Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkes ayni vücut alışmayı bekliyor belli bir zaman sonra ya sen alışıyorsun ya vücut.ben normalde iki bardak su ancak içerdim. şimdi 1-1,5 litre içiyorum ona rağmen tuvaletten çıkamıyorum bazen yarım saatte bir bile geliyor gece de bir kere kalkmak zorunda kalıyorum. niye böyle oluyor acaba
Nasıl bir aile normal insan yok içlerinde yaa biri dövmüş biri kolunu kesmiş biri video ya çekmiş korku evi gibiHic kacirirmiyim ne sirret gelinler var demi
Allah daha iyi etsin oglunuzla durumu iliskiyibugun oglum o kadar yordu ki beni 1 lt ile gunu kapatiyorum yatmadan gidip 1 bardak su icemeye bile halim kalmadi
Demi ne kadar cok siddet seviyorlar kanim dondu resmen hèle elbiselerini giyip oynamak eltisinin orasini burasini fotograflamak berbat yaNasıl bir aile normal insan yok içlerinde yaa biri dövmüş biri kolunu kesmiş biri video ya çekmiş korku evi gibi
Ben de aynen devam ediyorum. Oruc tutamayinca 2 litre ictim yazmasam da. Yarin oruca baslarim ins.Günaydın su güzelleri. Yazmadım bu ara ama günlük 2_2.5 arası devam ediyorum. Pes etmek yok daha ileri.
Benim de regl zamanım fakat dikkat ettim bu ay migrenim tutmadı su ve Nur sayesinde Allah razı olsunBen de aynen devam ediyorum. Oruc tutamayinca 2 litre ictim yazmasam da. Yarin oruca baslarim ins.
Şu hatırlatıcı program var her saat başı uyarı veriyor telefonuza ben çok faydasını gördüm 2 bardak içmeyen ben 3 lt su içiyorumBende hep unutuyorum pofffff
Denıcm canım eminim banada faydalı olacaktır. SağolŞu hatırlatıcı program var her saat başı uyarı veriyor telefonuza ben çok faydasını gördüm 2 bardak içmeyen ben 3 lt su içiyorum
İçiyoruz efendim suyumuzu siz?Nörüyonuz?
Ramazan öyle olur, bence normal.Yatmadan önce 4 bardak daha içip yatayım.
6 bardagi geçmiyor içtiğim su ramazan da.
Midem çok dolu gibi.