nevom napım ben oglen dısardayım , evımde olmayınca mecbur kalıyorumDürüm mü
Ben sabah kahvaltı ekmek ,şeker yok
Akşam az önce bir yemek ekledim 1 tabak ondan yedim başka birşey yok
Tamam canım ben zaten terk edemem buralarıListeye yazim mi seni de
Kalabalığız bölünerek daha da çoğalırız ona göresızın oldugunuz her topık benım ıcın hedeftır sımdıde burayı patlatacam
Çıtır halimizi dahada kıskanırEfser'cim kıskanıyor bizi
Makarna mınevom napım ben oglen dısardayım , evımde olmayınca mecbur kalıyorumsonra gobegım onden gıdıyo aksam yemegımı soylemıım hıc . sebze vardı yemek ıstemyınce bı tabak makarna , suan pısmanlık yasadım yalnız
nevom benı hasladı zaten pınkSelam canım hoş geldin, say bakalım neler yedin.
ne yapsanız haklısınızMakarna mıSana ceza vereceğiz
Bence şimdi arkana bakmadan kaçsıze konu acmayı yasaklıyorum!
kahvaltıda degıl ama gece yatarken yarım ekmek tost yapıp yıyorum
ay sen ne cadısın yasmdı survıvor ızlemeye gıdıyorum amaaaaa gozum ustunuzde ona göreeeee
Hahahahaooooo şişko patateslerın topıgı burasımıymıs?
aaaayııırrrlıııı olsun beaaaa
ama ben sıze soylıyım sız zayıflayamazsınız puahahahhahahhahahhahah
becerıklı hatun yaDiyet truf
5 adetKayısı kurusu
5 adet Hurma
5 adet İncir kurusu
1 çay bardağı ceviz-fındık-fıstık(mümkünse kavrulmamış
1 çay bardağı süt
1 yemek kaşığı kako
1 çay kaşığı tarçın
Yapılışı
Kayısı,incir,hurma önceden suya koyup yumuşatılacak
Daha sontra tüm malzeme rondoya konup karıştırılacak ve küçük truflar yapılacak.(el ile yuvarlanacak yada istediğiniz gibi bir kavanoza konup kaşıklada yenebilir..)İsteğe bağlı sadece kayısı ,incir veya hurmada kullanılabilir hepsi karıştırılabilirde...Çikolata havası veriyor..
Afiyet olsun.....
ama önce nickini değiştir gozunu seveyim:))))Tamam canım saol deneyeceğim bu krizlere iyi gelir de kurtulur um kilolardan..
onu bende dedım hahaha yanı cıkolata cıpsın yanına kolayıda ekle dıyoruzzzama önce nickini değiştir gozunu seveyim:))))
Bizde çok korktuk, gözün üstümüzde diye konuşmuyacağızsmdı survıvor ızlemeye gıdıyorum amaaaaa gozum ustunuzde ona göreeeee
hahaha herkesı hizaya sokmus tolınBiz çok korktuk senin gözün üstümüzde diye konuşmuyacağız
Yok böyle birşey sakın inanmane yapsanız haklısınızama nevom ıstıyosan bı tencere otur yee , makarna klo yapmıyomus hanımlar .. gece acıktıgınız da bıle yapın hatta
Ahmet Dursun çok tatlı ya :))smdı survıvor ızlemeye gıdıyorum amaaaaa gozum ustunuzde ona göreeeee
Yok canım ne korkacağız tolin'denhahaha herkesı hizaya sokmus tolın
bulamadı baska tatlıAhmet Dursun çok tatlı ya :))