nerden bılıyosun berbat bı hayat beklıcegını belkı esı duzelıcek bu kadar ön yargılı olma hemen evlılıgınımı bıttırsın senın ıcın bumu dogru henuz daha 2 aylık evlı bunların evlılıgı daha oturmamıs zamanla oturur en kucuk bıseyde evı bırakıp gıtsın ardından hemen bosansın buyuklerımız bı ton cıleyı ne ıcın cekmısler evlılık kolay bısey deqıl eger evlenıyosa yerı geldıqınde cılede cekıcek adamın kahrınıda oldu hemen bosansın olaylar senın acından vıcık vıcık yazdıqın cvpta cvp olsa barı sacma sapan seyler yazmıssın kendı cabında sen evlımısın evlıysen hıcmı bu tarz seyler yasamadın hemen kocanımı bosadın !!!!!!
benzer şeyleri yaşadım bende ilk zamanlar boşanmak istedim ama vazgeçtim keşke vazgeçmeseymişimm şuan 2 yıl oldu evleneli birde bebeğim var ama düzelen bir şey oldu mu koca bir hayır bütün bileziklerimi altınlarımı verdim yetmedi hala borç içindeyiz onca fedakarlığa katlandım ama boşunaymış sana diyorum ki sana değer vermeyene sen hiç değer verme boşan ve kendi ayakların üzerinde dur benim gibi pişmanlılarla geçrime hayatını
benzer şeyleri yaşadım bende ilk zamanlar boşanmak istedim ama vazgeçtim keşke vazgeçmeseymişimm şuan 2 yıl oldu evleneli birde bebeğim var ama düzelen bir şey oldu mu koca bir hayır bütün bileziklerimi altınlarımı verdim yetmedi hala borç içindeyiz onca fedakarlığa katlandım ama boşunaymış sana diyorum ki sana değer vermeyene sen hiç değer verme boşan ve kendi ayakların üzerinde dur benim gibi pişmanlılarla geçrime hayatını
ayıp ya böyle saçmalıkmı olur 2 aylık evlisin daha başındayaken böyle davranıyosa ilerisini düşünemiyorum. Allah yardımcın olsun canım.
lütfen kırılma ama olay ne gibi biliyomusun, bunların ailecek borçları varmış, napalım napalım diye düşünmüşler ucuza kapatacak bi nikahla oğlumuzu evlendirelim gelecek altınlarlada borcumuzu ödeyelim demişler, ama sen altınları vermeyince hesapları bozulmuş altınları nasıl alırız derdine düşmüşler bu seferde, kirayı ödemedim vs diyerekten almayı düşünmüş, insan hiçmi çabalamaz gitmişsin umrunda olmamış, tek dert hala altınlar inanılır gibi değil, yerinde olsam boşanırım manevi tazminat davasıda açarım üstüne, şerefimle oynadılar bana evlilik diye evcilik oyunu oynattılar derim hakimede
nerden bılıyosun berbat bı hayat beklıcegını belkı esı duzelıcek bu kadar ön yargılı olma hemen evlılıgınımı bıttırsın senın ıcın bumu dogru henuz daha 2 aylık evlı bunların evlılıgı daha oturmamıs zamanla oturur en kucuk bıseyde evı bırakıp gıtsın ardından hemen bosansın buyuklerımız bı ton cıleyı ne ıcın cekmısler evlılık kolay bısey deqıl eger evlenıyosa yerı geldıqınde cılede cekıcek adamın kahrınıda oldu hemen bosansın olaylar senın acından vıcık vıcık yazdıqın cvpta cvp olsa barı sacma sapan seyler yazmıssın kendı cabında sen evlımısın evlıysen hıcmı bu tarz seyler yasamadın hemen kocanımı bosadın !!!!!!
tlfk özelden mesaj atamıyorum yeni üyeyim diye burdan yazıyorum duy sesimi :)
"beni çok duygulandırdın çok teşekkür ederim.. çevremdekiler kafamı karıştırıyor mantığım bitsin istiyor ama içimde bir yerler inanmak istiyor.. tam bitirdim dedm bugn karşıma çıktı konuda anlatacağım birazdan.. sadece birşeyi çok iyi anladım ki mütevazilik ettikçe insanlar seni aşağıda görüyorlar kıymet bilmiyorlar. bundan sonra daha dikkatli olacağım inşallah. umarım 6 yıllık beraberliğin de çok hayırlı sonuçlanır inşallah çok mutlu bi yuvan bi bebeğin olur yanımda oldun ya bu zor günümde.. akrabalarımdan bile yanımda bulamadıklarım var çünkü.. gerçekten çok duygulandım. ablana da sana da mutluluklar diliyorum çok teşekkür ederim :)"
son gelişmeleri anlatayım kızlar çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için tekrar tekrar okudum hepsini. bir şansı daha haketmediğini düşünmekle beraber içimde ufak sevgi kırıntıları kafamı karıştırıyor.
