2.5 yaşında kızım zeka testi

Ya bişey yapmıcam şuan şunu yaparım diye bir beklentim yok ben olan anneler neler yapıyor bunu da merak etmiştim aslinda. siz yazmisiniz aslında ben orayı tam okuyamadım
Eğer zekası yüksek çıkarsa vay halinize

Bu çocuklar çok çok özel çocuklar. Bakımlarında çok dikkatli olmak gerekiyor. Bu konuda ne kadar titizlendiğim halde yaşadığım sorunları sen biliyorsun. Çok matah bir şey değil malesef

4 aylık evde döne döne istedigi oyuncağa gidiyordu 5 aylık emekledi 9 aylık yürüdü 18 aylık bezi bıraktı 2yasinda aynen akıcı konuşuyordu . 5 yaşında İstiklal marşı 10 kıtasını ezberledi .yetmedi vurgulu güzel olumasini ogrendi.her alanda başarılı LEGO yapboz hastasıydı ince boyama matematik cok süper hiç zorlanmadım okuma yazmada kendi yaptı. Çocuğunuz sadece öğrenmeye açık bir çocuk olacak. Üstün zekalı çok farklı bir boyut.desteklerseniz çok başarılı olur.

16 aylık tan önce emekleme durumlarını yazdim ama yok orayı okumadan atlamişiniz.. kızım 16 aylıktan önce yürüme denemeleri vardi fakat düştü biraz o yüzden o aya kaldi bunu kızımın genel yaptıkları şeyler arasında yazmışım hepsi o
anladim maşallah her çocuk için bela olacak birşey olmayabilir belkide. inşallah benim kızımda 4 yaşına gelince bakıcaz son durumuna

Burada da pek çok insan komik buldu farkında değil misiniz?

Siz kreşte, parklarda diğer çocuklar nasıl hiç gözlemlemediniz mi?

Bu test yaptırma mevzusu çocugun yanında hiç konuşulmadı mı? Test yaptırmayı düşünecek kadar konuya yoğunlaştığınıza göre çocugun yanında da hiç konuşulmamış olmasına imkan veremiyorum.

evet normal dil gelişimi de önde çok şükür ilerisinide gözlemlemek lazim sizin çocuğunuz maşallah 1 gidiyormuş benimki daha küçük

26 aylık benim çocuğum da. Bilemedim ki saydıklarınızın hepsini yapıyor, pek çoğunu da sizinkine göre erken yapmış gibi duruyor yazdıklarınızdan. Ama ben üstün zekalı olduğunu bir an bile düşünmedim. Çevremde çok çocuk var çünkü ve gayet normal geliyor çocuğumun davranışları

Buyuk oglum 2,5 yasinda konustu ama kucuk 13 aylikken cumle kuruyordu, hala susturamadik

İkisinin de kendine gore zekasi var. Buyuk oglumun gorsel zekasi ve hafizasi cok iyiyken kucugun algilari cok gelismis durumda.

Simdi ben bu durumda ne yapiyorum peki? Sadece onlari mutlu birer birey olarak hayata hazirlamaya calisiyorum

Anormal bir durum yok çocuğunuz yaşına uygun davranıyor. Belki bir tık fazladır o kadar.
hanfendi anormal bir durum elbette yok geç yürümüş deniliyor da 2.5 yaşinda konuşmakta geç konuşmak olmasin.. gerçekten ne kadar tuaf insanlar var burda deneyimli annelerden bilgi almak dedik başka anneler daha fazlaymış onu gördük.kendi abim de üstün zekalı şuan resim öğretmeni 4 ,5 üniversiteyi yetenek sınavlarını 1.cilikle kazanmış biri. ama zamanında bu testler vs yaygın değil di veya annem geç yaptırdı bilemiyorum o yüzden şimdi nasil acaba diye bilgi istedim hepsi bu

benim kızım şuan 31 aylık dikkat ettiyseniz yapti dedigim şeyler genelde daha küçük aylara denk geliyor. şuan gayet ileride zaten yapabildiği şeyler. Ben düşündüm düşunmekte gayet doğal ve normal ..çevremizde ailemiz komşularımız oyun grupları kreş park genelde bu söylemleri duyuyorum.. bakalim zamanla netleşir büyüdükçe

komik olmak için açılmış bir konu değil öyle algılayan varsa o kendi terbiyesizliği sizde oldugu gibi.

evet öyle gerçekten zehir gibi şimdiki çocuklar

Yaptıklarını ay ay yazmışsınız zaten ona göre cevapladim. 2 yaşındaki örnek konuşmalarını yazmışsınız, erken bir yaş değil o konuşmalar için. Renkler, sayılar için. Ne duymak istiyorsunuz bilmiyorum, yorumların yüzde doksanı kendi çevresinden örnek verip saydıklarınıza normal demiş aslında ama siz bilirsiniz tabiki

Mummmmmmkun degil; aksine normal olamayacak kadar harikulade

Susup kacalim hadi

Reactions: The
evet yazdim ay ay satır satır normal bir durum gibi oldugu söylemiş evet olabilir ben yinede büyüsün yaptıracağım yaşını bekliyecegim

Reactions: The
Tmm hanimefendi ennnn zeki sizin cocugunuz

Simdi bu bilgiyle ne yaparsaniz yapin. Her mesaja abuk subuk ve baya agresif cevaplar veriyorsunuz, ne duymak sizi rahatlatip sakinlestirir tam olarak?
abuk subuk mu bence siz abuk subuk bir kişiliksiniz. duymak istediğim bir şey yok deneyimlerini paylaşan annelere teşekkur ediyorum sizin gibi insanalarada terbiyesiz demek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…