• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aylık evliliğim bitiyor :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi saft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nasılsınız canlarım :)

yarın eşyaları toplamaya gidiyoruz inşallah babam nihayet yurtdışından geldi gelişmeleri gelince anlatacğım inşallah :D

evde eşyalarını topluyormuş haspam dolabımdan :D

bir de şey soracaktım o dilekçeyi verdi ama bana hala tebligat gelmedi, ben bi dilekçe daha verince başlayacak ya mahkeme, tebligat gelmesse ben napacağm nerden okuyacağım suçlamalarını anlamadım bişi :)

bu arada ek olarak bugün dedemlere gittim annemle araları düzelsin diye :) dedem demesin mi "annen seni kadın yapamadı o eve" filan. dedim ki "dede bilmediklerin var, söylersem sen utanırsın boşver" :D ananemin kulağına çıkarken fısıldadım dondu az buçuk :D

Son düzenleme:
nasılsınız canlarım :)

yarın eşyaları toplamaya gidiyoruz inşallah babam nihayet yurtdışından geldi gelişmeleri gelince anlatacğım inşallah :D

evde eşyalarını topluyormuş haspam dolabımdan :D

bir de şey soracaktım o dilekçeyi verdi ama bana hala tebligat gelmedi, ben bi dilekçe daha verince başlayacak ya mahkeme, tebligat gelmesse ben napacağm nerden okuyacağım suçlamalarını anlamadım bişi :)

bu arada ek olarak bugün dedemlere gittim annemle araları düzelsin diye :) dedem demesin mi "annen seni kadın yapamadı o eve" filan. dedim ki "dede bilmediklerin var, söylersem sen utanırsın boşver" :D ananemin kulağına çıkarken fısıldadım dondu az buçuk :D

İyi Haberlerini bekliyoruz...Hakkınızdan en hayırlısı ne ise o olsun bundan sonra dilekçe ile ilgili ahkam kesemiycem hiç bir bilgim yok o yüzden soruna cevap veremiyorum..Ama yazdıklarını görünce birşeyler yazmadan gidemedim....

Ben geldiiiim :) nasılsınız canlarımmmmmmm :)

Eşyaları almaya gittik dayım annem babam küçük kuzenim ve ben. Vatandaş da, elti, yeğen, kaynana ne bulursa toplamış gelmiş niye geldiklerini anlayamadım. Önceki günden gidip bütün eşyalarını toplamışlar ola ki yanlış bir şey alırız fazladan diye sanırım :D

Neyse biz eşyaları topluyoruz, elti peşimde geziyor. Sürekli ortalarda gezindi durdu. Onunla aramızda bir problem olmadığı halde soğuk davrandı ben de umursamadım. Sonra başımın gözümün sadakası olsun diye bıraktığım bazı eşyalar oldu ufak tefek :D

Dayımlar kolileri indirirken ben yanlız kaldım kuzenimle. Vatandaş gelip "şunlar sizindi" dedi. cevap vermedim. tekrar etti :D yine cevap vermedim hiç bakmıyorum bile yüzüne yine söyledi, ismimle sesleniyor umursamıyorum filan :DD Sonra apartman boşluğuna çıktım geldi peşimden bakıp gitti :D Bu sefer hiç bir eşyayı taşımaya da yardım etmedi durdu öyle :D

Sonra gelelim son fasıla. eşyalar halloldu. dayım, annem filan nikahı istediler ver artık diye. tutturdu yok efendim resmi nikah bittiğinde vereyim. mantıklı bir sebep söyleyemiyor. dayım da dedi sizin bu iş bitti daha neyini tutacaksın diye. yok hala aynı cümleleri tekrarlıyor. annem de ben sana bir zorluk çıkarmadım sen de çıkarma dedi. ben senin karına bakıyorum sen bakamadın kızıma filan dedi. vatandaş da demesin mi "bana söz verin ben benden nafaka ve tazminat istemenizi istemiyorum" dedi :DD

annem de şart mı koşuyosun bunu derken bir gürültü koptu :D

kaynana birşey söylemiş sanırım babam fıttırdı. annem zor tuttu annemi kenara itti. annem de kaynanayı odaya itti ki babam bişey yapmasın diye :D kaynananın o an yüzünü görmeniz lazımdı :D

