2 bebekle baba evi

O kadar zor durumdayimki, intihar eşiğindeyim.. ne buraya sigiyorum ne cocuklarima faydam var ne kendime..

Allah korusun o nasil söz arkadaşım. Allah büyük hepsi geçecek hepsi.. kendinizi hiç yuk olarak görmeyin, aileniz onlar sizin, sizin evladiniz ayni durumda olsa yük olarak mi göreceksiniz sanki. sıkış tepiş de olsa bir süre böyle idare edilecek. Biraz sabırlı olmaya çalışın. Hele bir boşanma işlemleri başlasın nafaka falan bağlansın biraz rahatlarsıniz. Her gecenin bir sabahı vardır hiçbir dert olduğu gibi kalmaz. Şu an içiniz yanıyor Anlıyorum ama geçecek..

Yüküm öyle agir ki, büyük kizim tek olsa yine hersey daha kolay olacakti ama suan elim kolum bagli, 1 haftadir elim kolum bagli 1 odanin icinde 7 kisi yasiyoruz

Ay ne intiharı Allah aşkına. 2 tane küçük çocuk var sana muhtaç. Onları annesiz bırakmaya hakkın yok.
Ayrıca neden bu kadar ezik duruyorsun? Farzet ailene bir süre kalmaya gittin. Ne diye hemen yelkenleri suya indirdin. Adamı da ara bari beni dövdüğün suratıma tükürdüğün için özür dilerim de.
Biraz dik dur ya. Şimdi ana oğul zevkten dört köşedir pişman diye.
İntihar asla çözüm değil. Gerekirse bir psikiyatriye git ama toparlan

Şu an lohusasın ve üzerine böyle şeyler yaşadın bu psikolojide olman çok normal. Ama iki tane çocuğun için dik durmak zorundasın. Bu insanların saygısı başından beri yokmuş ki sen ne diye saygı gösteriyorsun. Senin sinirlerini oynatıp konuşturmuş bunun ilki mi var? Böyle bir eşle böyle bir kaynanayla zaten işler bir şekilde bu raddeye gelecekmiş. Sen kendini üzme. Kendine zaman ver bir süre sonra kurtulduğuna sevineceksin

Ayy resmen senin için üye oldum, yıllar evvel bi üyeliğim vardı ama unuttum gitti,neyse. Arkadaşım yaşadıklarını resmen yüreğimde hissettim hissediyorum, güçlü olmak zorundasın sen de biliyosun. Lohusalığı dibine kadar yaşamış biri olarak o kadar iyi anlıyorum ki seniii, her söz her hareket insana batarken her an ağlayacak durumdayken bi de bu yaşadıkların çook zor... Ama biliyosun ki bu ruh hali geçecek benden tecrübelisin, bu durumun sana bu kadar ağır gelmesinin sebebi öncelikle hormonların. Olayı basitleştirmiyorum lütfen yanlış anlama, zaten çok zor bi durum ama lohusalıktan iyice dibe batmış hissediyorsun aslında sen çookkk daha güçlüsün. Senin küçük meleğin nasıl güzel kokuyodur şimdi bol bol kokla sarıl, kızlarından güç al lütfen. Gerçekten geçecek zamana bırak çok düşünme. Tek odada yedi kişi çok zor evet sadece biraz sık dişini. O kadar yeni ki her şey, biliyorum çok ağrına gidiyor sana yapılanlar ama insanoğlu her şeyi yaşıyor, herkesten her şeyi bekliyorum ben artık bu hayatta. Çok uzun oldu biliyorum daha çok şey söylemek istiyorum, şimdilik sana ve kızlarına kocaman sarılıyorum, yalnız değilsin, unutma hepsi geçecek.

