- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Sağol kuzum. DümdüzGeçmiş olsun kuzu o dümdük na giiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol kuzum. DümdüzGeçmiş olsun kuzu o dümdük na giiii
tartıldım ve geldim evet geçen hafta veriğim yarım kg yu almışım bacılar
bu hafta çuvalladım
Neden öyle oldu peki bozdun mu diyeti canımbu hafta çuvalladım
3 gün hiç umursamadım desem ekmek falan tüketmedim ama biraz fazla yedimNeden öyle oldu peki bozdun mu diyeti canım
alintilamadan cevap yazmışım kuzuPilav makarna patates tarzı şeyler yediysen onlar ekmek yerine geçiyor zaten kuzu onlarıda kısmak hatta yememek lazım ben pilav ve makarnayla vedalaştım mesala uzun bir süre gorusmemek üzere
Üsülme, bi sey olmaz.tartıldım ve geldim evet geçen hafta veriğim yarım kg yu almışım bacılar
Ben seni merak ediyorum canım bu hafta azimliydin neler yaptınÜsülme, bi sey olmaz.
Ben de nasil olacak acaba diye üzgündüm ama her seye alışılıyormuş kız anacımPilav makarna patates tarzı şeyler yediysen onlar ekmek yerine geçiyor zaten kuzu onlarıda kısmak hatta yememek lazım ben pilav ve makarnayla vedalaştım mesala uzun bir süre gorusmemek üzere
Vermişim. Dün tartıldım. Dur bugün bi daha tartilayim.Ben seni merak ediyorum canım bu hafta azimliydin neler yaptın
Nur görmesinÜsülme, bi sey olmaz.
Cok iyi bi örtmen oNur görmesin
Dimi insan yeterki istesinBen de nasil olacak acaba diye üzgündüm ama her seye alışılıyormuş kız anacım
Ne kadar ne kadarVermişim. Dün tartıldım. Dur bugün bi daha tartilayim.
1.600 kg vermisim canım (çok şükür)Ne kadar ne kadar
Oooo bu haftanın birincisi sensiz o zaman tebrik edeyim ben simdiden1.600 kg vermisim canım (çok şükür)