Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok zor bı durum ... ayrıca hayır canım hemen ayrıl denılınır mı dıyenlerede cok kızarım cok haklısın yuva kolay kurulmuyor,
gercekden sabırlıymıssınız ve namusluymussunuz genelde boyle yazılarda baskasına asık oldum lafını cok duymaya basladıgımız ıcın taktır ettım sabrınızı anlayısınızı ve hala evlılıgınızı kurtarmaya calısmanızı,
elınızden gelenı yapmıssınız, doktorada gıdılmıs, sanırım esınızı boyle kabul etmek den baska care kalmıyor sıze,
belkı bu cok konusuldu bu konuda cok yıpraandınız belkı...
yınede sız denemek amaclı bıle baskasına gıt demeyın. ben aslında nıcın dedıgınızı anladım yanı artık esınız duzelsın dıye herseye razı olur kabul eder olmussunuz . bence bıdaha boyle dusunmeyın
pekı sıze karsı davranısı nasıl ? konusması dertlesmesı davranısı hersey super ama bıtek cınsellık mı eksık ?
yoksa hıc bı anlamda varlıgını hıssedemıyor musunuz ?
Evliklkte.cnsellik hersey gercekten. Bnde 2yillk evliyim esimin pek cinsellige dusknlugu yok (2ayda bir diyelim) bnde de cnsel hissizlik var, arayada boyle zamn girince bnde iyice soguyorm bzde de her gun tartsma oluyor, kadnlk gururum var bnde mutlu olmk haz almak istiyorm dyorm tinlamiyor bile, ama esim cok iyi birisi bni el ustunde tutar ne bi kmseye laf ettirir nede kndi eder, bazen yemegi bile yapar,cocugumza karsi ilgili, her gun seni seviyorm.der ama gel gelelm is yok. Zaten bnde de his yok.ama bnde cok agliyorm, cok stres yapiyorm. Ama sizin durum gbi degil tabi, Allah esinize.sifa versin, insaallah care bulursunz.
Iyi de evlilik bu değil kiSagolun. Aynen cinsellik haricinde cok anlayisli ev islerinde yardimsever. ailesine karsi saydirir.laf soyletmez. Ince dusunceli.ama iste gel gorkii