- 2 Mart 2021
- 6.812
- 34.248
Zaman var uyuyana kadar senden 4 bardak daha duyarım diye ümit ediyorumBen iftardan sonra 2 bardak içtim daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaman var uyuyana kadar senden 4 bardak daha duyarım diye ümit ediyorumBen iftardan sonra 2 bardak içtim daha
Yok yok 5 bardak içmişimdirseni mi kırıcam burda o kadar çabalıyorsun gidip içeyimEn az 2 bardak duymazsam olmaz.
Hadi erinme 2 bardakcik hemen gidip içebilirsin
Harikasın.Yok yok 5 bardak içmişimdirseni mi kırıcam burda o kadar çabalıyorsun gidip içeyim
İnşallah 5 te olur belki birini içiyorum şimdiZaman var uyuyana kadar senden 4 bardak daha duyarım diye ümit ediyorum
2 bardak su içtimHarikasın.
Aynen cnm bir göz odan olsun kendinin olsun...Aynen iyi oldu ne kadar rahat edersen et insanın kesmi evi gibi olmuyor kızlar
Simdi spor yaptim cok su ksybettim ve 1 litre kadar sporla ictim@Niloyatospikk
athena
Z Zerre
@hanimpazari
clara
@Hifaa
MssPARE
Magnifiaque
Drderdimderin
Kahve __Kokusu
@IcimdekiSonsuzDeniz
@rana20
@Mikan
Meybuz
i p e k
@Musekkin
@memurhanim
@ozelbir_i
@Minnosmeliss
@ tugcekb
@Luina
NilMeSeKer
@Aktif Lora
Sularimizi içelim.
Ertelemeyin ertelerseniz amacınıza ulaşamazsınız
Nerelerdesin senKizlar hemen gidip iciyorum
5 bardağı tamamladım çok uykum geldi.Zaman var uyuyana kadar senden 4 bardak daha duyarım diye ümit ediyorum
Amaaan bugun kocayla ugrasmaktan suyu felan hatirlayamadimNerelerdesin sen
Hahaaa bütün gün neyiyle uğraştın adamın bu kadarAmaaan bugun kocayla ugrasmaktan suyu felan hatirlayamadim
@Niloyatospikk
athena
Z Zerre
@hanimpazari
clara
@Hifaa
MssPARE
Magnifiaque
Drderdimderin
Kahve __Kokusu
@IcimdekiSonsuzDeniz
@rana20
@Mikan
Meybuz
i p e k
@Musekkin
@memurhanim
@ozelbir_i
@Minnosmeliss
@ tugcekb
@Luina
NilMeSeKer
@Aktif Lora
Sularimizi içelim.
Ertelemeyin ertelerseniz amacınıza ulaşamazsınız
Olsun bir sonra ki yarışlarda kazanırsın şekerim.Valla tam icemedim ben galiba basaramadim bugun
Adamin bir gözünde s diğer gözünde u harfi varmış gibi hayal et birleştir.Amaaan bugun kocayla ugrasmaktan suyu felan hatirlayamadim