Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de katilayim. Ama 15 cok burda yaz bile olmuyor dogru düzgün. Öyle aman aman sicaklik hic olmaz. 10 bardak hedef koyuyorum kendime.Toplam içeceğimiz su 15 bardakçık
O zaman sen de gel.Ayni ben
Yatana kadar 1 lt olur toplam 2 lt oldu bugün . Yarın tam 3 lt olacak inşallah
3 litre yaz mevsimi suyu.Yatana kadar 1 lt olur toplam 2 lt oldu bugün . Yarın tam 3 lt olacak inşallah
3 litre ondan çabuk bitiyor benim 200 ml iç iç daha 1.80 gr dayım
Ayni ben
Ben de haplarım bitince birkaç gündür suyu aksattım bildirim geldiğinde içerim inşallah
Henüz 1 litrelik şişemi bitiremedim 2 litre bitirirsem bugün mucize olurBildirimi okuyan bir bardak daha su içer sanıyorum
Hadi 1 buçuk yap bari.Henüz 1 litrelik şişemi bitiremedim 2 litre bitirirsem bugün mucize olur
Bugün biraz yoğundum aklıma bile gelmedi . Ama birazdan içeceğim
YarasınYalniz su iciyoruz ya (bugun cok icemedim)oncesinde de icmeye calisiyordum konu ondan ilgimi cekti neyse iste sabah kalktim yuzum duru beyaz.... bi guzellestim ben ay parcasi gibi oldum (masaAllah diyin)
ozetle su icin
An itibari ile 2 litre içtim... gece yatana kadar 5 bardak daha içerim heraldeBildirimi okuyan bir bardak daha su içer sanıyorum
Benim yanaklarda da bi hosluk güzellik hissettim ama bana mı öyle geldi, gercekten degisiklik mi var yüzümde bilemedimYalniz su iciyoruz ya (bugun cok icemedim)oncesinde de icmeye calisiyordum konu ondan ilgimi cekti neyse iste sabah kalktim yuzum duru beyaz.... bi guzellestim ben ay parcasi gibi oldum (masaAllah diyin)
ozetle su icin
An itibari ile 2 litre içtim... gece yatana kadar 5 bardak daha içerim heralde
Harikasınız.2 litre ictim çok şükür efenim. Arz ederim. i p e k