Kabak diyetini denediniz miGüncel 70.1kg
En azından sondakı rakam değişmiş 70.6kgdan 70.1kg
Aralıkda bitti ama ben hàla 70 kiloyla uğraşıyorum. Aralığın sonuna kadar 65 olsam yeter diyordum ama şimdi 68e bile razıyım. Ne gitmez ne direnç kilosuymuş arkadaş bıktım valla
Denedim işe yaramadı diyete ikk başladığımda işe yarıyordu ama şimdi hiç bir şey işe yaramıyor su diyeti yapmayı düşünüyorum belki o kırar 70 kiloyuKabak diyetini denediniz mi3 günlük oluyor o da ve biraz da olsa işe yarıyor . Tabi muhakkak spor da şart en azından her gün yarım saat 40 dakika yürüyüş ciddi anlamda fark yaratacaktır tartıda
Yürüyüş spor katmalisiniz birde şu iciyor musunuzGüncel 70.1kg
En azından sondakı rakam değişmiş 70.6kgdan 70.1kg
Aralıkda bitti ama ben hàla 70 kiloyla uğraşıyorum. Aralığın sonuna kadar 65 olsam yeter diyordum ama şimdi 68e bile razıyım. Ne gitmez ne direnç kilosuymuş arkadaş bıktım valla
Günde 10-15bin adım atıyorum vakit buldukca leslide yada dans yapıyorum günde en az 2 litre su içiyorumYürüyüş spor katmalisiniz birde şu iciyor musunuz
Ac karnına sabah yürüyüş yapın 10.000 adim çok faydasını gorursunuzDenedim işe yaramadı diyete ikk başladığımda işe yarıyordu ama şimdi hiç bir şey işe yaramıyor su diyeti yapmayı düşünüyorum belki o kırar 70 kiloyu
Vereceğiz kilo miktarı azaldıkça kilo verme hızınız düşecektirDenedim işe yaramadı diyete ikk başladığımda işe yarıyordu ama şimdi hiç bir şey işe yaramıyor su diyeti yapmayı düşünüyorum belki o kırar 70 kiloyu
Tek çoçukla pek mümkün değil sabah yürüyüş yapmak anca akşamlarıAc karnına sabah yürüyüş yapın 10.000 adim çok faydasını gorursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?