Son durumunuz nedir bilmiyorum. Bu tarz durumda olan kişilere devlet yardım ediyor diye biliyorum. Annemin kiracısının eşi devleti dolandırma suçundan hapise girince kadın iki bebegiyle ortada kaldı. Devlet şuan hem kadının kirasını ödüyor hem ona erzak yardımı yapıyor hem de faturalarıni ödüyor bir de bunun üzerine yanılmıyorsam 4 bin tl gibi aylık bir para yardımında bulunuyor; şuan güncel ödedikleri para nedir bilmiyorum tabi zam da yapılmış olabilir. Kadın bebeklerini annesine birakip yrm gün çalışıyor şuan. Bulunduğunuz şehirdeki belediyeye gidip durumunuzu anlatın ve yardım talebinde bulunun. 1+1 ev bulur çıkar çocuklarınıza bu şekilde baba ve koca evinde olduğunuzdan çok daha iyi bakarsınız.

Allah belalarıni versin böyle Kaynanalar in dicemde beladan geri döner diye korkuyorum kendi cehennemlerinde yansinlar şeytan yüzlüler

Bu konu hakkinda bilgisi olan yardimci olabilirmi ? İl ankara

Darda kalanı Allah yanliz bırakmaz. Ikinci çocuk olayına ne desem bilemedim. .ins hayatınızda sizi rahatlatan mucizeler.olsun

Senin eşin memurdu görevi dolayısıyla sıkıntıya düşer diyodun sanki ben mi yanlış hatırlıyorum sana acimayana acıma Allah aşkına al darp raporu kapına köle olsunlar o hakaretleri yedir onlara seni bu halde kapıya atan adam dan kimseye hayır gelmez olmiyversin memur

Şuan saat geç olduğu için arayamam ama yrn sizin için annemi arar ögrenirim. Annem anlatıyodu çok bitirim kadın her şeyden haberi var gidiyo başvuruyo diye. Öğrenince yazarım size. Yapılan ve yapılacak olan yardımlar bulunulan ildeki partiye göre degisiklik gösterir mi bilmiyorum ama umarım göstermiyordur. Annemlerin oturduğu yer kocaeli. Yönetimler farklı olduğu için uygulanan prosödürler yardımlar farklılık gösterebilir.

Ben babasinin hatrina, cocuklarimin hatrina son kez üzerime duseni yapmak istedim, cekişmek yerine anlaşmak tarafindaydim daha fazla yipranmamak için, ama onlar asla kendilerini kabul etmedikleri gibi bana agiza alinmayacak laflar etti
sizin tek derdiniz o eve geri dönmek
ama bu insanlar size siz kendinize neyi layık görüyorsanız o şekilde davranıyorlar ,
saygımi kaybetmemeye çalışıyorum gerçekten.
ben yaşadıginiz her şeyi hak ediyorsunuz

Bence de sana ve cocuklarina acimayan adama sen de acıma. Boşanmaya niyetin varsa da git aç davanı devlet sana avukat atıyor zaten. O iki çocuğun nafakasını eşek gibi ödemek zorunda. Darp edildiğinize dair rapor vs tutturmadıysanız tutturmaya bakın. Ama en öncesinde belediyeye bir gidip ögrenmek lazım bu durumda olan kadınlar için nasıl bir yardım politikalarının olduğunu. Eğer bebeginizi annenize birakma gibi bir durumunuz varsa işkurdan iş de talep edebilirsiniz. Zaten diğer kızınız kreş yaşındaymış.

Sosyal yardımlar gerçekten evet var. Çocuklara gıda ve giyim yardımı da yapılıyor. Mutlaka belediye ve kaymakamlığa gidin derdinizi anlatın. İlla destek olurlar.

Ankara Büyükşehir Belediyesi yardım sorgulama telefon numarası için atayabileceğiniz numara alo 153 hattıdır. Tüm yardımlar hakkında bilgi almak yardım başvurusu yapmak ve yardım sorgulama için ALO 153 Mavi Masa yardım ve destek hattını arayabilirsiniz.

Ankara Büyükşehir Belediyesi yardım sorgulama için belediye tarafından hizmet veren whatsapp destek hattına mesaj atabilirsiniz. Ankara Büyükşehir Belediyesi Whatsapp hattı numarası 0312 153 0000 dilediğini zaman ve saatte ulaşabilirsiniz.

Yani kısaca
Bu yollardan bilgi edebilirsiniz.

Görüşmeden sonra bize de bilgi verin mutlaka.

Son düzenleme:
Cok sevinirim inanın, teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…