Karşı tarafa anlaşmalı boşanma teklif et, bir celsede bitiyor, avukatlar protokol hazırlıyor, hakimde protokolü okuyor ( nafaka istemiyorum, tazminat istemiyorum vs vs.) bunları kabul ediyor musun diyor, sende evt ediyorum dersen eşinde kabul ediyorum derse orda imzanı atıp çıkıyorsun ve boşanıyorsun hemen.
Suçlamak değildi niyetim, tüm sayfaları okuyama fırsatım olmadı sadece parasal konuları çok fazla dert edilmemesi gerektiğini belirtmek istedim. Nedense çok fazla talepkar olmayan, erkek tarafını zorlamayan kızların değeri bilinmiyor. Umarım bundan sonra herşey gönlünüzce olur.Bırak uyduruk perdeyi benim odalarımda perdem, televizyonum bile yoktu, çarşaf astım yine gık çıkarmadım. Olayı size komple bi özet geçeyim. Doğru dürüst hiçbir masraf yaptrmadan evlendm, hiçbir şeye gıkımı çıkarmadım 2 ay internetsiz televizyonsuz kontörsüz beş kuruşsuz duvarlara baktım da sen beni yaşatamıyosun demedim. aldığı maaşları yok etti hesap vermedi, üstüne zorla takılarımı istedi 2 ay. kuru ekmek yiyip ödeyelim borçlarını dedm kabul etmedi, yetmedi ayrıldık, çağırdım gel altınlarını da vercem ekstrelerini getir yeter dedim, yine getrmedi..
bütün konuyu takip etmiş olsanız bilirdiniz sadece takı değil çok daha fazlası vardı.. cinsel bir sürü problemi de vardı üstüne üstük paragözdü. resmen cinsel problemlerini ört bas edebilmek, çevreye birşeyleri kanıtlamak, üstüne bir de takı sahibi olmak için evlenmiş benimle.
parada pulda gözüm olsaydı okurdum canına nişanda, benimle evlenemezdi bile, durumları o kadar kötüydü, ama sorun etmedim..
neyse konunun sonuna yetişmiş, ama beni suçlayan arkadaşlara özel yazdm bu yorumu :)
olan oldu biten bitti. çok mutluyum Rabb'ime şükür.. geçti hepsi...
Anlaşmalı olmasa bile iki tatfta istiyorsa birinci celsede aile danışmanına yönlendiriyor hakim. Ama yine istiyorsanız 2. celsede boşuyor.
Senin için hayır diliyorum.
Suçlamak değildi niyetim, tüm sayfaları okuyama fırsatım olmadı sadece parasal konuları çok fazla dert edilmemesi gerektiğini belirtmek istedim. Nedense çok fazla talepkar olmayan, erkek tarafını zorlamayan kızların değeri bilinmiyor. Umarım bundan sonra herşey gönlünüzce olur.
Bu arada demeyi unuttum son dilekçemde kocalık vasıflarını yerine getirmediği ve benimle geçirmesi gereken tüm vakti ailesiyle geçirdiği, ilgilsizliğini filan yazdım.
Adli tıp girer mi acaba işin içine
bunu dava dilekçesınde yazmanız gerekıyordu. sonrada bu konuda dr yanı bilirkişi incelemesı bıle yaptırabılrdınız. delillerinizde bunu sunduysanız Hakım hastaneye raporu ısteyebılır eşinizden
ona ulasılmazsa gıyabında olur sanırım cekısmelı 1.davamda bosanmak ıstemedım aılemın ıstegı uzerıne 2ç.haftasından ıtıbaren anlasmalı bosanmaya ıkna etmeye calıstım once ondan bosanayım dıye arsa fılan vermeye calısıyolardı anlasmalı olunca kurus almadık bosandıkKonuyu bölüyorum ama Sibel sana birşey sormak istiyorum. Çekişmeli boşanmada davalı ilk duruşmaya gelir de diğerlerine gelmezse ne olur? Dava ne kadar sürer. Gıyabında görülür mü?
ona ulasılmazsa gıyabında olur sanırım cekısmelı 1.davamda bosanmak ıstemedım aılemın ıstegı uzerıne 2ç.haftasından ıtıbaren anlasmalı bosanmaya ıkna etmeye calıstım once ondan bosanayım dıye arsa fılan vermeye calısıyolardı anlasmalı olunca kurus almadık bosandık
evet canım e-devlette 2 gündür sorun var fakat düzelir . Ama ihmal etme, karşı taraftan hırsını alamazsın, dövsende, sövsende alamazsın. Ama hukuken canını yakarsan
hırsından nefretinden bişey kalmıyor:) tecrübeyle sabittir:)
Hayırlısı ile boşan önüne bak, 4 gün önce beni istemeye bile geldiler hemde bekar birine:) Ama düşünmediğimi epey bir sürede düşünmeyeceğimi söyledim.