bugün ananemler görüştü benimle. eşim onlara gitmiş. çünkü ailem çok sert çıkıyor haklı olarak. onlara bir ton sözler verildi. beyefendi de dedemi filan yumuşak bulmuş onlarla görüşmüş. tamam altınına filan dokunmayacağım bizde boşanmak ayıptır mezara kadardır filan demiş. sonra beni çağırdı ananem. bunları anlattı. dedim aklı nerdeydi 12 gündür. TAHMİNİMCE AKRABALAR ARALARINDA PARA TOPLAYARAK YARDIM EDECEKLER. bu direk aklıma geldi ananeme söyledim böyle mi yaptınız yoksa diye. yüzü dondu bi anda yok filan dediler ama bence kesinlikle böyle yaptılar, gururumu düşünmeden.. bu niyette olsaydı aile meclisinde beni suçlayarak konuşmazdı çünkü.. "güvenmiyoduysa evlenmeseydi" demişti o akşam.. sanki yalancı olduğu anlında yazıyormuş gibi..
bir de ananemlere şunu demiş: "saf kız, ziyan olmasın." bu laf da çok kırdı beni.. kendi tip bakımından, maddiyat bakımından ve daha bir çok yönden benden aşağıda. ama ben bunlara önem vermedim mütevazilik ettm hep. ama bu lafından sonra ne kadar hata yaptığmı anladım.. "sana ihtiyacım var sensiz yapamam" dese belki dönerdim ama, hala bana acıyormuş gibi yapıyor inanılır gibi değil..
ananemleri azarlamak zorunda kaldım az buçuk :)
eve geldim aradı görüşmek istediğini söyledi. kabul etmedim. beni dedemlerden almadın ailemle görüşçektin benimle görüşecektin dedim. burda herkesin ortasında ayrılığmzla alakalı olmayan konuları açıp burda bana nefret kustun dedim. "ben de hata yapmış olabilirim" dedi. çok hata yaptın bana dedim.. kapattım.
sonra mesajlar attı bugünün bir önemi var benim içn buluşalım filan gibilerinden. birkaç mesaj sonra da, hevesimi kursağımda bıraktın diye mesaj attı. yok oldu ortadan.
gelip çekip kolumdan götürsene. yok buna bile gücü yok.. zaten ailem kesinlikle istemiyor daha.. keşke böyle olmasaydı diyorum. keşke o kadar hatayı yaptı bari bir kere adam gibi özür dilemeyi becerebilseydi diyorum..
işte son olanlar bunlar. valla sizin de içinizi şişirdim kaç gündür hakkınızı helal edin
ama sonuç nolursa olsun ayağa kalkacağım inşallah. unutmam için çoook destek oluyor eşim :)
ne güzel anlatmış arkadaş
ya kusura bakmayında bu evlilik ayrılın diyenlerin gözünde ne onu çok merak ediyorumen küçük bir sorunda ayrıll ağzınıza sakız olmuş malesef
hiç bir şeklde boşan ya da boşanma diyemeyiz. biz sana görüşlerimizi söylüyoruz karar senin. sen kmseye bakma ama bu adamda atsan atılmaz satsan satılmaz ne bileyim bir değişik. keşke gitseydn merak ettm onun için özel bi gün olması neymiş...
cidden ben de kendini ne sandığını anlamıyorum artık. inanın hani kendimi övmüyorum sevmem öyle şeyleri ama, güzel bulurlar beni ve eşimi bana hiç yakıştırmıyorlar. gencim. zekamı doçentler övüyordu. temiz bir insan oluşumu hanımlığımı bütün çevrem över. atamam olmasa da öğretmenim bir de. ama ben başak gibi olmayı seçtim hep, büyüdükçe boynumu eğdim. ama bugün o lafı duyunca çıldırdım.. ne demek ziyan olmasın ya.. çıkarsa karşıma dicem artık sen kendini ne sandın sustum diye kendin de mi farketmedin aradaki uçurumu diye..
hani şu kuzey güney dizisinde bi handan hanım var ya.. aynı onun gibi "elbezi handan" yapacak beni aşağıda göre göre.. yani ben kurtarmasını bekledikçe iyice yüzüne gözüne bulaştırıyor..
ya sabır bakalım ya sabır.....
düzelmeyecek bu dediğiniz gibi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?