Evli mutlu cocukluBara gittinmi hiçyada bu düğünlerde oluyorya hareketli popla oynanan hoplamali ziplamali dans ben dans etmeyi çok severim
Guzel seyler zor oluyorKilo almak bu kadar kolayken vermek niye zor ya
Hep uzun sürüyo zatenGuzel seyler zor oluyor
Yarı kilomu bldirecem canım kgda fark olmasada daraldığımı hissediyorumGünaydın fit olmak yolunda yürüyen ve su şişelerini yanında telefonu taşıdığı kadar taşıyan değerli cimcime arkadaşlar.
Bakalım kimler kendine iyilik yapmış biraz gr da olsa vermiş, Sularını duzenli içmiş sağlıklı beslenmiş spor yapmış ve güzelleşmiş?
Yarın sabah aç karnına tartilmayi lütfen unutmayalım. Buraya olan sadakatiniz ve sonuç kötü de olsa yazmış olmanız beni çok mutlu ediyor. Bu mutluluktan beni mahrum etmeyin
clara
@Niloyatospikk
Catlak-kurabiye
Kahve __Kokusu
Chocolita
@dut agaci
Minnosprenses
@Nevreste
@Dediyy ( sen kaçtıkça ben kovalıyorum)
@Mimariye
@IcimdekiSonsuzDeniz
@memurhanim
@Minik Meleklerim
@BereliPenguen
@baby girlL
@Summer-girl
@Ahtapot Anne
@Assos32
ASSOSyal
@mavimli
@rana20
@Aktif Lora
@MssPARE
@Zerre
Mintimint
athena
Magnifiaque
@Hifaa
@Musekkin
@ozelbir_i
i p e k
Eki Görüntüle 2869456
Bu hafta diyet hiç olmadı bende sonuç belli ben bu hafta iyi yapmadım birkaç gün kaçırdımGünaydın fit olmak yolunda yürüyen ve su şişelerini yanında telefonu taşıdığı kadar taşıyan değerli cimcime arkadaşlar.
Bakalım kimler kendine iyilik yapmış biraz gr da olsa vermiş, Sularını duzenli içmiş sağlıklı beslenmiş spor yapmış ve güzelleşmiş?
Yarın sabah aç karnına tartilmayi lütfen unutmayalım. Buraya olan sadakatiniz ve sonuç kötü de olsa yazmış olmanız beni çok mutlu ediyor. Bu mutluluktan beni mahrum etmeyin
clara
@Niloyatospikk
Catlak-kurabiye
Kahve __Kokusu
Chocolita
@dut agaci
Minnosprenses
@Nevreste
@Mimariye
@IcimdekiSonsuzDeniz
@memurhanim
@Minik Meleklerim
@BereliPenguen
@baby girlL
@Summer-girl
@Ahtapot Anne
@Assos32
ASSOSyal
@mavimli
@rana20
@Aktif Lora
@MssPARE
@Zerre
Mintimint
athena
Magnifiaque
@Hifaa
@Musekkin
@ozelbir_i
i p e k
Eki Görüntüle 2869456
Geçmiş olsun gözüne ne oldu canım?i p e k nurum bu haftam benimde iptal sadece 1 gün spor yapabildim. Gözümden çekiyorum kaç gündür. Değişik bir hafta oldu inşallah yarından itibaren tekrar devam edicem kaldığım yerden
Bir kac gun kaçırmaktan pek bir şey olmaz canım diğer günler dikkat ettiysenBu hafta diyet hiç olmadı bende sonuç belli ben bu hafta iyi yapmadım birkaç gün kaçırdım
Bakalım canımGeçmiş olsun gözüne ne oldu canım?
Bir kac gun kaçırmaktan pek bir şey olmaz canım diğer günler dikkat ettiysen
Müzik uygulaması var atarım sana canım özelden yasaktır belki milkelam dan tut Hande Yener den mahsun kırmızı güle kadar hepsi var 2000 li poplarHankı şarkılar kuzu?
Örnek lütfen?
Hareketli şarkı bulamadim birkaç gündür (tabi doksanlardan aradim durdum belki ondan)
Az kaldı canım bol bol oynarsın artıkEvli mutlu cocuklu
Kinalara hasret kaldik ya biz........
Salgın bitsin de
Kalkıp da oynamadigim bütün kinalarin acısını tek seferde cikarsak felan.
Günaydın fit olmak yolunda yürüyen ve su şişelerini yanında telefonu taşıdığı kadar taşıyan değerli cimcime arkadaşlar.
clara
@Niloyatospikk
Catlak-kurabiye
Kahve __Kokusu
Chocolita
@dut agaci
Minnosprenses
@Nevreste
@Mimariye
@IcimdekiSonsuzDeniz
@memurhanim
@Minik Meleklerim
@BereliPenguen
@baby girlL
@Summer-girl
@Ahtapot Anne
@Assos32
ASSOSyal
@mavimli
@rana20
@Aktif Lora
@MssPARE
@Zerre
Mintimint
athena
Magnifiaque
@Hifaa
@Musekkin
@ozelbir_i
i p e k
Eki Görüntüle 2869456
Radyo çalınca aklima geliyor, kendim bulup acayim desem yok hatırlayamıyorum. Eskisi gibi playlist mi yapcaz anacım :) Uygulamalarda güzel seyler var evet, gecen biri daha demisti bunu, bak onu da unutmusumMüzik uygulaması var atarım sana canım özelden yasaktır belki milkelam dan tut Hande Yener den mahsun kırmızı güle kadar hepsi var 2000 li poplarkulaklıkla dinle ama zıplama garintili
Radyoda güzel ama slow hareketli karışık çalıyor tempo düşüyor o zaman radyo dinliyceksen power plus dinle canım, yabancı müzik hareketli .ben kız uyanıkken dinliyorum uyuyunca kulaklık dinliyorum alıyor kulaklığı yoksaRadyo çalınca aklima geliyor, kendim bulup acayim desem yok hatırlayamıyorum. Eskisi gibi playlist mi yapcaz anacım :) Uygulamalarda güzel seyler var evet, gecen biri daha demisti bunu, bak onu da unutmusum
Arpacık çıktı canım ilaçlar da yüzümü felan şişirdi bugün iyim çok şükür haftaya aynı azimle devam etcem inşallah pes etmek yokGeçmiş olsun gözüne ne oldu canım?
Bir kac gun kaçırmaktan pek bir şey olmaz canım diğer günler dikkat ettiysen
Geçmiş olsun cnm .Arpacık çıktı canım ilaçlar da yüzümü felan şişirdi bugün iyim çok şükür haftaya aynı azimle devam etcem inşallah pes etmek yoko göbek dümdük olacak
Sağol canım benimGeçmiş olsun cnm .
Sen yaparsın o göbek Dümdüz olur
Geçmiş olsun kuzu o dümdük na giiiiArpacık çıktı canım ilaçlar da yüzümü felan şişirdi bugün iyim çok şükür haftaya aynı azimle devam etcem inşallah pes etmek yoko göbek dümdük olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?