Kk nın gözdelerini topladım :))Ooo marga da burda
İyi iyi baya tanidik var gerisiyle de tanisirizz
Yemek bölümde konuştuk tehditler savurdu sanatahmin ediyorum nerde ki marga
Sonra soru-cevap yapcam dedi, gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kk nın gözdelerini topladım :))Ooo marga da burda
İyi iyi baya tanidik var gerisiyle de tanisirizz
Yemek bölümde konuştuk tehditler savurdu sanatahmin ediyorum nerde ki marga
Tesekkur ederimmEederimmost: 39609006 .!.:Sabah sağlığın acısından Süt içsen daha faydalı olacaktı
Bol salatayı unutmayın
Cok iyi olmus canmmKk nın gözdelerini topladım :))
Yemek bölümde konuştuk tehditler savurdu sana
burda da spor pinkim içün geldim az belki tatlıyı da azaltabilirim ya da yatmadan yediğim yemekleriOo benim listemin fit annesiii:))
Burda diyet orda spor
Çalışan için menü ayarlaması zor anlıyorum ama teçrüberine dayanarak söylüyorum kilo vermek için en büyük etken düzenli olmak bana kattığı en güzel şeylerderin başında geliyor,helede bedeniniz alışınca kahvaltı saatinde vuçüdunuz sizi uyandıracak inanın7.takim bana aşıladı kahvaltiyi:)
Fakat sabah gec uyaniyorum gece gec yattigm icin sacimi bile yapamadan cikmak zorunda kaliyorum o yuzDen
Hic degilse enerjim olsun hastanede diye meyve suyu ictim:)
bulayım bi selam vereyimKk nın gözdelerini topladım :))
Yemek bölümde konuştuk tehditler savurdu sana
Oo harikaBen yemek yapmaya gidiyorum hanımlar
menümde:
1 tane Pirzola
Bol salata var
Onlarıda sizle inşallah veririmAyy hadi bakalım darısı bize. İnsan kendini özgür hisseder ya.. Sende kalanları da verirsin inşallah
Kac kilo verdiniz ne kadar zamanda acebaa :)Onlarıda sizle inşallah veririm
Tamam şekerimHacı ne olur ne olmaz tartının pili gitmiş sşz beni 85 den hesap edin..163 boy
Yemekten kalkasım gelmedi yaAkşam yemeği:
1 kase mercimek çorbası
Bulgur pilavı
Salata
Yoğurt
Su
1 saat sonra sporumu da yapacağım
Sarımsağın tadını unuttum resmen :))yemeğimi yedim menümü de yazayım yarım kase mercimek çorbası 1 tabak karnabahar 5 kaşık sarmısaklı yoğurt minicik ekmek
Öglen neden yok nevooşÖğlen yok
Akşam yemeğim yöresel bir yemek içinde nohut,et ve yeşil taze sarmısak başı,yoğurt var.Hiç sarmısak tadı gelmiyor..
1 tabak bundan yedim beni acayip tok tuttu.Ekmek yok
Eki Görüntüle 1430382
ben de pek sevmem ama kızım yedirince yedim brokoliyi karnabaharı falan da sarmısaklı yoğurt olmadan yemez eşimSarımsağın tadını unuttum resmen :))
Hiç sevmezdim kendisini
Elinize sağlık Nevoş hanımÖğlen yok
Akşam yemeğim yöresel bir yemek içinde nohut,et ve yeşil taze sarmısak başı,yoğurt var.Hiç sarmısak tadı gelmiyor..
1 tabak bundan yedim beni acayip tok tuttu.Ekmek yok
Eki Görüntüle 1430382
Sabah kahvaltıyı geç yaptım canım benim kızlar 12de okuldan geliyor eşimde o saatlerde uyandı.Akşam 5te yedim araya gerek yok.Ayrıca karatay diyetinde öğünler arası en az 4 saat olmalıÖglen neden yok nevooş