Sizin kilolarınız benimki kadar çok değildi çözülmede biraz geçikebilirsinizAa süper olurfikir verirsin bize, sen epey bi kilo verdin, darısı bize
MeraktayımYapmıyordur o hain
Hemen canım :) Ver hadi ne yedin, ne yicen?
Ver gazı ver gazıSizin kilolarınız benimki kadar çok değildi çözülmede biraz geçikebilirsinizbenim kilom çok olduğu için hızlı ilerleme oldu şimdi yavaşlama evresindeyim ama yinede gidiyor hepimize tavsiyem sakın,sakın pest etmeyin ,şunu unutmayın balon değilizki iğne batınca sönelim yavaş gitsin yağdan gitsin.
Göreyim sizi
Gazsız olmaz enerji lazımVer gazı ver gazı
Doğru söylüyorsun, bırakınca hedefe ulaşamıyorsun azıcık sıkcaz dişimizi, daha sağlıklı daha fit olcaz
Bu gün sana güzelmiş :))Aa hemen veriyorumm bilseydim bugun dikkat etmeye baslardim
-Sabah kalktigmda bi bardak meyse suyu ictim
Aslinda onerilmiyor seker orani cok yuksek diye fakat canim cok cekti meyve sıkıcak zamanim yoktu sabah
-öglen döner porsiyon yedim bir dilim ekmekle ve bir kutu ayranla
- aksam yemegi olarak pırasa yiycem
Tarhana corbasi var fakat kalorili oldugu icin pek onerilmiyor öglen dönerle kalori sınırımi doldurdugum icin akşamı hafif tutucam :)
-gun icinde pek su icemedim 1litre belki icmisimdir yatana kadar tamamlarim:)
Sporu da aksam yemeginden iki saat sonra yapicam:)
Pek diyet menusu gibi degil öglenim fazla oldu ama bundan sonra daha dikkatli olucam
Diyet kahvaltıtız olmaz canım alışkanlığını düzeltmen lazımBu arada aslinda sabah kahvalti yaparim fakatgec kaliyorum
Bundan sonra daha saglikli meniler vericem emin olunn:)
Merak etme canmmBu gün sana güzelmiş :))
Yarın daha hafif menü bekliyorum
Ayy hadi bakalım darısı bize. İnsan kendini özgür hisseder ya.. Sende kalanları da verirsin inşallahGazsız olmaz enerji lazım
İnan yürüyüşün bile değişiyorsadece inanın ben 8 ayın nasıl geçtiğini inanamıyorum
7.takim bana aşıladı kahvaltiyi:)Diyet kahvaltıtız olmaz canım alışkanlığını düzeltmen lazım
19 kişiyizMerak etme canmm
Aksam guzelce yaparm sporumu yakarım:)
Ee kac kisiyiz ben onceki sayfalari okuyamadm kimler var kimler yokk
Tesekkur ederimmm:))19 kişiyiz
Yok yok, yemeği, geyiğiği buraya topladım. İlk sayfada liste
Kuşağın yakışmış bu arada
bbeğim ben de varımBu arada aslinda sabah kahvalti yaparim fakatgec kaliyorum
Bundan sonra daha saglikli menuler vericem emin olunn:)
Sabah sağlığın acısından Süt içsen daha faydalı olacaktıAa hemen veriyorumm bilseydim bugun dikkat etmeye baslardim
-Sabah kalktigmda bi bardak meyse suyu ictim
Aslinda onerilmiyor seker orani cok yuksek diye fakat canim cok cekti meyve sıkıcak zamanim yoktu sabah
-öglen döner porsiyon yedim bir dilim ekmekle ve bir kutu ayranla
- aksam yemegi olarak pırasa yiycem
Tarhana corbasi var fakat kalorili oldugu icin pek onerilmiyor öglen dönerle kalori sınırımi doldurdugum icin akşamı hafif tutucam :)
-gun icinde pek su icemedim 1litre belki icmisimdir yatana kadar tamamlarim:)
Sporu da aksam yemeginden iki saat sonra yapicam:)
Pek diyet menusu gibi degil öglenim fazla oldu ama bundan sonra daha dikkatli olucam
Seni parçalayacaklar haberin olsunben de kilo bildirimi yapıcam mı
tahmin ediyorum az çok nerde ki margaSeni parçalayacaklar haberin olsun
Marga seni arıyordu
Yap tatlım, liste de boşluk olmasın
Oo benim listemin fit annesiii:))bbeğim ben de varım