- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.081
nevreste bize tatlı tarifi verecek şimdi onu yemek serbest.
Canım karatay yapıyoruz, yapmak istemezsen yasak listesine uyarak besleneceksin
Hoşgeldin Efser'cimBugünün menüsü
Sabah kahvaltıdan yarım saat önce 1 omega3 tablet, bitkki çayı,1 çeviz
1 kibir kutusu kadar az yağlı peynir
3 çizik yeşil zeytin,
2 haşlanmış yumurtanın beyazı
2 tatlı kaşığı bal
3 dilim kepekli ekmek
Ara:yarım elma
Öğlen
4 kaşık yoğurtlu kereviz
3 dilim kepekli ekmek
Bol salata
Ara : 1 çay bardağı leblebi , 4 kuru kaysı ,1 kupa yeşil çay
Akşam
2 dilim kepekli ekmele birlikte 2 kirbit kutusu kadar peynir ile yağsız tost ( et öğünümün yerine )
4 kaşık yoğurtlu kereviz
Bol salata maden suyu
Ara
Yarım portakal ve bitki çayı....
Tatlının tarifini de verseneSen mi Adriana LimaŞimdi herkes gerçek zannedecek
Pijamalarını giysin çiçekli olanlarıBilmesek
Bikini giyde koysana
Hurma bir tane ya da iki uç tane keserde hem istersen biraz tarçınla tavada çevir bir Dakka kadar...Ayy çok fena tatlı krizindeyimn yaa.nasil engelleyebilir im bunu
nevossss bana attıgın mesajları koydurtma buraya sen harıkasın tolın 10 numarasın tolın cıllop gıbı kızsın tolın senı ogluma alıcam tolınSen mi Adriana LimaŞimdi herkes gerçek zannedecek
olmassss kocısım kızarBilmesek
Bikini giyde koysana
Tatlının tarifini de versene
Laaaaaaaaayn :))))ooooo şişko patateslerın topıgı burasımıymıs?
aaaayııırrrlıııı olsun beaaaa
ama ben sıze soylıyım sız zayıflayamazsınız puahahahhahahhahahhahah
Sessiz kaldığın günlerde evlendin mi yoksanevossss bana attıgın mesajları koydurtma buraya sen harıkasın tolın 10 numarasın tolın cıllop gıbı kızsın tolın senı ogluma alıcam tolın
olmassss kocısım kızar
Hurma bir tane ya da iki uç tane keserde hem istersen biraz tarçınla tavada çevir bir Dakka kadar...
Pijamalarını giysin çiçekli olanları
Dili surçtu ablası akrep nalan diycektş o :))Sen mi Adriana LimaŞimdi herkes gerçek zannedecek
İyi yapmışım o zamanHoşgeldin Efser'cim
Diyet yapıyorum dedin bizi imrendirdin sana yakın geldik
oooo sendemı burdasın şişkooooL
Laaaaaaaaayn :))))
koca kacırdım kendıme hehhehehhehhe ne sandınız ya evdemı kalsaydımSessiz kaldığın günlerde evlendin mi yoksa
Tatlının tarifini de versene
Evet canım hem tarçın insülini dengeler tatlı isteğinde kaçarOzaman hurma atayım ağzıma iyi hatırlattı canım ya :) tarçın toz olan mi
ohaaa boyle dıyetmı olur efser resmen butun buzdolabını yemıssınİyi yapmışım o zamanbende diyet listemi yazayım dedim belki yardımım dokunur
Diyet değil,sağlıklı yaşama biçimi diyelim yanlışlarımızı bulup düzeltelim hepbareber
Sağol canım sen bize yardımcı olursunİyi yapmışım o zamanbende diyet listemi yazayım dedim belki yardımım dokunur
Diyet değil,sağlıklı yaşama biçimi diyelim yanlışlarımızı bulup düzeltelim hepbareber
Evlenince foruma girmem, kocamın dizinin dibinde otururum diyordun ya, ne çabuk bıktın adamdanoooo sendemı burdasın şişkoooo
koca kacırdım kendıme hehhehehhehhe ne sandınız ya evdemı kalsaydım