Teşekkür ederimElinize sağlık Nevoş hanım
Bende ekmeği sessiz sakin çıkardım hayatımda Şeker de kullanmıyorum 2 gündür
Aynen benimde. Bir de eşimden onay bekliyorum az yedim dimi diye kafasını şişirdimTamam şekerim
Yemekten kalkasım gelmedi ya
Üfff ne güzel görünüyorÖğlen yok
Akşam yemeğim yöresel bir yemek içinde nohut,et ve yeşil taze sarmısak başı,yoğurt var.Hiç sarmısak tadı gelmiyor..
1 tabak bundan yedim beni acayip tok tuttu.Ekmek yok
Eki Görüntüle 1430382
Hmmm karatay yapiyosunn tamam o zamann :)Sabah kahvaltıyı geç yaptım canım benim kızlar 12de okuldan geliyor eşimde o saatlerde uyandı.Akşam 5te yedim araya gerek yok.Ayrıca karatay diyetinde öğünler arası en az 4 saat olmalı
Benden az yiyorsun böyle giderse kilo kankası olamayacağızyemeğimi yedim menümü de yazayım yarım kase mercimek çorbası 1 tabak karnabahar 5 kaşık sarmısaklı yoğurt minicik ekmek
Gaziantep'te yaşıyorum bu yöreye ait yöresel bir yemek yılda birkez yaparım diyetime uygun olunca yaptımÜfff ne güzel görünüyorTarif isteriz
Bana en uygun ve her sıkıştığımda yaptığım tek diyetHmmm karatay yapiyosunn tamam o zamann :)
Kesin denerimGaziantep'te yaşıyorum bu yöreye ait yöresel bir yemek yılda birkez yaparım diyetime uygun olunca yaptımDener misiniz bilmiyorum.
Tabiki
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...estenin-mutfagi.589191/page-199#post-29452491
Rica ederimKesin denerimÇok teşekkürler
Moral vermeye bakooooo şişko patateslerın topıgı burasımıymıs?
aaaayııırrrlıııı olsun beaaaa
ama ben sıze soylıyım sız zayıflayamazsınız puahahahhahahhahahhahah
ooooo şişko patateslerın topıgı burasımıymıs?
aaaayııırrrlıııı olsun beaaaa
ama ben sıze soylıyım sız zayıflayamazsınız puahahahhahahhahahhahah
nevreste bize tatlı tarifi verecek şimdi onu yemek serbest.Ayy çok fena tatlı krizindeyimn yaa.nasil engelleyebilir im bunu
Canım karatay yapıyoruz, yapmak istemezsen yasak listesine uyarak besleneceksinŞimdi karatay mı yapıyoruz melekler...
Moral vermeye bak
dua edınkı adrıana lıma gıbı vudumun resmını buraya koymadım
Bizi rahatsız etmeyin Tolin HanımSeni göbeğimizle döveriz
Herkes istediği gibi yapabilirŞimdi karatay mı yapıyoruz melekler...
Sen mi Adriana Limadua edınkı adrıana lıma gıbı vudumun resmını buraya koymadım
Bilmesekdua edınkı adrıana lıma gıbı vudumun resmını buraya koymadım