sen gayet iyisin inceciksin ama haksızlık etme kendieIste sen rahat verirsin cunku vucut deforme olmadi bizimki gibi.. bizim resmen fizyolojisi bozuldu vucudun
Canımız istediği için değil faydasi büyük olduğu için su içiyoruz.Selam kızlar ben eskiden kış aylarında günde 1 bardak suyu zor içerdim
Şimdi kendimi zorluyorum 1.5 2 litre içmek için koca bardak aldım sürahi tarzında
Ama canım hiç su istemiyor:/
Susamak için tatlı yiyorum sdfhjk etkili ama 1 kg baklava yesem 1 litre su anca içerim öyle saçma birşey
Tarçın falan da attım kesmedi
Böyle zor kilo veririm ben
Selam kızlar ben eskiden kış aylarında günde 1 bardak suyu zor içerdim
Şimdi kendimi zorluyorum 1.5 2 litre içmek için koca bardak aldım sürahi tarzında
Ama canım hiç su istemiyor:/
Susamak için tatlı yiyorum sdfhjk etkili ama 1 kg baklava yesem 1 litre su anca içerim öyle saçma birşey
Tarçın falan da attım kesmedi
Böyle zor kilo veririm ben
Kesinlikle istiyorum, eklersen sevinirimCanımız istediği için değil faydasi büyük olduğu için su içiyoruz.
Artik sen de bizimlesin yarin etiketlerim.
Kilo vermek istiyor musun?
Evet bu yüzden bağırsaklarla ilgili sorun yaşıyorum hep malesefInanin cok zararli su icmemek.
Verilen kiloyu yazıyoruz.Kesinlikle istiyorum, eklersen sevinirim
Kilomuzu boyumuzu yazıyor muyuz peki
Suyu canım istemiyor derken, eşim çok su içer bende derim nasıl bu kadar çok içiyorsun canım istiyor içiyorum der beni de zorlar su içmeye ondan dedim. Şimdi görev edindim 10da yarım litre 12de yarım litre 3te yarım litre 6da yarım litre diye
O şekilde 500mllik bardakta içmeye çalışıyorum
Himm tesekkur ederim canim sebzeleri yemekte severim cig pek yiyemem ama yemeliyim biliyorum.athena
Karbonhidrat ihtiyacını meyve ve sebzelerden gidermenin tavsiye ederimEki Görüntüle 2850892
Taze fasulye de süper bunun için.
Icine limon dilimle veyahut yesil elma..Kesinlikle istiyorum, eklersen sevinirim
Kilomuzu boyumuzu yazıyor muyuz peki
Suyu canım istemiyor derken, eşim çok su içer bende derim nasıl bu kadar çok içiyorsun canım istiyor içiyorum der beni de zorlar su içmeye ondan dedim. Şimdi görev edindim 10da yarım litre 12de yarım litre 3te yarım litre 6da yarım litre diye
O şekilde 500mllik bardakta içmeye çalışıyorum
Şu anki kilom 69Verilen kiloyu yazıyoruz.
Şu an ki kilosunu
Yazmak istemeyene saygı sonsuz.
Bi ara bunu denedim sonra sade su midemi bulandırmaya başladıIcine limon dilimle veyahut yesil elma..
Ozaman aromasi suya geciyor seve seve icersin
Ay maşallah inşallah böyle devam edersinizYok hayir henuz cok yeni.
Ben sanirkm 1 sene sonra anca baslayabildim. Benim son sezeryanimin ustunden su an 7 yil gecti
Ara ara yaptim ama asla istikrarli olamadim egzersizde , su an fena ilerliyorum. Sizin icin tehlikeli su an..
Ben 68 dim.Şu anki kilom 69
3 ay sonunda 60ı hedefliyorum inşallah
Su içmediğim için parçalanmıyor bu yağlar zaten biliyorum
Hic dert etme bak yillarin sarkigi egzersizle ufaldi kaldi... kizim bile dikkat etmis anne o asagiya sarkan sey kaybolmus diyoAy maşallah inşallah böyle devam edersiniz
Kendim adına bir miktar üzüldüm şu anbelki yürüyüşle sarkmaları engellerim ya insallah
Az olsun öz olsunBen 68 dim.
Abur cuburu beyaz ekmegi makarnayi vs keserek porsiyon ufaltarak 65 indim.
Ama 65 den gram oynamiyordu.
Burda egzersizler devreye girdi.
Bol su veya sade maden suyu tavsiye ederim.
Suan 62yim.
Karinca hizinda ilerliyoruz.