- Konu Sahibi lazanya000
Ne güzel yazmışsınız , kacıncı günde ovülasyonu pik gördünüz çünkü gebelik testi çok ince çizgi regli tarihinizi geçmişmiydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim yumurtlamam düzensiz 26-27-28 . Günler pikti 29. Gün ise yumurtlama oldu yani silikleşti asıl değerlendirmem gereken gün silikleştiği gündü bizde değerlendirdik . Adetime altı gün vardı Allah isteyen herkese hayırlısyls nasip etsin bebişimeddende duanızı esirgemeyin inşallah oda daha yeni yeni gelişmeye başlıyırNe güzel yazmışsınız , kacıncı günde ovülasyonu pik gördünüz çünkü gebelik testi çok ince çizgi regli tarihinizi geçmişmiydi
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sizde bize dua edinBenim yumurtlamam düzensiz 26-27-28 . Günler pikti 29. Gün ise yumurtlama oldu yani silikleşti asıl değerlendirmem gereken gün silikleştiği gündü bizde değerlendirdik . Adetime altı gün vardı Allah isteyen herkese hayırlısyls nasip etsin bebişimeddende duanızı esirgemeyin inşallah oda daha yeni yeni gelişmeye başlıyır
Allahın izniyle tüm isteyenlere dua ediyorumRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sizde bize dua edin
Ya birsey danışmak istiyorum bende ovulasuyon testlerinde hiç pik görmedim ve bu ay sadece 1 kere birliktelik oldu...Doktora gittim progesteron testi verdim 21. Gün .. Dün beklenenden bir tık yüksek çıkmış dedi belki beklediğiniz gebelik gerçekleşmiştir dedi..Ah dedim bu ay ümidim yoktu yine birsey beni umitlendirdi keşke bunu duymasaydim dedim ya .şimdi ise bu ay sonunda yine hüsrana uğramaktan korkuyorum. halbuki doktor demeseydi bu aydan hiç ümidim yoktuVallaha ben salamadim kendimi malesef ama cokta kafaya takmamaya calistim acikcasi olursa olur olmazsa olmaz dedim bide o ay esim hastaydi sadece 1 kere birliktelik oldu bal tarçın çörekotu yedim 10 gun hicte umudum yoktu ovulasyon testi yaptim hic pik olmadi o testlerde dogru sonuc vermiyo olabilir ama ay sonunda bi baktim hamileyim
Sakin kalmaya çalış ve kafanı dağıtıcak şeyler bul. Ve bol bol dua et meryem suresi dinle ayrıca ben yumurtlama gününden itibaren 6 gün boyunca birer dilim ananas yedim o da tutunmayı arttıyormuş . Unutma en büyük engel strestirYa birsey danışmak istiyorum bende ovulasuyon testlerinde hiç pik görmedim ve bu ay sadece 1 kere birliktelik oldu...Doktora gittim progesteron testi verdim 21. Gün .. Dün beklenenden bir tık yüksek çıkmış dedi belki beklediğiniz gebelik gerçekleşmiştir dedi..Ah dedim bu ay ümidim yoktu yine birsey beni umitlendirdi keşke bunu duymasaydim dedim ya .şimdi ise bu ay sonunda yine hüsrana uğramaktan korkuyorum. halbuki doktor demeseydi bu aydan hiç ümidim yoktu
Yumurtlama günümü inanın bilmiyorum tek bildigim reglime 6 gün kaldı yine de alıp yiyeceğim Meryemide bugun itibari ile dinleyecegim 6 aydır da istiyorum aslında bu ay 1 kez birliktelik oldu diye ümitsizlik vardı ama şimdi haftaya bakalım ne olacak ...Hamişlerin duası kabul olurmuş bana da dualarınızı bekliyorum inşallah.. Çok teşekkür ederim geri dönüşünüz için.. Insanın tek derdi anlaşılmakSakin kalmaya çalış ve kafanı dağıtıcak şeyler bul. Ve bol bol dua et meryem suresi dinle ayrıca ben yumurtlama gününden itibaren 6 gün boyunca birer dilim ananas yedim o da tutunmayı arttıyormuş . Unutma en büyük engel strestir
İnşalllah size dua edicemmmm Allah hayırlı evlat güzel evlat nasip etsin çok bekletmesin inşallah bebişYumurtlama günümü inanın bilmiyorum tek bildigim reglime 6 gün kaldı yine de alıp yiyeceğim Meryemide bugun itibari ile dinleyecegim 6 aydır da istiyorum aslında bu ay 1 kez birliktelik oldu diye ümitsizlik vardı ama şimdi haftaya bakalım ne olacak ...Hamişlerin duası kabul olurmuş bana da dualarınızı bekliyorum inşallah.. Çok teşekkür ederim geri dönüşünüz için.. Insanın tek derdi anlaşılmak