2.5 yaşında kızım zeka testi

evet abimden biliyorum inanın kendisi öğretmen ama tek bir dostu yok iş gereği arkadaşlari var o yüzden sürekli oyun tv başında yanliz oldukları dogru gerçekten en azindan belli bir kısmı

Ay hiç özenmedim vallahi şimdiye kadar böyle bir şeye. Zeki olmasını ister miyim elbette. Ama üstün zekadir, parlak zekadir vs.. benim buna enerjim yok açıkçası

O yüzden psikolog öğretmen ile koordineli ilerliyoruz. Ne iyi gelir ona nasıl destekleriz bunu arıyoruz senelerdir. Benimki daha 6 yaşında

Ay bu dogru. Anne baba da şoyle bi kafa oluyo. Cok zeki Roberti bitirir. Yurtdisina burs kazanir. Uzay muhendisi olur dunyayi kurtarir gerekiyosa. Ama oyle olmuyo her swferinde demek.

Ay bu dogru. Anne baba da şoyle bi kafa oluyo. Cok zeki Roberti bitirir. Yurtdisina burs kazanir. Uzay muhendisi olur dunyayi kurtarir gerekiyosa. Ama oyle olmuyo her swferinde demek.
Bunları üstün zekadan ziyade zeki olanlar yapıyor bence. Üstün zekalılarin eğitimi düzgün verilmediğinde çiçek gibi soluyor çoğu

O yüzden psikolog öğretmen ile koordineli ilerliyoruz. Ne iyi gelir ona nasıl destekleriz bunu arıyoruz senelerdir. Benimki daha 6 yaşında
En iyisini yapıyorsunuz, benim dediğim zamanlar tabi bu internet çağının bile bu kadar aktif olduğu zamanlar değildi. Eee biz de küçüktük şimdiki gibi bilgili değildik ailemizi yönlendirecek kadar, bir evde bir babanın çalışıp 5 kişiye baktığı hayatımız vardı ekonomik olarak da iyi değildi yani. Annem yine de götürdü ilgilendi ama normal devlet okulunda okuyordu kardeşim. Hiperaktivite bozukluğu da vardı kardeşimde ama, doktor bir damla vermişti o dönemde kardeşimi çok fazla sakinleştirdiği için üzülüyorduk ve vermedik. Bence en büyük hatalarımızdan birisi bu oldu. Bilemiyorsun tabi ne gibi sonuçlar olabileceğini, kendince o an içsesini dinliyorsun işte. Umarım çok çok güzel hayatı olur. Çok şükür kardeşimin de şu an kötü bir hayatı yok bu en büyük tesellimiz

Hevesinizi anlıyorum ama gözünüzde büyütmeyin. Üstün zekalı olduğu düşünülen çocuklar çevre tarafından çok gazlanıyor, çok özel hissettiriliyor. Sonra hem aile, hem çocuk bu beklentinin altında eziliyor. Çocuk beklentileri karşılayamadığında da gelsin depresyon. Birebir yaşadığım için biliyorum. Böyle konularda çok dikkatli olmak lazım

Çok sevindim kardeşiniz adına
O zaman göre yine ellerinden geleni yapmışlar.
Bizde hiperaktivite yok ama hareketli yerinde duramıyor. Okula başladığında asla oturamıyordu yazı yazmıyordu. Çünkü bunları çoktan bitirmişti. Çok zorlu süreçlerden geçtik çok şükür rayına yavaş yavaş otutturmaya başladık. Allah razı olsun

yok daha neler benim çocuğumla ilgili durumda saygısızlığa tahammül yok hanfendi yoksa herkes fikrini beyan edebilir
Daha yazılanın anlayamıyorsunuz siz. Hemen savunmaya geçmişsiniz. Üstün zekâlı çocuğunuz olsa karşınızdakinin vay haline

Maşallah diyelim ama bunların hepsi normal 16 aylıkken yürümüş mesela ben yaşımı bile karşılamışım 11 aylıkken yürümüşüm 18 aylık kadarken kardeşim olacağını ve adının ne olacağını nezaman doğacağını gelen misafirlere anlatıyormuşum küçümsemiyorum asla lakin çok kayda değer çoğu bebekten farklı bir olay yok

Siz nasıl hanımefendinin çocuğuna normal dersiniz. Lütfen böyle şeyler söylemeyin saygısızlık olarak adlediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…