve kendi ayaklarimla gitmeyecegimi, bitirmekte kararli oldugumu soyledim, aslinda suan o kadar guçsüzümkikarsilarinda ne kadar daha boyle dik durabilirim bilmiyorum..
O babasına bi desenize "Ben senle mi boşanıyorum da kapıma sen gelip duruyorsun? " diye. Kim kovduysa kapınıza o gelmeli, o sizi kovduğu evi size vererek. Babasının ağzına bakıp elsiz ayaksız gitmemişsiniz iyi ki. İsteklerinizden milim caymayın, beyefendi kendince madem kıymet bilmedi kendi uğraşsın dursun ben de hayatıma bakayım mis gibi diyor da , arkada 2 çocuk varken kusura bakmasın olmaz o iş.Merhaba arkadaslar, inanin o kadar kafam dolu ki buraya bakmayi bile unutuyorum. Bebek hic durmadan agliyo buyuk kizim huyu suyu o kadar degistiki bebekten daha bebek oldu başımı kaşımaya firsatim olmuyo resmen.. gelismeler şöyle;
Protokol ellerine ulasinca kendisi hicbisey yapmadi ama aksamina babasi geldi, klasik yuva yıkmayın konusmasi yapti, evin hepsini arabanin hepsini verelim sana mesele o degil, bu iki kucuk yavru, hadi aliyim seni bize gidelim annenin elini öp, eşinde gelsin evinize gidin dedi, kendi kirginliklarimi anlattim, ozür dilemek icin adim attigimi kabul edilmedigini bu saatten sonra kılımı kıpırdatmayacagimi yani gitmeyecegimi söyledim gitmedim.
Dün kendisi aradi, protokolu karsilamasinin zor oldugunu kendi sartlarini soyledi. Ben ise girene kadar kirama destek olabilecegini ve cocuklarin tüm masraflarini karsilamayi teklif etti. Avukatla haber gönderirim diyip kapattim aksama tekrar babasi geldi,
Yine biton konusma, hadi gel gidelim bize gelme ben seni direkt evine gotureyim dedi bukez, kovuldugum eve kendi ayaklarimla gitmeyecegimi, bitirmekte kararli oldugumu soyledim, aslinda suan o kadar guçsüzümkikarsilarinda ne kadar daha boyle dik durabilirim bilmiyorum..
Babam söyledi, evden kovan adam kılını kıpırdatmıyo, 60 yaşında adamı göndermeyede utanmiyo dedi. Ben ömrüm yettigince 3ününde arkasindayim köksüz sahipsiz sanmasın ilette ona dedi. Hatali olabilir o başlatmiş olabilir ama ahlaksizlik yapmis gibi gelin kizinizi alin diye arayamaz beni o adam varsa bi ayıbı zaten gerekeni ben yaparim dedi. Babasida yazık başını eğdide gitti, onada uzuluyorum 2 çirkefin arasinda, gücümü yetiremiyorum diye aglayacakti nerdeyse adamO babasına bi desenize "Ben senle mi boşanıyorum da kapıma sen gelip duruyorsun? " diye. Kim kovduysa kapınıza o gelmeli, o sizi kovduğu evi size vererek. Babasının ağzına bakıp elsiz ayaksız gitmemişsiniz iyi ki. İsteklerinizden milim caymayın, beyefendi kendince madem kıymet bilmedi kendi uğraşsın dursun ben de hayatıma bakayım mis gibi diyor da , arkada 2 çocuk varken kusura bakmasın olmaz o iş.
Babana helal olsun diyorum arkanda olduğunu anlamaları yeter onlara.Babam söyledi, evden kovan adam kılını kıpırdatmıyo, 60 yaşında adamı göndermeyede utanmiyo dedi. Ben ömrüm yettigince 3ününde arkasindayim köksüz sahipsiz sanmasın ilette ona dedi. Hatali olabilir o başlatmiş olabilir ama ahlaksizlik yapmis gibi gelin kizinizi alin diye arayamaz beni o adam varsa bi ayıbı zaten gerekeni ben yaparim dedi. Babasida yazık başını eğdide gitti, onada uzuluyorum 2 çirkefin arasinda, gücümü yetiremiyorum diye aglayacakti nerdeyse adam
Bir gün nasılsa geri döneceğinizi hepimiz biliyoruz şurda, hiç olmazsa şartlarınız olsun, ne olursa olsun kovulduğunuz yere arkanıza baka baka gitmeyin. Kendi yuvanızda sığıntı olmaktan daha kötü olamaz şu anki şartlarınız. Kayınbaba iyi niyetli olabilir ama yapmaya çalıştığı şey sizi ayaklarınız ile geri döndürmek. Önce o karısına oğluna ayarı versin. Ağır saçmalamış, insan utanır oraya tek gelmeye, iyi sen ne alaka diyen olmamış.Babam söyledi, evden kovan adam kılını kıpırdatmıyo, 60 yaşında adamı göndermeyede utanmiyo dedi. Ben ömrüm yettigince 3ününde arkasindayim köksüz sahipsiz sanmasın ilette ona dedi. Hatali olabilir o başlatmiş olabilir ama ahlaksizlik yapmis gibi gelin kizinizi alin diye arayamaz beni o adam varsa bi ayıbı zaten gerekeni ben yaparim dedi. Babasida yazık başını eğdide gitti, onada uzuluyorum 2 çirkefin arasinda, gücümü yetiremiyorum diye aglayacakti nerdeyse adam
Kayınpederiniz iyi biriyse Allah onu iyilikle mükafatlandırsın ama özellikle kayınpederinizi gönderiyorlar, ona karşı yüzünüz yumuşak olur kıramazsınız eve dönersiniz diye, şu an etekleri tutuştu çünkü, ev, araba, nafaka taleplerini görünce canı çekilmiştir, evi arabayı kurtarmak için kandırıp eve döndürmenin yollarını arıyor.Babam söyledi, evden kovan adam kılını kıpırdatmıyo, 60 yaşında adamı göndermeyede utanmiyo dedi. Ben ömrüm yettigince 3ününde arkasindayim köksüz sahipsiz sanmasın ilette ona dedi. Hatali olabilir o başlatmiş olabilir ama ahlaksizlik yapmis gibi gelin kizinizi alin diye arayamaz beni o adam varsa bi ayıbı zaten gerekeni ben yaparim dedi. Babasida yazık başını eğdide gitti, onada uzuluyorum 2 çirkefin arasinda, gücümü yetiremiyorum diye aglayacakti nerdeyse adam
Siz evinize dönecek gibi duruyorsunuz.Merhaba arkadaslar, inanin o kadar kafam dolu ki buraya bakmayi bile unutuyorum. Bebek hic durmadan agliyo buyuk kizim huyu suyu o kadar degistiki bebekten daha bebek oldu başımı kaşımaya firsatim olmuyo resmen.. gelismeler şöyle;