2 bebekle baba evi

Öyle büyükki bugün stresim, bi ses yok henüz nasil ilerliyo acaba bu işler bakalim ne olacak anlasmali taleplerimizi gönderdi avukat, evin yarisı 2 araba vardi birini, tutacagim evin kirasi ve cocuklara okul masraflari vs haric nafaka istedik. Ne tepki verecek, kabul edip anlasmali mi bitecek yoksa çekişmeli mi olacak, cocuklarim için yıpratmasin bu süreç diye dua ediyorum

yıpranma elbette olacak dediğin gibi inşallah en az yıpranma ile olur..
rahat ol lütfen..
hepsi geçecek
bu süreçler hemen ilerlemyior
anlaşmalıya ikna etsn avukat

Ayyy o kadar duygulandım ki ,kayinvalideni aradığında çok üzülmüştüm sana cok tepki vermiştim. Çok mutluyum bu kararına, böylesine pislik erkeklerin karşılarında böyle güçlü bir hamle görmelerine çok seviniyorum.Seni ve bebeklerini bir çöp gibi sokağa attı o adam ,sebebini bilmiyoruz ,belki öncesinde hataların olmuştur ama bu yaptığı öylesine büyük bir pislik ki hicbir şeyin anlamı kalmıyor eğer şerh konmuşsa eşek gibi anlaşacak seninle ,memur olduğu icin de kaçamaz ,kaçıramaz.Keske bir de raporun olsaydı ,tadından yenmezdi. Gerçi o adamın boşanmaya niyeti yok ,amacı seni iyice kendisine ve annesine paspas etmek.Senin yerinde olsam asla ama asla affetmezdim. Ancak sen affedeceksin oyle sanıyorum ama en azindan ne olur sonuna kadar geri adım atma ve dik dur ki görsün bir haddini bilsin kendini bilsin.Barisirsan da evin yarısını ve arabanın birini senin üstüne yapmadan asla barışma. Malum cani sıkılınca seni gene sokağa atabilir.Bu hamlenden sonra da asla elinde mal bırakmaz.Sirf malları kurtarmak için barışıp sonra malları elden çıkarıp karisini boşayanlar biliyorum.Umarim o üniversitede hoca olan kardesin ,annen ,kuzenin ,ne bileyim sana sahip cikacak ,akıl verecek birileri umarim vardır. Lütfen şeffaf olarak buraya sık sık yaz ki sana yardımcı olalım.

Allah yardımcınız olsun boşanmayı çok sıkıntı yaşamadan atlatırsınız inşallah, çektiğiniz tüm sıkıntıları unutturacak huzurlu mutlu güzel bir geleceğiniz olsun çocuklarınızla.

TEşekkürler desteginiz için.. iyi kötü hiçbiseyi anlayacak ve algilayacak pskolojide degilim, oyle zor durumdayimki..
Evden eş gitse. Buna yönelik bir karar falan çıkarılamıyor mu acaba ya. En azından bir süre. Sonra boşanma vs bitince nafaka alınca tekrar ailenin evine geçip bir hal çaresine bakardınız

Evden eş gitse. Buna yönelik bir karar falan çıkarılamıyor mu acaba ya. En azından bir süre. Sonra boşanma vs bitince nafaka alınca tekrar ailenin evine geçip bir hal çaresine bakardınız
Evet aile konutu kadına tahsis edilir bu durumda ,ama konu sahibi rapora da bu şikayete de pek yanaşmıyor, çünkü barışma ihtimalini düşünüyor bence

Bu günler geçecek. İnsan bazen sadece bunu duymak istiyor. Çocukların kocaman olacaklar.

En geç bir yıl sonra çok daha iyi olacaksın. Asla ipleri onların eline kaptırma. Bu hayat senin.

Evet aile konutu kadına tahsis edilir bu durumda ,ama konu sahibi rapora da bu şikayete de pek yanaşmıyor, çünkü barışma ihtimalini düşünüyor bence
Ben şimdi okudum. Ev kendilerininmiş e ne diye çıkmış ki. Keşke kovduğunda polisi arasaydı. Kim kimi kovuyormuş görürdü o pis adamda.

Barisma ihtimalini dusunmuyorum hanimefendi, 2 tane cocuk var arada, ayrilik olacaksa da rezillik cikararak degil, yüzyüze bakacak kadar düşman olmamak için yapmadim. Mesleginden etmemek icin, merhametinden dolayi yapmadim. Az degil 12 yilimi verdim sevgi bi anda puf olup uçmuyo malesef, evet boşanıyoruz ama cokcok iyi zamanlarimizda oldu, o anlarin hatrina yapmadim.

Ben şimdi okudum. Ev kendilerininmiş e ne diye çıkmış ki. Keşke kovduğunda polisi arasaydı. Kim kimi kovuyormuş görürdü o pis adamda.
Oturdugumuz ev kiraydi, bizim ankarada başka evimiz var. O eve ve 2 araca şerh konuldu

O iyi anların hatrı eşinizde hiç olmamış maalesef ,insan bin kat yabancı olsa ,kötü olsa,düşman olsa ,2 bebekle bir kadını bu soğukta bu duruma düşürmez. Dahada cirkefleşecekler maalesef işin içine para girince .

ona ulaşmış mı protokol?
tabi ki sevgi bir anda uçmuyor, sancılı bir süreçle geçiyor....

Umarım her şeye tedbir koydurdunuz. Başkasının üstüne devreder falan

Çocuk yapar sonra yok yere iki çocukla kapıya atar ş......Z hepsi geçer inşallah o pislikte yok olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…