- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.081
Diyet truf
5 adetKayısı kurusu
5 adet Hurma
5 adet İncir kurusu
1 çay bardağı ceviz-fındık-fıstık(mümkünse kavrulmamış
1 çay bardağı süt
1 yemek kaşığı kako
1 çay kaşığı tarçın
Yapılışı
Kayısı,incir,hurma önceden suya koyup yumuşatılacak
Daha sontra tüm malzeme rondoya konup karıştırılacak ve küçük truflar yapılacak.(el ile yuvarlanacak yada istediğiniz gibi bir kavanoza konup kaşıklada yenebilir..)İsteğe bağlı sadece kayısı ,incir veya hurmada kullanılabilir hepsi karıştırılabilirde...Çikolata havası veriyor..
Afiyet olsun.....
Tolin'in onlardan çok var.
Babaannemin paçalı donu daha seksi
Akrep Nalan tolin'in yanında manken kalırDili surçtu ablası akrep nalan diycektş o :))
ohaaa boyle dıyetmı olur efser resmen butun buzdolabını yemıssın
Evet canım hem tarçın insülini dengeler tatlı isteğinde kaçar
Afiyet olsun canım abartmadan azar azar yenebilir.İsteğe bağlı malzemeler artırılır veya azaltılır..Saol canım tarif süper...deneyeceğim hemen..
Ben Böyle yiyerek 20 kilo verdim ve hiç sarkmadım, geri dönüş yapmadan yola devam ediyorum bu bir diyetisyen listesi canımohaaa boyle dıyetmı olur efser resmen butun buzdolabını yemıssın
Kilo veriyor ya sen ona bakohaaa boyle dıyetmı olur efser resmen butun buzdolabını yemıssın
atmaaaa ziyaaaaaaTolin'in onlardan çok var.
Akrep Nalan tolin'in yanında manken kalır
Olabilirim canımSağol canım sen bize yardımcı olursunO zaman sen de bize katılıyorsun
bende uyuzluguna oyle yazdım zatenBen Böyle yiyerek 20 kiloverdim ve hiç sarkmadım, geri dönüş yapmadan yola devam ediyorum bu bir diyetisyen listesi canım
cok sukur kılo verme gıbı bı derdım yok nevosssssKilo veriyor ya sen ona bak
Bizimle diyet yapmazsan hakkında dedikodu çıkartırızatmaaaa ziyaaaaaa
Biz sana eşlik etmek için geldik zatenOlabilirim canımzaten son kiloları mı verirken renk katmış olursunuz
ne dıye cıkartıcan?Bizimle diyet yapmazsan hakkında dedikodu çıkartırız
senin yok mu 3-5 fazla kilocuğun bizimle verebilecekatmaaaa ziyaaaaaa
Senide göreceğiz sonrabende uyuzluguna oyle yazdım zaten
cok sukur kılo verme gıbı bı derdım yok nevosssss
Bulurum birşeylerne dıye cıkartıcan?
benım almaya ıhtıyacım varrrsenin yok mu 3-5 fazla kilocuğun bizimle verebilecek
hainsin nevosss haın gadınBulurum birşeyler
hahahaKoptum ya
Ben seni farketmeden yazdım acele cevap yazmak için. Bileydim daha acımasız olurdumbende uyuzluguna oyle yazdım zaten
cok sukur kılo verme gıbı bı derdım yok nevosssss