- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
O acayip işe yarıyor ben her gün oynuyorumSporun yanında göbek dansindada baslsdim
ne güzel 1 günde bile fark görmeye başladın
ne güzel 1 günde bile fark görmeye başladın
Bu şekilde gidersen hızla zayıflarsın zatencumartesı aksamı ıstanbula gıdecegım tam 3 gunum var su andan ıtıbaren 67.9 u pazar sabah gormem lazım
Bu şekilde gidersen hızla zayıflarsın zaten
Araya yol girdiğinde 1 2 kilo fark ediyor ama moralini bozma dönünce tekrar eski kilonu görürsün
Süperr :)Başlangıç :30.03.2015.............72,5
Bugun :16.04.2015..............68,6
17 günde fark -3,9 kg
Eki Görüntüle 1495899
Süperr :)
Çok güzel canım yerinde saymıyorsun bu dönemde hızlı kilo vereceksin zaten, bırakmazsan istediğin kiloyu çok rahat verirsin :)kalan 15 gundede ayrı performansı gosterıp 3-3,5 kılo daha vermeyı planlıyorum
boylece 1 ay ıcınde 7-7,5 kılo cıvarı kılo vermıs olacagım
Kırmızı çayy ondan içiyorum zaten ben canım çok güzel ödem atıyorr.. bilgin olsun ama diğerlerini denemedimmm..Hanımlar ben bahar yorgunluğu için bitkiler aldım bunlar zayıflama için de kullanılıyor. Denemek isterseniz
Melisa
Mate
Ihlamur
Kırmızı çay
Hepsinden 1 çay kaşığı bardağa koyup, kaynamış suyla 15 dk demleyip içiyorsunuz. Günde 2 defa içiliyor ben yeni başladım bakalım faydası olacak mı? :))
Hepsini karıştırıp içiyoruz bizde bahar yorgunluğu için aldık ama zayıflama içinde etkiliymiş :)Kırmızı çayy ondan içiyorum zaten ben canım çok güzel ödem atıyorr.. bilgin olsun ama diğerlerini denemedimmm..