Listeye yazim mi seni desenin yok mu 3-5 fazla kilocuğun bizimle verebilecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Listeye yazim mi seni desenin yok mu 3-5 fazla kilocuğun bizimle verebilecek
Ne hainliğimi gördünbenım almaya ıhtıyacım varrr(sımdı topıktekıler dovecek benı)
hainsin nevosss haın gadın
sızın oldugunuz her topık benım ıcın hedeftır sımdıde burayı patlatacamBen seni farketmeden yazdım acele cevap yazmak için. Bileydim daha acımasız olurdum
Buraya süyikas düzenlemeye mi geldin
Efser'cim kıskanıyor biziBen seni farketmeden yazdım acele cevap yazmak için. Bileydim daha acımasız olurdum
Buraya süyikas düzenlemeye mi geldin
hepsını sayayımmıNe hainliğimi gördün
Selam canım hoş geldin, say bakalım neler yedin.slm kızlar
Patlatacak topicler çoğalıyor o zamansızın oldugunuz her topık benım ıcın hedeftır sımdıde burayı patlatacam
Say bakalımhepsını sayayımmı
Merhaba canım neler yedin bugünslm kızlar
İşin zor, hızımıza yetişemeyeceksin, her yere konu açcazsızın oldugunuz her topık benım ıcın hedeftır sımdıde burayı patlatacam
sızı forumdan atsam kurtulucamda kazen atmayalım yazık didi bende e hadı kalsınlar barı didimPatlatacak topicler çoğalıyor o zaman
Sen şimdi, "ben kahvaldıda yarım ekmek yiyorum "de seni ne yapar bunlarbenım almaya ıhtıyacım varrr(sımdı topıktekıler dovecek benı)
hainsin nevosss haın gadın
Valla böyle yiyorumKoptum ya
yedıgım ıctıgım benım olsun gordugumu anlatsam , carsı pazar gezınce oglen bı durumu huplettım suan utandım kendımden herkes kayısı cerez yemıss , sen ne yedın nevosSay bakalım
Merhaba canım neler yedin bugün
Sağol Allah razı olsun.sızı forumdan atsam kurtulucamda kazen atmayalım yazık didi bende e hadı kalsınlar barı didim
sıze konu acmayı yasaklıyorum!İşin zor, hızımıza yetişemeyeceksin, her yere konu açcaz
kahvaltıda degıl ama gece yatarken yarım ekmek tost yapıp yıyorumSen şimdi, "ben kahvaldıda yarım ekmek yiyorum "de seni ne yapar bunlar
yedıgım ıctıgım benım olsun gordugumu anlatsam , carsı pazar gezınce oglen bı durumu huplettım suan utandım kendımden herkes kayısı cerez yemıss , sen ne yedın nevos
sende saol berhudar ol evladımSağol Allah razı olsun.
Dürüm müyedıgım ıctıgım benım olsun gordugumu anlatsam , carsı pazar gezınce oglen bı durumu huplettım suan utandım kendımden herkes kayısı cerez yemıss , sen ne yedın nevos