Neler yaşıyoruz yahu. Hakkımızda hayırlısı.
4gün önce istemeye gelmişler..iyiymiş...bunlar şuan duygusal olarak egonuzu tatmin edebilir evet,benimde mahkemem devam ederken birsürü görücülerim falan cıkardı düğünlerde,orda burda.ne mutlu olurdum,egom şişerdi.ama öyle olmuyor o işler.kafaya birsüre sonra dank ediyor,hatalarını anlıyorsun ama geç oluyor işte.ha bunları söylerkende eski eşimi hala sevdiğimden falan değil ha ! :)) ben boşandıktan 2 yıl sonra aşık olarak evlendım ben,hemde gayet zengin,bir evin tek oğlu hiç evlenmemiş biriyle :))) coookta mutluyum,çocugumuzda oldu. eski eşim aklıma bile gelmiyor. ama o dönem yaşadıklarımı düşündüğüm zaman,mücadele edip evliliğimi kurtarsam daha kolay olurdu diye düşünüyorum.ama şuanki eşimle evlenene kadar dul mu demediler,itle kopuklamı yakıştırmadılar,adımmı çıkmadı...neler neler...allahım kimsenin yuvasını yıkmasın.
bak canım,senden yaşça oldukça büyük biri olarak ve 3 aylık evliliğini senin mevzularının nerdeyse aynısııı konular yüzünden bitirmiş biri olarak yazıyorum naçizane...arkadaşlarımız sağolsun fikirlerini yazmış çizmiş.ama şunu unutma allah korusun boşanırsan eğer ne ben nede diğerlerinin umrunda olmaz,herkes hayatına devam eder,ateş düştüğü yeri yakar.çünkü boşanmak çoook zor ! yuva yıkmak çok acı...cook afedersin bu ülkede dul olmak çok zor.kii zamanında banada taktılar bu sıfatı.benden sana tavsiye lüttfeenn yıkma yuvanı,mücadele et.benim kaynanam seninkindende beterdi,anlatsam roman olur.ama onların istediği bu zaten,kocanın beynine girip kışkırtıyorlar onu.onların umrundamı olur sanıyorsun boşansanız.erkeğe hiçbişey olmuyo,benimki gitti kız aldı valla,olan sana olur.millet agzını açınca dul der afedersin.seni incitmek istemem ama bunlar acı gercekler.ver yaa altınları verr ! yine olur,yeterki allah huzur versin.ben ayrılırken 300 gr.altınımı ona bırakıp boşandım.çünkü insanın yuvası yıkılırken hiçbiri görünmüyo gözüne.ayrıldıktan sonra anladımki ben hata yapmışım,mücadele etmem gerekirmiş.sen kocana bak,gerisini boşver.sen kavga ettikçe kocan senden soğuyup kaynanangile daha çok bağlanır.karda yürü ama izini belli etme.kocana canımsın cicimsin de,kaynanangilin burnundan getir.ama kocana çaktırma bu durumu.lüttfeeennn pes etme,canımsıınn...onlara bu fırsatı verme,sevindirme düşmanlarını.kocanla otur konuş,ama güzel güzel..altınları vermek istememenin sebeplerini anlat buna ragmen hala istiyorsan al,senden yada evliliğimizden daha kıymetlı değil de.keşke zamanında birileride benim söylediklerimi söyleseydi bana,keşke saçma sapan şeyler yüzünden yıkmasaydım yuvamı.canın çok yanar,dışardan konuşmak kolay,ama öyle olmuyor,ateş düştüğü yeri yakıyor.yıkmaa yuvanııı,kaynananlarında gerisininde canı cehenneme.kurnaz ol,kocanı çek çevir
Neyin borcu ki? kumar?
hem nasil olurda gizli sakli olur aldigi maas?
kira niye yatirilmamis? onun parasi nereye gitmis??
esin kendine bakar mi? kilik kiyafetine?
Konuyu bölüyorum ama Sibel sana birşey sormak istiyorum. Çekişmeli boşanmada davalı ilk duruşmaya gelir de diğerlerine gelmezse ne olur? Dava ne kadar sürer. Gıyabında görülür mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?