- 18 Kasım 2020
- 20.477
- 49.334
korsenin faydası varmıSanırım birkaç gündür içtiğim yeşil caydan,
60 kilonun altina inmisim.
Belime korse takacağım.
59.6 kilo ile basliyorum.
(İlk) Hedefim 55 kilo olmak. @N u r
Birazdan su ve yeşil çay ile güne başlayacağım.
Ekmek yok, yersem mümkün oldugunca az.
Hamur isi, makarna yok. Pilav belki 2 kaşık, nefsimi köreltecek kadar.
Şekeri 21 gün hicbir sekilde tuketmeyecegim (recel ve dondurma dâhil).
En az 30 dakika spor, yürüyüş, dans olacak her gün (her gün olmazsa gün aşırı).
Hayırlı mubarek olsun
Eline saglik guzel anlatmissin.@Niloyatospikk
Minnosprenses
@dut agaci
@Catlak-kurabiye
@H M
@Mimariye
@Minik Meleklerim
@morportakal
athena
@ASSOSyal
@Assos32
Summer-girl
@baby girlL
@Kahve __Kokusu
clara
@Hale yada lale
@Chocolita
@Mintimint
@Pembe Lotus
@morpapatya_
BereliPenguen
@Ahtapot Anne
@N u r
Evet listemiz hazır.
Akşam saat 10 da uyudum .
Biraz önce uyandım.
Hemen listemizi de hazır ettim.
Sabaha tlf nu her açan kendini bulsun.
Şimdi sizden istediğim sabah kalkar kalkmaz ac karnına tartilmaniz
Gün bitince Akşam yatmadan önce bir daha tartilmaniz. Bir bakin bakalım 1 gün içinde kac kilo fazla bir şeyler yiyorsunuz?
Ben dün tartildim kendimi yazayım.
Sabah : 58.3
Akşam: 59.9
Yani 1 buçuk kilo karnımda besin var .
Çok yediğimi o gün kabul ediyorum.
Bu sayı ne kadar düşerse bir gün sonra o kadar daha zayıf uyanmam mümkün olacak.
Hadi herkese başarılar.
Tekrar hatırlatıyorum.
Sabah uyanınca yataktan kalkar kalkmaz tartıliyoruz.
Sonra hemen mutfağa》 1 ya da 2 bardak su içerek güne başlıyoruz.
Kahvaltıda ekmeksiz yapamam diyenler için cay bardağının yarısı kadar ekmek serbest
eğer tam buğday ve kepekli olursa 1 cay bardağına kadar serbest. Sadece Kahvaltıda.
Salatalik ve yeşillik istediğiniz kadar.
Öğle ve akşam bol sulu yemekler ya da çorbalar tercih ediyoruz. 2. Tabak yasak ve küçük tabaklar kullanalım.
Salata sınırsız.
Meyve sınırsız.
Muz yarımdan fazla tüketmeyin
Akşam da en geç sekiz de yemekler yenmiş olsun.
Pilav varsa 3 kasiktan fazla yemek yok.
Karnımız çorbayla suyla ve sulu bir yemekle dolacak. Et, süt, yoğurt, tavuk , balık yemek serbest. Ekmeksiz.
Akşam 8 den sonra hiç bir şey yemek yok.
Sadece su çay ve kahveye izin var.
Kahve yanı diye bir şey artık yok.
Haftanın sonunda 1 kilo verenler bir güne özel kahve yani küçük bir çikolata yiyebilir ve üzerine 10 dakika spor yapabilir.
Gün içinde bol ev işi hareket. Spor dans.
Aramizda Emzirenler için bol marul ve su öneriyorum. En az 3 litre su içenin sütsuz kaldığını görmedim. Emziren kişi maydanoz ve nane tuketmesin sütü azalmamasi için.
Bakın o kadar yoruldum ki bunları yazarken inşallah yoruldum ama değdi diyeceğimiz gün olsun lütfen. Herkes iyiliği kendine yapacak lütfen kendimizi sevelim
Vucudumuzu sevelim.
Iyi bakalım.
Sonuçta bu beden bize emanet hor kullanmadan sağlıklı beslemek bizim görevimiz. Biz ona ne kadar iyi bakarsak o da bizi o kadar gulumsetecek.
Ozguvenli bir ben için
Merhaba yeni gün ❤❤❤
Korse demisken , yabanci kaynaklarda gordum yag yakici bi balsam boyle vazelin gibi bisey var onu surup bi korse doluyorlar bellerine; antreman sonrasi korseyi bi cikariyorlar sirf ter.. yag yakiyor yani.. bizim sitelerde baktim dunya paraSanırım birkaç gündür içtiğim yeşil caydan,
60 kilonun altina inmisim.
Belime korse takacağım.
59.6 kilo ile basliyorum.
(İlk) Hedefim 55 kilo olmak. @N u r
Birazdan su ve yeşil çay ile güne başlayacağım.
Ekmek yok, yersem mümkün oldugunca az.
Hamur isi, makarna yok. Pilav belki 2 kaşık, nefsimi köreltecek kadar.
Şekeri 21 gün hicbir sekilde tuketmeyecegim (recel ve dondurma dâhil).
En az 30 dakika spor, yürüyüş, dans olacak her gün (her gün olmazsa gün aşırı).
Hayırlı mubarek olsun
Karnımı toparlar mı diye bi deneyecegim bilmiyorumkorsenin faydası varmı
Hımm. Vazelin aynı işi görür mü acaba, öyle yapsak mı kiKorse demisken , yabanci kaynaklarda gordum yag yakici bi balsam boyle vazelin gibi bisey var onu surup bi korse doluyorlar bellerine; antreman sonrasi korseyi bi cikariyorlar sirf ter.. yag yakiyor yani.. bizim sitelerde baktim dunya para
Ya denedim ama olmuyor sankim cok mu surmek lazim bilemedimHımm. Vazelin aynı işi görür mü acaba, öyle yapsak mı ki
bende tayt alasam mı diyorumKarnımı toparlar mı diye bi deneyecegim bilmiyorum
Askim trendyolda terleten toparlayan taytlar var onlari mi denesek link atarim ozelden ben favladim hepbende tayt alasam mı diyorum
Korse etkili tayt mı? Bi yerde görmüştüm sanki. Simdi hatirlamiyorum:)bende tayt alasam mı diyorum
at canım ayne deneyim dedim bende kuzenim diyet ve bu taytla 35 kg verdi 4 ay bile değilAskim trendyolda terleten toparlayan taytlar var onlari mi denesek link atarim ozelden ben favladim hep
renksizim doğumdan dolayı var o karın ya benimkiEgzersizle baya toparladim.
Ama uzun suruyor sinir oluyorum..
O tayttan almak amacindayim bakalim kismet..
Sezaryenden sonra egzersizlere ne zaman başladınız? Benim beş ay oldu ama hala bazı hareketlerde çekiniyorum dikislere zarar gelir diye. Siz bu ilk altı ay içinde bir şeyler yaptınız mı?Benim tek problemim alt karin su an icin bi avuc elime geliyor kesip atmak istiyorum
Iki sezeryandan sonra kaçınılmaz son
Yok hayir henuz cok yeni.Sezaryenden sonra egzersizlere ne zaman başladınız? Benim beş ay oldu ama hala bazı hareketlerde çekiniyorum dikislere zarar gelir diye. Siz bu ilk altı ay içinde bir şeyler yaptınız mı?
Iste sen rahat verirsin cunku vucut deforme olmadi bizimki gibi.. bizim resmen fizyolojisi bozuldu vucudunrenksizim doğumdan dolayı var o karın ya benimki