2 bebekle baba evi

Siz evinize dönecek gibi duruyorsunuz.
Bu konuda eleştirmiyorum da.
Hemen su koyuvermeyin. Eşiniz gelsin bi zahmet, sizden ailenizin
yanında özür dilesin. Babasını da o gönderiyor ama kendi burnundan kıl aldırmıyor. Aradığında hemen açmayın mesela. Kayinvalidenizi arayarak hata yaptınız bundan sonrası için daha kararlı durun en azından.
Bence de adam sizinle kavga etmemiş, sizi iki bebekle sokağa atmış ama cani isteyince sizi bulabiliyor, cani isteyince çocuklarını görüyor.Beni sokağa atan adam ne benim ne çocuklarin yüzünü göremez, inim inim inlesin şer...iz.

Siz evinize dönecek gibi duruyorsunuz.
Bu konuda eleştirmiyorum da.
Hemen su koyuvermeyin. Eşiniz gelsin bi zahmet, sizden ailenizin
yanında özür dilesin. Babasını da o gönderiyor ama kendi burnundan kıl aldırmıyor. Aradığında hemen açmayın mesela. Kayinvalidenizi arayarak hata yaptınız bundan sonrası için daha kararlı durun en azından.
Bu kayınbabanın neresi iyi ben anlayamadım kız, sen anladın mı? Vaktinde anasını kovan karısının karşısına çıkamamış, iyi değil bu pasif. Kumandası var bi tane, basıyosun geliyo gidiyo. Konu sahibi o iyi adamı dinleseydi pıtı pıtı dönecekti evine, sığıntı pozisyonunda, haklarını da bırakıp. Nerenin iyisi bu böyle?

Bu kayınbabanın neresi iyi ben anlayamadım kız, sen anladın mı? Vaktinde anasını kovan karısının karşısına çıkamamış, iyi değil bu pasif. Kumandası var bi tane, basıyosun geliyo gidiyo. Konu sahibi o iyi adamı dinleseydi pıtı pıtı dönecekti evine, sığıntı pozisyonunda, haklarını da bırakıp. Nerenin iyisi bu böyle?
İlk geldiğinde de kayınvalidenin elini öp demiş üstüne. Karısından öyle talimat almış.
Pasif insanları iyi göremiyorum ben dediğin gibi. Anasına sahip çıkamamış adam kime ne yapabilir? Onin iyiliğinden ne olur?
Konu sahibi esi ve kayınvalidesine bakarak pasif keyinpederi evliya gibi görüyor sadece.

İlk geldiğinde de kayınvalidenin elini öp demiş üstüne. Karısından öyle talimat almış.
Pasif insanları iyi göremiyorum ben dediğin gibi. Anasına sahip çıkamamış adam kime ne yapabilir? Onin iyiliğinden ne olur?
Konu sahibi esi ve kayınvalidesine bakarak pasif keyinpederi evliya gibi görüyor sadece.
Böyle insanlar iyi değiller, sadece kötülük yapacak güçleri yok. Kötülüğü dokunmayınca iyi sanıyorsun. 🥲

Merhaba arkadaslar, inanin o kadar kafam dolu ki buraya bakmayi bile unutuyorum. Bebek hic durmadan agliyo buyuk kizim huyu suyu o kadar degistiki bebekten daha bebek oldu başımı kaşımaya firsatim olmuyo resmen.. gelismeler şöyle;
Protokol ellerine ulasinca kendisi hicbisey yapmadi ama aksamina babasi geldi, klasik yuva yıkmayın konusmasi yapti, evin hepsini arabanin hepsini verelim sana mesele o degil, bu iki kucuk yavru, hadi aliyim seni bize gidelim annenin elini öp, eşinde gelsin evinize gidin dedi, kendi kirginliklarimi anlattim, ozür dilemek icin adim attigimi kabul edilmedigini bu saatten sonra kılımı kıpırdatmayacagimi yani gitmeyecegimi söyledim gitmedim.
Dün kendisi aradi, protokolu karsilamasinin zor oldugunu kendi sartlarini soyledi. Ben ise girene kadar kirama destek olabilecegini ve cocuklarin tüm masraflarini karsilamayi teklif etti. Avukatla haber gönderirim diyip kapattim aksama tekrar babasi geldi,
Yine biton konusma, hadi gel gidelim bize gelme ben seni direkt evine gotureyim dedi bukez, kovuldugum eve kendi ayaklarimla gitmeyecegimi, bitirmekte kararli oldugumu soyledim, aslinda suan o kadar guçsüzümki 😔 karsilarinda ne kadar daha boyle dik durabilirim bilmiyorum..

Bosanacaksaniz protokoldekj bazi sartlari esnetebilirsiniz mesela tazminat talebini varsa taksit taksit odeme seklini esiniz kabul edebilir.

Yok ben barisacagim diyorsaniz sizin uzerinize "bagis" yoluyla evi geçirsin, bosanma davasında edinilmis mala konu olmuyor diye biliyorum, avukatinizla gorusun yine. Maddi olarak kendinizi garantiye almadan geri dönmeyin. Bu hayat duygularla degil cebindeki parayla yürüyor maalesef.