o arada babam tam vatandaşa yani asıl hedefe yönlenirken dayım müdahale etti babamı dışarı çıkardı. ama bütün apartman ayağa kalktı nasıl bağırıyor :DDD

evet esas komik yer burası :D babam öyle bağırınca bu öyle bir korktu ki, nasıl boşayacağım ne diyeceğim filan diye korkuyla sormaya başladı. ben de dedim 1 den 9 a boşa. tamam dedi boşadı :D bi de dedim boş ol diye de tekrarla da sağlam olsun :D çok afedersiniz bu s...lak parmaklarıyla saya saya boş ol boş ol diye sayıyor :DDDDD

heh dedim Allah kabul etsin döndüm çıktm odadan :D hep beraber evi terkettk. kuzenim görmüş kaynana perdenin arasından korkuyla bakıyomuş :DDD

veee artık en azından dini nikahından kurtuldum. sıra resmi nikahta. bu günü de böyle atlatmış bulunmaktayız.

acayip mutluyum elhamdülillah :D

Son düzenleme:
İnşaAllah bundan sonra hakkına hayırlısı ne ise o olsun. Bundan sonra hep gül dilerim.

resmi olarak boşanınca zaten dinen de boşanmış oluyorsunuz, yani sizin ayrı olarak dinen boşanmanızı istemenize gerek yoktu ama anlattıklarınıza göre
durum komedi olmuş fakat haketmiş. Sevindim sizin adınıza.

ayyyyy neler olmusss,
keske dayin tutmsaydida baban $öyle iki tokat ataydi :)))) saka saka
annenin senin nikahini istemeside iyi olmus bence, sonucta nolur nolmaz, kesin olsunda,
bir an önce kurtulmani diliyorum su aileden, cok tuhaf bir aile besbelli
hakkinda hayirlisi olsun canim, bundan sonra hep mutlu ol

ayyyyy neler olmusss,
keske dayin tutmsaydida baban $öyle iki tokat ataydi :)))) saka saka
annenin senin nikahini istemeside iyi olmus bence, sonucta nolur nolmaz, kesin olsunda,
bir an önce kurtulmani diliyorum su aileden, cok tuhaf bir aile besbelli
hakkinda hayirlisi olsun canim, bundan sonra hep mutlu ol

ay sormaaaa :) ama bu korku bile yetti onlara içimin yağları eridi oh olsun görmen lazımdı :D

dini nikahımı ben çok istedim çünkü böyle bir adamın karısı olarak kalmak ne kadar aşağılayıcı hissettiriyor bilemezsiniz.. başım ağrıyor diyen bir adam yani :D

inşallah bi kağıt üzeri kaldı orası da bitsin komple çıkıyorlar hayatımdan.. Allah sizleri de mutlu etsn heppp :)

hadi hayırlısı olsun
komedi olmuş gerçekten
kısa yoldan bitmiş her şey en güzelini yaptın böyle mutlu olman ve kendine güvenmen çok güzel sevindim senin adına.

hadi hayırlısı olsun
komedi olmuş gerçekten
kısa yoldan bitmiş her şey en güzelini yaptın böyle mutlu olman ve kendine güvenmen çok güzel sevindim senin adına.

çok teşekkür ederim canım :)

şimdi diyorum ki ben ne yapmışım böyle.. üzerimde ölü toprağı vardı 1 senedir resmen o kalktı nasip olunca böyle oluyomuş demek :)

iyice tanımadan evlenirsen böyle olur. en az 2-3 sene sevgililik dönemi yasamak lazım. belki daha fazla.

sevgililik döneminde çokmu iyi tanıyorsun sanki benim eşim halen der, ben çıkarken böyle yapıyordun dediğimde seni kandırmak için yapıyordum bunları tavladım seni işte naber der ama şükür bizim büyük problemlerimiz yok, problemsizlikten incir çekirdeğini doldurmayacak şeyleri seçiyoruz problem olarak..

