2,5 litre su

günaydınnnnnnnnn bu sabah tartıldım ramazandan bir gün önce tartılmıştım şimdide tartıldım 2kg gitmiş nasıl mutlu oldum anlatama 1 lt suyumu içtim az şekerli kahvemide içtim kahvaltıda 5 zeytin bir parça peynir domates salatalık 1 dilimde ekmek yedim yürüş yapıcam artık havada geç kararıyor akşam yemeğinden sonra çıkıcam tekrar şuan işteyim

korsenin faydası varmı

Eline saglik guzel anlatmissin.
Simdi sana bir soru
Benim diyet programimda gunluk %55 karbonhidrat almam gerekiyor ama anca %23 alabiliyorum. Bu saglikli degil su durumda biliyorum. Bir dr yazisinda "karbonhidrat yemeyen kasından yer" yaziyordu. Gunlul en az 100 gr karbonhidrat alinmaliymis velhasil ben dun sadece 75 gr almisim
Saglikli onerilerin var mi?

Korse demisken , yabanci kaynaklarda gordum yag yakici bi balsam boyle vazelin gibi bisey var onu surup bi korse doluyorlar bellerine; antreman sonrasi korseyi bi cikariyorlar sirf ter.. yag yakiyor yani.. bizim sitelerde baktim dunya para

Gunaydinn hayırlı sabahlar
En son 8 Mayıs'ta tartilmisim, o günden bu güne 2 kilo vermişim.
Bir uygulama indirdim, tartildigim tarihleri kaydediyorum, bu sekilde takip edeceğim.
Şu anki ilk hedefim 6 kilo vermek.

En son kilom 62
Hedef 60
Boy detayini eklemeden gecemicem cunku 60 buyuk bir rakam gibi dursada 50 li kilolarda ben inanilmaz zayif oluyorum ve bunu sevmiyorum. Boyum 1.73

60 a indikten sonra onu nasil koruyacagim sorun o..

Korse demisken , yabanci kaynaklarda gordum yag yakici bi balsam boyle vazelin gibi bisey var onu surup bi korse doluyorlar bellerine; antreman sonrasi korseyi bi cikariyorlar sirf ter.. yag yakiyor yani.. bizim sitelerde baktim dunya para
Hımm. Vazelin aynı işi görür mü acaba, öyle yapsak mı ki

bende tayt alasam mı diyorum
Korse etkili tayt mı? Bi yerde görmüştüm sanki. Simdi hatirlamiyorum:)
Benim dik duruş korsesine de ihtiyacım var, bi tane model gördüm, omuzdan göğüsten baslayip giyiliyor, sutyenli gibi bi sey, çok sıkar mı daralir miyim diye kararsizim.

Egzersizle baya toparladim.
Ama uzun suruyor sinir oluyorum..
O tayttan almak amacindayim bakalim kismet..

Benim tek problemim alt karin su an icin bi avuc elime geliyor kesip atmak istiyorum
Iki sezeryandan sonra kaçınılmaz son
Sezaryenden sonra egzersizlere ne zaman başladınız? Benim beş ay oldu ama hala bazı hareketlerde çekiniyorum dikislere zarar gelir diye. Siz bu ilk altı ay içinde bir şeyler yaptınız mı?

Sezaryenden sonra egzersizlere ne zaman başladınız? Benim beş ay oldu ama hala bazı hareketlerde çekiniyorum dikislere zarar gelir diye. Siz bu ilk altı ay içinde bir şeyler yaptınız mı?
Yok hayir henuz cok yeni.
Ben sanirkm 1 sene sonra anca baslayabildim. Benim son sezeryanimin ustunden su an 7 yil gecti
Ara ara yaptim ama asla istikrarli olamadim egzersizde , su an fena ilerliyorum. Sizin icin tehlikeli su an..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…