Bence de adam sizinle kavga etmemiş, sizi iki bebekle sokağa atmış ama cani isteyince sizi bulabiliyor, cani isteyince çocuklarını görüyor.Beni sokağa atan adam ne benim ne çocuklarin yüzünü göremez, inim inim inlesin şer...iz.
Evden kovduğu çocuğuna istediği zaman ulaşmış, görüşmüş. Sen ne hakla arıyorsun şam babasi diyen olmamış. Konu sahibine hiç çaban yok gibi bir masaj atmıştı. Kendini o kadar hakli görüyor ki, evden 2 çocukla kovduğu karısı geri dönmek için çabalasin istiyor. Kayinvadeliyi arayarak kendi suçlu durumuna sokan da konu sahibi. Bundan sonrası için yapmasa bari bu tarz şeyler.

Bu adamı güzelce bir silkeleyin önce. Mutlaka maddi olarak sizinde bişeylerinoz olsun derim.

Bu arada keşke kayinbaba gelince ses kaydı alsaydıniz. Oğlunuz böyle böyle yapmadı mı? Siz neden geldiniz? sorusunu sorsaydiniz. Cevap mahkemede güzel bir kanıt olurdu .

Neyse olan olmuş. Eşinize blöf yapabilirsiniz, elimde kanıtlarım var, ya dediğim olacak yada bu kanıtlarla, herşeyi bana verir mahkeme gibi. Bı üye yazmış herşey cebindeki paran diye. Bı açıdan katılıyorum. Siz kendinizi sağlama alırsanız duruşunuz gülüşünuz değişir.

Babam söyledi, evden kovan adam kılını kıpırdatmıyo, 60 yaşında adamı göndermeyede utanmiyo dedi. Ben ömrüm yettigince 3ününde arkasindayim köksüz sahipsiz sanmasın ilette ona dedi. Hatali olabilir o başlatmiş olabilir ama ahlaksizlik yapmis gibi gelin kizinizi alin diye arayamaz beni o adam varsa bi ayıbı zaten gerekeni ben yaparim dedi. Babasida yazık başını eğdide gitti, onada uzuluyorum 2 çirkefin arasinda, gücümü yetiremiyorum diye aglayacakti nerdeyse adam

Öpüyorum babanin ellerinden.

Zorda olsa bak Su anki sartlarin baban dag gibi arkanda.

Barissanda evi, arabayi üzerine iste. Kv ve ich esin senden ve ailenden özür dilerim

Valla ne desem bilemedim tabi siddeti kiniyorum.logusayken bu babalarda logusa oluyor birde bu surecde kayinvalide faktiru ortaligi nahf etmis herkes gergin.bence siz sakjn olun esinize mesaj atin barismak icin birseyler soyleyin.iki cocugunuz var sonucda .herzamn boyle kotu bir adam degilse annesi varken boyle olduysaniz duzelir

Valla ne desem bilemedim tabi siddeti kiniyorum.logusayken bu babalarda logusa oluyor birde bu surecde kayinvalide faktiru ortaligi nahf etmis herkes gergin.bence siz sakjn olun esinize mesaj atin barismak icin birseyler soyleyin.iki cocugunuz var sonucda .herzamn boyle kotu bir adam degilse annesi varken boyle olduysaniz duzelir
Ssnki bisey demeseniz daha hayirli 😐

Bu adam lohusa kadın kucağında bebeğini emzirirken şiddet gösteren yüzüne tüküren sonrada evden hakaret küfür ile kovan 2 küçük çocukla birde ailesini çağırıp alın bunu diyen iğrenç leş adam değilmi.
Anasının ağzına bakan anası ayrı oğlu ayrı pislik.
Şimdi bu adam gelip ayaklarına kapansa bile ne olur bunları yapan adam daha beterlerini yapmazmı.
Böyle adamlar baba olmayı hak etmiyor.
Yazık o yavrulara valla.

Ne saçma bir yorum.Kadın 50 günlük bebeğiyle evden kovulmuş ayaklar altına alınmış siz mesaj atın barışın diyorsunuz.Daha neler 🤬

Konu sahibi nasilsin, özür diledi mi kocan olucak at sümügü ? Döndün mü evine?
Dönmedim tabi ki, protokolde anlasmaya varamiyoruz, 2 gün once mesaj atmis pazar günü gelip kizlari gormek istiyorum hemde şartlari yüzyüze konusalim yazmis. Cevap vermedim. Hicbisekilde iletisime gecmiyorum, babasindan ya da herhangi birinden de ses seda yok artik, kararli duruşum gozlerini korkuttu muhtemelen. Bakalim gelirse ne yapacagim, ne olacak bilmiyorum

Nadir yazarim, ama lütfen sacmalamayin. Barisma adimi niye siddet gören kadin atsin? Verilen mesaj "sen agzima et, ben yinede gitmem" olur. Ve cocuklari madem öne sürüyoruz erkek ailesine sahip cikacakti. Babalar da lohusa oluyor diye birsey yok. Ilk basta cocuk bakimi.ve ilgilenmekle bocaliyabilirler, ama erkekler ne fiziksel nede psikolojik olarak kadinin yasadigini asla yasamiyor. Her zaman böyle kötü degilse de ayri ironi. Gelecek sefere kadina daha kötü birsey yapmayacagi ne malum. Benim bir tanidigim burda ise giderken esi tarafindan bicaklandi ve adam kolunu da kirdi. Son dakikada alman polis kurtardi tesadüfen yakinda oldugu icin. Kadinin 3 cocugu var. Böyle adamlar öyle hop diye düzelmiyor. Zaten su "altdan al" lar kadinlari siddet dolu evlilikte tutup hayatlarindan ediyor ya.

X