Canımm çok geçmiş olsun diycem çünkü böyle bir insanla ne kadar mutlu olunabilinirdi bilemiyorum....Eltinin peşinde dolaşması kasti belliki ona peşinden ayrılma ne alıyor neyi bırakıyor izle denilmiş.Allah ettikleri düşündükleri kadar çektirsin onlara bundan sonra seni daha güzel daha nezih bir hayat bekliyor olsun.....

Sen zararın neresinden dönsen kardır diye düşünerek sakın ama sakın üzülme çevren ileri geri konuşanlarla dolacaktır...Sakın aldırma herkez çektiği sıkıntıyı bilir rabbim anne babanı başından eksik etmesin...Bundan sonra bir tek sorun oda mahkeme oda sonuçlanırsa sen sağ o vatandaşda selamette olsun....Gerisi teferruat teferruattan kastim gerekli gereksiz konuşanlar olucaktır boşverr bırak konuşsunlar sen duymaa görmee rabbim cümle evlatlarımıza hayırlı kısmet versin...

Sakın kendine neden ben diye sorma allahın bir bildiği vardır kuluna sebepsiz dert sıkıntı vermez her şerde bir hayır her hayırda ise bir şer vardır.

Canımm çok geçmiş olsun diycem çünkü böyle bir insanla ne kadar mutlu olunabilinirdi bilemiyorum....Eltinin peşinde dolaşması kasti belliki ona peşinden ayrılma ne alıyor neyi bırakıyor izle denilmiş.Allah ettikleri düşündükleri kadar çektirsin onlara bundan sonra seni daha güzel daha nezih bir hayat bekliyor olsun.....

Sen zararın neresinden dönsen kardır diye düşünerek sakın ama sakın üzülme çevren ileri geri konuşanlarla dolacaktır...Sakın aldırma herkez çektiği sıkıntıyı bilir rabbim anne babanı başından eksik etmesin...Bundan sonra bir tek sorun oda mahkeme oda sonuçlanırsa sen sağ o vatandaşda selamette olsun....Gerisi teferruat teferruattan kastim gerekli gereksiz konuşanlar olucaktır boşverr bırak konuşsunlar sen duymaa görmee rabbim cümle evlatlarımıza hayırlı kısmet versin...

Sakın kendine neden ben diye sorma allahın bir bildiği vardır kuluna sebepsiz dert sıkıntı vermez her şerde bir hayır her hayırda ise bir şer vardır.

amin cümlemizi hayırlılarıyla karşılaştırsın Allah :) başlarda zor gelse de Rabb'im kolaylğnı verip dünü bana çok güzel şekilde atlattırdı. biraz sinirlerim bozulsa da üstümden büyük bir yük kalktı :)

etraftan laf var ama mahallemizde tanındığım için dün bir kadın anneme sormuş uzun zamandır burdayım diye, annem de özet geçmiş durumu, kadın bnm içn "altın gibi kızdı" filan demiş.. mahallede hep böyle laflar geliyor kulağıma şükür. ama akrabalarda sıkıntı var.. geçen ananemin kulağına fısıldadım adam değildi diye ya ablacım, dayıma demiş ki "çocuğa iftira atmasın"
te Allah'ım diyorum... dayım da beni savunmuş bugüne kadar bu kızın kime iftira ettiğini gördünüz demek ki bir şeyler yaşanmış diye.. sonra dün de dedemden haber geldi. tazminat açmayacakmışız, gariban aileymiş de bilmem ne :) hiç umrumda değil, boşanma davası bittkten sonra açmaya karar verdk yanlarına bırakmayacağız inşallah :)

bu arada eltinin yaptğı çok zoruma gitti.. zaten herşeyleri alıp götürmüşler. ayrılmanın bile adabı olur ya bunlar da o da yok.. nişan atmışız gibi nişanda aldıkları şeyleri bile götürmüşler :D bir de vatandaş dedi ki isterseniz yüzüğümü de vereym. taktığımız saati filan çıkardı koydu annemin önüne. annem de almadı.. yani demek istiyor ki siz de verin :D

en çok yeğenine üzüldüm. 4 yaşında bir kız çocuğu. bana "yenge ben anlamadım şimdi burda ne oluyor, siz niye taşınıyorsunuz, bir daha gelmeyecek misiniz" filan dedi.. dedim büyüynce anlarsn...

