2,5 litre su

Hic dert etme bak yillarin sarkigi egzersizle ufaldi kaldi... kizim bile dikkat etmis anne o asagiya sarkan sey kaybolmus diyo
Isterse 10 sene gecsin, egzersizle hersey mumkun
Ya bu çocukların bu masumiyeti beni öldürecek
Ay hadi İnşallah vallahi moralim düzeldi, haliyle yaş ilerliyor böyle sarkık kalır diye aklım cikiyordu valla.

Az önce eczanede tartıldım 73 kilo geldim canum sabah uyanır uyanmaz koca bir bardak limonlu ılık su içtim . Kahvaltıda 1 kase tulaf yedim sütlü hurmalı .

Hic dert etme bak yillarin sarkigi egzersizle ufaldi kaldi... kizim bile dikkat etmis anne o asagiya sarkan sey kaybolmus diyo
Isterse 10 sene gecsin, egzersizle hersey mumkun
Canim arkadaşım,
Bunun formülünü bana vermen lazim.
Hangi egzersizmiş söyle lütfen, hemen yaparim her gun yaparim yeter ki o sarkık bölge küçülsün

Az önce eczanede tartıldım 73 kilo geldim canum sabah uyanır uyanmaz koca bir bardak limonlu ılık su içtim . Kahvaltıda 1 kase tulaf yedim sütlü hurmalı .
Sen kendin hazirliyordun degil mi yulafi?
Ben ugrasamam tembelim de Kellogsundu galiba, kuru meyveli yulafi cok lezzetliydi (fiyatını bilmemekle birlikte), benim öyle degisik seyler yemeyen kizim, cerez gibi yiyip bitirmisti paketi. Uygunsa ondan alam ben.

Korsenin bi yararini gördüm.
Hepi topu surda 2 gün takmama ragmen
Az once yururken karnımı daha düz tutmaya calistigimi fark ettim, yani hâlâ korse ustumdeymis gibi davranmaya devam ediyor vücut

Dışarda bi isim vardi yürüme mesafesinde.
Kızıma verdim skutırı, düştü önüme, o vın vın sürerken, ben ona yetisme istegiyle tempolu tempolu yürüdüm iyi aklima gelmis, nerden geldiyse, yoksa ben ve tempo hak getire yani

Bimdeki yulaf ezmesini alıyorum ben canım sütle yada yoğurtla hazırlıyorum içinw ister kuru üzüm hurma badem muz elma fındık fısyık tarçın ne iatersem yada evde ne varsa koyuyorum

Yarım kilosu 9 lira fiyatı da uygun

Ahhh en takıntılı olduğum şey kilomu söylemek buda şahane sadece verdiklerimi yazarım
saygı en güzel şey.
Bende de tam tersi. İstediğim gibi düşmeyince motivasyonum kırılıyor. Oysa haftanın bitmesini beklesem düşüyor kilo
Sonuc güzel olsunda
İnşallah canım

Bende bir kaç gün tersi bir durum olucak. şuan tartıldım 64.500 tok karnına ..bir kilo su içtim sofrada davul gibiyim hareket edemiyorum akşama aç karnına bildiririm artık
Sen orucsun durumun farklı ama güzel kilo vereceğini düşünüyorum
Nasıl gidiyor?
Su kac bardak içildi?
Günaydın, hayırlı sabahlar olsun.
Hayatimizin bundan sonraki günleri sağlıklı ve huzurlu olsun, âmîn.

Azîm varsa sonuc güzeldir. Nasıl gidiyor bugün?
Bende başladım bugün inşallah kahvaltıyı geç yapacağım Günaydın canim
Su kac bardak içildi?
Super
Grubun tum guzel kadinlarina gunaydin!

54,7 ile basliyorum ve hedefim 50.

Saglikli ve duzenli beslenerek her gun 10.000 adim atmaya calisacagim.

50'yi gormek icin sabirsizlaniyorum.
Ben de 54 ü
Gunaydinn hayırlı sabahlar
En son 8 Mayıs'ta tartilmisim, o günden bu güne 2 kilo vermişim.
Bir uygulama indirdim, tartildigim tarihleri kaydediyorum, bu sekilde takip edeceğim.
Şu anki ilk hedefim 6 kilo vermek.
Yaparsın sen ben sana güveniyorum
En son kilom 62
Hedef 60
Boy detayini eklemeden gecemicem cunku 60 buyuk bir rakam gibi dursada 50 li kilolarda ben inanilmaz zayif oluyorum ve bunu sevmiyorum. Boyum 1.73

60 a indikten sonra onu nasil koruyacagim sorun o..
Saglikli beslenerek. arada bir kaçamak yapmaktan zarar gelmez zayiflafiktan sonra. Arada dedigim de haftada bir ya da ayda bir.
Artık daha sağlıklı olacağız
Karnımı toparlar mı diye bi deneyecegim bilmiyorum
Toparlar. Ben de alacağım.
bende tayt alasam mı diyorum
Tayt benim olmazsa olmazım bacaklarım ve kalcam sıkıdir belki hep tayt giydiğimden.
Günaydınnn
Yeni güne merhabaa
Tartıldım
Limonlu büyük bardak suyumla güne başladım.
Kahvaltıya kadar ev işi yapıcam hareket olsun. Bugün yürüyüşe çıkıcam birde
Süpersin
Isteyince insanin basaramayaci hic bir şey yok.
Ben günü 2 bardak suyla kapatırdim bu konuyu açmadan önce simdi 2 ya da 3 litre ile kapatıyorum. Yüzüme güzellik geldi resmen
Şu anki kilom 69
3 ay sonunda 60ı hedefliyorum inşallah
Su içmediğim için parçalanmıyor bu yağlar zaten biliyorum
Bir de bol hareket.
Ben 68 dim.
Abur cuburu beyaz ekmegi makarnayi vs keserek porsiyon ufaltarak 65 indim.
Ama 65 den gram oynamiyordu.
Burda egzersizler devreye girdi.
Bol su veya sade maden suyu tavsiye ederim.
Suan 62yim.
Karinca hizinda ilerliyoruz.
Süpersin sen ya bize de yol gösterici ol
En güzel kiloyu sen vericen gibime geliyor .

Hadi herkese yarışmada başarılar diliyorum

Ben kendimi tutuyorum

Az yiyorum ama zayiflayamiyorum.
Su içsem yarıyor.

Hikayeler tozlu raflara kaldırildi.
Oyle bir dünya yok.
Ax yiyorsan hakkini vericez.
Bol hareket yaparak.
Su iciyorsak o Su vücuttan tuvalette atilmayacak
Terle vücuttan atılacak.
Vücut sıkı güzel ve pürüzsüz olsun istiyorsak o teri sevicez. Çünkü o kötü görünen ter aslında o kadar faydalı ki
Bizi güzel vücuda kavuşturacak.

Canım ramazanda 9 kilo vermişim 82 ile başladıydım 73 bugün o da kaç gündür tıka basa yiyom hedefim 65 bende tartı yok tekrar söylüyom tartıldıkça yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…