- 19 Kasım 2020
- 22.003
- 48.078
- 548
He ya ben de arada öyle hissediyorumProfil resmin süpper olmuş, o gözlere hastayım, bildirim kısmında bizim dut'un geyikli smileyli konusunu görünce her yazan bu smileyi koydu zannediyordum her defasindazor alıştım sonra.
Bence bu kalmalıKURabiyem her gördüğümde resmin değişiyor
Başım döndü artık
Bi karar ver kızzzzz
Dozunda olani en güzeli. 3 u geçirmemeye özen gösterSu sifadir.
Ben en az 3 litre su iciyorum. 4’u asmamak icin cabaliyorum. Fazlasi da zarar sonucta. Hamileyken 5 litre iciyordum da damacana yetismiyordu.
Günaydın canım
günaydın kahvemmGünaydın canım
Günaydın minnoşum napiyon istemisingünaydın kahvemm
evet canım işteyimGünaydın minnoşum napiyon istemisin
Ayilmaya çalışıyorum çok geç yattım erken uyandımevet canım işteyimsen ne yapıyorsun
senin küçük minnoş uyandı sanırımAyilmaya çalışıyorum çok geç yattım erken uyandım
Ben ne zaman geç yatsam erken uyanıyor anlaşamıyoruzsenin küçük minnoş uyandı sanırım
sana erken uyu diyor yavrucakBen ne zaman geç yatsam erken uyanıyor anlaşamıyoruz
Bende her gece kendime söylüyorum ama olmuyorsana erken uyu diyor yavrucak
kızınla yer değişmişsin resmenBende her gece kendime söylüyorum ama olmuyor
Ne tuafim dimi millet çocuk uyusun da yatıp uyuyayım diye bekler ben uyusunda takılayim diye bekliyorumkızınla yer değişmişsin resmen
Ben kesin o uyuyunca bende uyurdumNe tuafim dimi millet çocuk uyusun da yatıp uyuyayım diye bekler ben uyusunda takılayim diye bekliyorum
Sen uykuyu çok seviyorsun yaa kesin senin çocuk uyumaz bak sana diyimBen kesin o uyuyunca bende uyurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?