neyse dediğinz gibi artk o sağ ben selamet :) Allah'a bin şükür ki üstümdeki ölü toprağı gitti :D okudular mı bizi ne yaptılarsa, 1 yıl sonra ilk defa aklım çok net :)

Son düzenleme:
kızlar gelişme var yine. tebligat geldi bana. dilekçeye yalan doldurmuş olayları saptırıp yazmış. altın da istememiş benden güya. 1000-2000 tl para istemiş sanki bnm altından başka birikimim varmş gibi. kusurun bnm üzerimde kalmasını, o şekilde boşanmamızı talep etti. bnm de tepem attı.

aradım bunu. ben susuyosam edebimden susuyorum, ağzıma geleni yazmayı sence bilmiyo muydum dedm. cinsel problemlerine bi girersem rezil olduğuna mı yanarsın yoksa senden maddi olarak koparacaklarıma mı bilemem dedim. sesi titremeye başladı hafiften. bnm problemim yok ki dedi. emin misin dedim.. btn problemlerini saydım, anlamadığımı mı düşündün, saf mı sandın dedm.. niye belden aşağı vurmaya çalışıyosun dedi :d hiç ağzını açıp sen ne diyosn vs diyemedi. çünkü kendi de biliyor.. ben snin derdini anladım dedi para içn yapıyosn bunu dedi. parayla pulla işim olsa zamanında senden koparırdım bişeyler, uyarı için aradım bir daha yalanlama vs görürsem pisleşicem dedm.. sana son iyiliğim,hiçbirşeyi beceremedin bari ayrılmayı becer dedm..

ınk mınk kem küm etti işte. öyle kapattk. sanrm bu sefer akıllı uslu olacak :D

Başını okudum sonunu okumama geek kalmadı bunun için bitircekse bitirsin sende kurtul

bu arada demeyi unuttum, "kendine iyi bak, baş ağrıların için de bol bol aspirin iç" dedm :DDD

hadi geçmiş olsun yüzün hep böyle gülsün güzelim benim, sen bu faslı evlilikten bile sayma,evcilik oyunuydu bitti, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın seni

kızlar gelişme var yine. tebligat geldi bana. dilekçeye yalan doldurmuş olayları saptırıp yazmış. altın da istememiş benden güya. 1000-2000 tl para istemiş sanki bnm altından başka birikimim varmş gibi. kusurun bnm üzerimde kalmasını, o şekilde boşanmamızı talep etti. bnm de tepem attı.

aradım bunu. ben susuyosam edebimden susuyorum, ağzıma geleni yazmayı sence bilmiyo muydum dedm. cinsel problemlerine bi girersem rezil olduğuna mı yanarsın yoksa senden maddi olarak koparacaklarıma mı bilemem dedim. sesi titremeye başladı hafiften. bnm problemim yok ki dedi. emin misin dedim.. btn problemlerini saydım, anlamadığımı mı düşündün, saf mı sandın dedm.. niye belden aşağı vurmaya çalışıyosun dedi :d hiç ağzını açıp sen ne diyosn vs diyemedi. çünkü kendi de biliyor.. ben snin derdini anladım dedi para içn yapıyosn bunu dedi. parayla pulla işim olsa zamanında senden koparırdım bişeyler, uyarı için aradım bir daha yalanlama vs görürsem pisleşicem dedm.. sana son iyiliğim,hiçbirşeyi beceremedin bari ayrılmayı becer dedm..

ınk mınk kem küm etti işte. öyle kapattk. sanrm bu sefer akıllı uslu olacak :D

"Bu nasıl bir hadsizlik, nasıl bir kendini bilmezliktir, maddi manevi tazminat davası açmam için beni tahrik etmeye mi çalışıyorsun?" diye sorsaydınız.

Ne tuhaf insanlar, siz onların ayıbını örtüyorsunuz, onlar ne yapıyor... Çok şaşırdım.

Back